07 / 05 / 2024

Van Sanat Parkı projesi

Van Sanat Parkı projesi

Van Sanat Parkı hizmete açıldı. Van'ın Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Gümrük Binası' nın yıkımının ardından da, İpekyolu Belediyesi söz konusu boşalan park arsasını park yaptı.

Van Büyükşehir, Park AVM'deki 75 adet iş yeri ile 1 adet otoparkı 5 yıllığına kiraya veriyor! 60 milyon TL'ye!

Van Büyükşehir Belediyesi, Park AVM'deki 75 adet iş yeri ile 1 adet otoparkı 5 yıllığına 60 milyon Türk Lirası bedelle kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Van Park AVM'deki 75 adet iş yeri ve 1 otopark kiraya veriliyor! 90 milyon TL'ye!

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı, mülkiyeti Büyükşehir Belediyesine ait Van İli, İpekyolu İlçesi, Şerefiye Mahallesi'nde yer alan 75 adet iş yeri ile 1 otoparkı kiraya veriyor. Fiyatı dudak uçuklattı...

Hamdullah Şevli'den Van'a Deprem Parkı yapılsın önerisi!

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli yaptığı açıklamada, "Millet Bahçesi perspektifinde bir Deprem Parkı'nın yapılması kent için büyük önem taşıyor" dedi.

Çorum Sanat Sokağı’nda kiralara zam yok!

ÇESOB) Pir Baba Parkı'nda faaliyet gösteren Sanat Sokağı esnafını makamında ağırladı. Toplantıda, can güvenliği ile ilgili sorunlar ve kira bedelleri ile ilgili talepler konuşulduç

Van Kent Parkı hizmete açıldı!

İpekyolu Belediyesi tarafından Van'da hayata geçirilen "Kent Parkı" hizmete açıldı. 4 milyon lira harcanarak yapılan park 8 bin 200 metrekarelik alan üzerine kuruluyor.

Van Park AVM açılış için gün sayıyor!

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğlu, inşaatı tamamlanan Park AVM'yi inceledi.

Murat Zorluoğlu'ndan Park AVM açıklaması!

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğlu, inşaatı tamamlanan Park AVM projesi ile ilgili açıklamalar yaptı.

Bakırköy Belediyesi Sanatçılar Parkı ve Spor Kompleksi açıldı!

Tartışmalı yıkımın yaşandığı Bakırköyspor Vakfı ve Ticari İşletmeler alanında hayata geçirilen Bakırköy Belediyesi Sanatçılar Parkı ve Spor Kompleksi hizmete açıldı

Esenyurt Belediyesi'nden Van'a kültür ve yaşam merkezi!

Van'da İstanbul'un Esenyurt Belediyesinin "Kardeş Belediyecilik Projesi" kapsamında yaptıracağı kültür ve yaşam merkezi ile parkın temeli atıldı

Van İnci Park AVM açıldı!

Van'da inşa edilen İnci Park Alışveriş Merkezi hizmete açıldı. İstihdama katkı sağlayacak AVM 35 kişiye iş kapısı olacak.

Van İpekyolu'na sosyal yaşam merkezi müjdesi!

Van'ın İpekyolu Belediyesi, Zaferler İlk ve Ortaokulunun yanındaki alanda yeni projeler geliştirecek. Bölgeye, park ve sosyal yaşam merkezi kazandırılacak.

Kayseri İldem Park AVM açıldı!

Kayseri İldem Park AVM, ünlü sanatçı Mustafa Ceceli konseriyle açıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki de AVM'nin açılışına katıldı.

İzzet Temel, Park Mozaik'te canlı performans sergiledi!

Seramik sanatçısı İzzet Temel, gayrimenkul sektöründe 50 yıla varan tecrübeleri ile güvenin sembolü olan TEPE ve MESA tarafından hayata geçirilen Park MOZAİK’te canlı bir performans sergiledi.

Van Sanat Parkı projesi Haberi

Van Sanat Parkı projesi

Van'ın Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Gümrük Bünası'nın yıkım m m ardından, İpekyolu Belediyesi söz konusu boşalan arsayı park yaptı. Sanat Parkı'nın açıbş İpekyolu Belediyesi Eş Başkanları Ay gül Bidav ve Veysel Keser'in katılımıyla gerçekleşti. 

Bölge; Salih Deniz Cumhuriyet Caddesi uzennde bulunun Sanat Parkı'nın açılımına ipekyolu Belediyesi e? başkanları Aygul Bıdav ve Veysel Keser yanı sıra Halklann Demokratik Partisi (HDP) Van II Eş Başkanı M Veysı Dilekçı. 

DBP Eş Başkanı Hamiyet Şahın. Van Kent Konseyi Başkanı Unut Keser, ipekyolu Meclis Uyesı Nur an Okay. 

Barış Annelen ve çok sayıda vatandaş katıldı Açılıştan sonra yapılan konuşmalarda yapılan hizmetlere değindi ipekyolu Belediyesi Eş Başkanı Veysel Keser, geçmişte Van'da yeşil alanların talan edildiğim vurgulayarak. "Van'da merkeze bağlı birçok yeşil alan birilerine venlmış Batı metropollerine baktığınızda birçok...