03 / 05 / 2024

Van otopark projesi

Van otopark projesi

Van Belediyesi Başkanı Bekir Kaya tarafından 12 milyon TL harcanarak, yapımına başlanan katlı otopark projesi atıl durumda kaldı.

Van'daki 700 araçlık otopark bu yıl tamamlanacak!

Van Büyükşehir Belediyesi ve VASKİ Genel Müdürlüğü, 2016 yılı bütçesi ve yıl içerisinde yapmayı planladığı çalışmaları kent dinamiklerinin görüş ve önerilerini dinleyerek, öncelikli olarak yapılması gereken çalışmaları tartıştı.

TOKİ Van projesi için beklenen tarih geldi! 221 konutu sakın kaçırmayın!

TOKİ Van 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Sadece tek bir ilçede inşa edilecek olan 221 konutu sakın kaçırmayın...

TOKİ Van projesi için beklenen tarih geldi! Tam 510 konutluk yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Van projesi için beklenen tarih geldi... Tam 510 konutluk yeni konut geliyor...

TOKİ Van projesi için tarih belli oldu! 510 konutluk yeni projeyi kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen Van projesi için tarih belli oldu. TOKİ'nin Van projesinde 510 yeni konut yer alacak.

Van Büyükşehir, Park AVM'deki 75 adet iş yeri ile 1 adet otoparkı 5 yıllığına kiraya veriyor! 60 milyon TL'ye!

Van Büyükşehir Belediyesi, Park AVM'deki 75 adet iş yeri ile 1 adet otoparkı 5 yıllığına 60 milyon Türk Lirası bedelle kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

5 soruda TOKİ Van Sosyal Konut Projesi 2022! Van ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak...

TOKİ Van konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Van ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

Van Park AVM'deki 75 adet iş yeri ve 1 otopark kiraya veriliyor! 90 milyon TL'ye!

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı, mülkiyeti Büyükşehir Belediyesine ait Van İli, İpekyolu İlçesi, Şerefiye Mahallesi'nde yer alan 75 adet iş yeri ile 1 otoparkı kiraya veriyor. Fiyatı dudak uçuklattı...

TOKİ Van Erciş projesi için başvuru dönemi bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Van Erciş kentsel dönüşüm projesinde yer alan iş yerleri için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

Haliçport Projesi İBB Meclisi'nde tartışmalara neden oldu!

Haliçport Projesi kapsamında Kasımpaşa’ya inşa edilecek olan 5 bin 773 araçlık otopark projesi İBB Meclisi'nde gerginlik yarattı. İYİ Partili Dr. Suat Sarı, söz konusu projenin israf olduğunu dile getirdi. 

Van'daki 12 milyon TL'lik katlı otopark atıl durumda!

Van Belediyesi Başkanı Bekir Kaya tarafından 12 milyon TL harcanarak, yapımına başlanan katlı otopark projesi atıl durumda kaldı.

Van Gölü'ne 'yüzen otel' projesi onaylandı: 2 milyon liralık destek sağlanacak!

Van'da Edremit Belediyesi'nin turizm, istihdam ve mesleki unsurları içerisinde barındıracak olan 'Yüzen Otel' projesi, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylandı.

Trabzon Meydan Parkı 3. Etap ve Katlı Otopark Projesi ihaleye çıkıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin ‘Trabzon Meydan Parkı 3. Etap ve Katlı Otopark Yapım ve 29 yıl süre işletilmesi’ projesi revize edilmiş haliyle yeniden ihaleye çıkıyor...

Sakarya’ya 600 araçlık katlı otopark müjdesi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, hastane bölgesinde yaşanan parklanma sorununa yönelik inşa edilecek katlı otopark projesi hakkında açıklamalarda bulundu...

Edremit Kapalı Yeraltı Otoparkı ve Meydan Düzenlemesi Projesi geliyor!

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan'ın en önemli seçim vaatlerinden olan Şehit Hamdi Bey Meydanı Kapalı Yeraltı Otoparkı ve Meydan Düzenlemesi Projesi hayata geçiriliyor...

Van otopark projesi Haberi

Van otopark projesi

Van’da 2011 yılında Büyükşehir Belediyesi Başkanı Bekir Kaya tarafından yapımına başlanan katlı otopark projesi, belediyeye atanan kayyumla beraber tamamlanma aşamasındayken inşaatı bitti ve iş merkezi olarak açılacağı kararlaştırıldı. 

Evrensel'den Fırat Topal'ın haberine göre; Van’ın trafik sorunu karşısında iş merkezi haline dönüştürülen, bunun için 12 milyon TL harcanan katlı otopark atıl durumda kaldı.