07 / 05 / 2024

van öğrenci lojmanı

van öğrenci lojmanı

Garanti Bankası Van'a öğretmen lojmanı inşa etti. Van'da 23 Ekim 2011'de meydana gelen depremin ardından Garanti Bankası'nın yapımını üstlendiği Garanti Erciş Öğretmen Lojmanı hizmete açıldı...

TOKİ Van Lojman binası işi ihalesi bugün!

Van Defterdarlığı Hizmet Binası ve Lojman Binası İnşaat İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İnşaat İkmal İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Van'a lojman binası!

Van Defterdarlığı Hizmet Binası ve Lojman Binası İnşaat İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İnşaat İkmal İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Van'a hizmet ve lojman binası!

Van Defterdarlığı Hizmet Binası ve Lojman Binası İnşaat İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İnşaat İkmal İşi ihalesi 5 Nisan 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Sadabad Öğrenci Yurdu yerine AVM değil cami inşa edilecek!

Kağıthane'deki yıkılan Sadabad Öğrenci Yurdu ve Lojman Binası'nın yerine AVM yapılacağı söylentilerinin doğru olmadığı açıklandı. Binanın yerine cami inşa edilecek...

Trabzon'da öğretmen okulu ve lojmanı yıkıldı!

1940 yıllarında Trabzon Beşikdüzü Köy Enstitüsü olarak kullanılan ve sonrasında öğretmen okulu ve lojmanına dönüştürülen, daha sonrasında ise aatıl hale gelen 8 bina, öğrenci yurdu yapımı için yıkıldı.

Tokat'ta eski lojmanlar öğrenci evi olacak!

Tokat'ın Almus ilçesinde özelleştirilen bir kuruluşa ait müstakil 37 lojmanı ve tesislerini devralan belediye, bölgede yapılacak düzenlemenin ardından binaları öğrenci evine dönüştürecek.

Tokat'ta eski lojmanlar öğrenci evi olacak!

Almus ilçesinde özelleştirilen kuruluşa ait 37 müstakil lojmanı devralan belediye, yapılacak çalışmanın ardından binaları öğrenci evi olarak hizmete sunacak.

Van Defterdarlığı Hizmet Binası ihalesi bugün!

Van Defterdarlığı Hizmet Binası ve Lojman Binası İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleşecek.

Van Defterdarlığı Hizmet Binası inşaat ihalesi 28 Mart'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Van Defterdarlığı Hizmet Binası ve Lojman Binası'nın inşaat ihalesini 28 Mart'ta gerçekleştirecek.

Van'daki 100 kız öğrenci pansiyonu ruhsatsız mı?

Van 100 kız öğrencinin barındığı pansiyonun "ruhsatsız" olduğu gerekçesiyle boşaltılmasını istediği bildirildi. İl Milli Eğitim Müdürü Kırekin: "Bu gerçekten çağdaş bir yönetim, kamu hizmeti yürütme anlayışına aykırı bir tutumdur. dedi.

Van Sosyal Yardımlaşma Vakfı 200 kişilik yurt yaptıracak!

Van Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı; 200 kişilik kız öğrenci yurdu yapım işini 10 Nisan 2015 tarihinde saat 10.00'da ihaleye çıkaracak. Yurdun yapımı 200 gün sürecek.

Van Çatak'ta 100 kişilik öğrenci yurdu yapılacak! İhalesi 17 Şubat'ta!

Valilik; Çatak İlçesi'nde 100 kişilik öğrenci yurdu yaptıracak. İhalesi 17 Şubat 2015 tarihinde saat 10.00'da yapılacak olan yurt yapım işi yer tesliminden sonra 180 takvim gününde tamamlanacak.

Van Erciş'e 200 kişi kapasiteli öğrenci yurdu yapılacak!

Van Erciş'te 24 derslik Fen Lisesi, 200 kişilik öğrenci yurdu ve de spor salonu için 31 Ekim 2014 tarihinde saat 10.00 'da ihale düzenlenecek.

van öğrenci lojmanı Haberi

van öğrenci lojmanı

Kentte meydana gelen depremde en fazla hasarın yaşandığı Erciş ilçesinde, öğretmenlerin barınma sorununu gidermek amacıyla çalışma başlatan Garanti Bankası, Milli Eğitim Bakanlığıyla imzalanan protokol kapsamında taahhhüt ettiği 20 lojmanı tamamladı. 


İlçede 4 bin 40 metrekarelik alan üzerine yapılan 20 lojman için anahtar teslim töreni düzenlendi. Van Valisi Aydın Nezih Doğan, törende yaptığı konuşmada, bölgede eğitim kalitesinin artırılması için öğretmenlere pozitif ayrımcılığın uygulanması gerektiğini söyledi.


Yaşanan afetlerin ardından bireyler arasında dayanışma duygularının geliştiğini, insanların birbirlerinin yardımına koştuğunu anımsatan Doğan, bu dayanışmanın her zaman olması gereken bir davnanış biçimi olduğunu ifade etti.


Doğan, Erciş'te yaşanan afetin ardından Garanti Bankası tarafından yaptırılan lojmanların tamamlanarak öğretmenlere teslim edildiğini bildirerek, şöyle konuştu:


"Van'da görev yapan öğretmen sayımız 13 bin 800, öğretmenlere sağladığmız lojman sayısı da 2 bin 400...