08 / 05 / 2024

van özalp toplu açılış

van özalp toplu açılış

Beşyol Meydanı'ndaki toplu açılış töreninde konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, deprem sonrası yeniden inşa ettikleri Van'a 2 günde 1,5 milyar liralık yatırımı kazandırmış olacaklarını söyledi...

TOKİ Van projesi için yeni tarih belli oldu! 111 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Van'da inşa edeceği 111 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen Van TOKİ projesinin ihalesi 24 Ocak'ta yapılacak.

Van Gölü'nün doğusu için son dakika deprem uyarısı: Muradiye, Çaldıran, Özalp ve Erciş riskte!

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nden (YYÜ) Doç. Dr. Hamdi Alkan, 1970 ile 2022 seneleri arasıdna Van Gölü ve civarında 14 bin 178 depremin kaydedildiğini belirtti ve riskli bölgeleri tek tek sıraladı. İşte detaylar...

TOKİ Van'da 221 yeni konut inşa edecek! İhalesi yarın!

Çevre, Şehicilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Van projesinin ihalesi yarın gerçekleştirilecek. TOKİ Van projesinde 221 konut dışında 1 adet ticaret merkezi de yer alacak.

TOKİ Van projesiyle tam 532 yeni konut geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Van projesiyle tam 532 yeni konut geliyor...

TOKİ Van projesi için beklenen tarih geldi! Tam 510 konutluk yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Van projesi için beklenen tarih geldi... Tam 510 konutluk yeni konut geliyor...

 Van projesi için beklenen tarih geldi! Tam 400 konutluk yeni proje geliyor! Kaçırmayın!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Van projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. Tam 400 konutluk yeni proje geliyor... Kaçırmayın...

TOKİ Van projesi için tarih belli oldu! 510 konutluk yeni projeyi kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen Van projesi için tarih belli oldu. TOKİ'nin Van projesinde 510 yeni konut yer alacak.

TOKİ Van projesi için tarih belli oldu! Tam 532 konutluk yeni proje geliyor! Sakın kaçırmayın!

Yeni konut yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Van projesinin ihalesini 17 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Van projesi için düğmeye bastı! 89 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Van projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Van projesi için düğmeye bastı! O ilçeye 400 konutluk yeni proje geliyor! 

Hayata geçirdiği yeni konut projeleriyle dar gelirlilerin yüzünü güldüren Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Van'da da 400 yeni konut hayata geçirecek.

TOKİ Van projesi için düğmeye bastı! Tam 89 yeni konut geliyor!

Dar gelirli aileleri düşük taksitler ve düşük peşinatlarla konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Van projesinin ihale tarihini de açıkladı. Projede toplam 89 adet konut yer alacak.

TOKİ’den Van Özalp’e 400 sosyal konut!

TOKİ'nin Van’da yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşiyor. Peki, TOKİ Van Özalp projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Van Özalp 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Van Erciş projesindeki iş yerlerini satışa çıkardı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Van Erciş projesinde yer alan iş yerlerini 180 ay vade imkanıyla satışa çıkardı.

van özalp toplu açılış Haberi

van özalp toplu açılış


Beşyol Meydanı'ndaki toplu açılış töreninde konuşan Erdoğan, sözlerine Pakistan Pencap Eyaleti Başbakanı Şahbaz Şerif'e özellikle Van depreminde gösterdikleri ilgi ve alaka nedeniyle şükranlarını ifade ederek başladı. Erdoğan, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif'e de selamlarını iletti.


Van'ın tüm ilçelerini de selamlayan Erdoğan, Van depreminin ikinci yılında hayatını kaybedenlere rahmet, yakınlarına ve tüm Türkiye'ye başsağlığı diledi. Erdoğan, "Rabbim bizlere bir daha böyle büyük afet yaşatmasın" diye dua etti.


Geçen yıl depremin yıl dönümünde Van'a geldiklerini, yeniden imar sürecinde inşa ettikleri hizmetleri, yatırımları, konutları teslim ettiklerini anımsatan Erdoğan, bugün de toplu açılış töreniyle Van'a kazandırdıkları hizmetlerin açılışını gerçekleştireceklerini belirtti.


Erdoğan, İlkokul, ilköğretim okulu, imam Hatip liseleri, ticaret meslek liseleri ve endüstri meslek lisesi, yüzme havuzları, yurtlar, sağlık Ocakları, 112 istasyonları, aile sağlığı merkezleri, bölünmüş yollar ile...