29 / 04 / 2024

van teslim töreni

van teslim töreni

Van'da deprem konutlarının teslimine düzenlenen törene, kura çekimiyle başlandı...

Arnavutluk Laç'taki deprem konutları teslim töreni bugün yapılacak!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arnavutluk'ta 2019'da meydana gelen deprem felaketinde evlerini kaybeden aileler için Türkiye tarafından Laç şehrinde inşa edilen konutların teslim törenine katılmak üzere şehre gitti.

Diyarbakır'da Kentsel Dönüşüm Projesi Anahtar Teslim Töreni gerçekleşti!

Diyarbakır'da "Fiskaya'da Kentsel Dönüşüm Başlıyor" çalışmasının birinci etabı kapsamında anahtar teslim töreni yapıldı. 

İBB'de devir teslim töreni yarın gerçekleştirilecek!

İstanbul Valiliği, "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevi devir teslim töreni, İBB Başkanlığı Saraçhane binasında 27 Haziran Perşembe günü saat 18.30'da gerçekleştirilecektir" şeklinde açıklama yaptı...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nda Devir Teslim Töreni bugün!

Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Mehmet Özhaseki, makamını Emlak Konut GYO'nun Genel Müdürü Murat Kurum'a devredecek. Devir Teslim Töreni, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Ana Hizmet Binası'nda bugün saat 16:30'da gerçekleşecek.

Gördes Sosyal Konutları'nın anahtar teslim töreni 5 Eylül'de!

Gördes'in düşman işgalinden kurtuluşunun 95'inci yıl dönümü etkinlikleri için hazırlanan programda Sosyal Konutlar Anahtar Teslim Töreni de bulunuyor.

Şanlıurfa TOKİ Basın Sitesi Anahtar Teslim Töreni yapıldı!

Şanlıurfa TOKİ Basın Sitesi Anahtar Teslim Töreni, Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'in katılımıyla spor salonunda gerçekleşti.

TOKİ Şanlıurfa Basın Sitesi anahtar teslim töreni yapıldı!

Şanlıurfa TOKİ Basın Sitesi Anahtar Teslim Töreni, Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'in katılımıyla spor salonunda gerçekleşti. 229 hak sahibine anahtarları teslim edildi.

Şehitkamil Seyrantepe TOKİ Konutları'nın anahtarları teslim ediliyor!

Şehitkamil Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle Seyrantepe Mahallesi'nde yapımı tamamlanan bin 680 konuttan 966 tanesinin anahtar teslimi yapılıyor. Anahtar teslim töreni 20 Ekim 2015 Salı günü saat 14.00'da gerçekleştirilecek.

Su Temin projesinin açılış töreni Mersin'de yapıldı!

Türkiye'den Kıbrıs'a su taşıyacak 1.6 milyar liralık projenin açılış töreni Mersin'de yapıldı. Dünyada ilk kez gerçekleşen asrın projesinde vanalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katıldığı açılış töreniyle açıldı.

Osmancık Belediyesi'nden toplu açılış ve temel atma töreni!

Osmancık Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 4 yeni yatırım ve ilçe merkezindeki doğalgaz şehir içi iletim hatları yapım işi için toplu açılış ve temel atma töreni düzenlendi.

Mersin Çamlıyayla'da toplu açılış töreni gerçekleşti!

Çamlıyayla’da Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan hizmetlerin toplu açılışı ve Sebil Kanalizasyon İnşaatı temel atma töreni gerçekleştirildi, açılışa, Mersin Büyükşehir Başkanı Burhanettin Kocamaz da katıldı...

TOKİ Yozgat Boğazlıyan temel atma töreni 17 Ekim'de!

Boğazlıyan'da Başbakanlık Toplu Konut İdaresi tarafından uygulanan "Kentsel Dönüşüm Projesinin temel atma töreni 17 Ekim günü yapılacak.

Kadıköy Geleceğini Kuruyor toplu açılış töreni iptal edildi!

Kemal Kılıçdaroğlu’nun katıldığı “Kadıköy Geleceğini Kuruyor” toplu açılış ve temel atma töreni Ankara’daki “Barış Mitingi’nde yaşanan patlama nedeniyle iptal edildi.

van teslim töreni Haberi

van teslim töreni

99 metrekare, 3 oda ve 1 salondan oluşan deprem konutlarının teslimine düzenlenen tören ve kura çekimiyle başlandı. Van ve Erciş ilçesinde 7 ayrı noktada yaptırılan 15 bin 323 konutun tamamı depremin yıl dönümü olan 23 Ekim 2012’de hak sahiplerine teslim edilmek üzere tamamlanacak. Depremzedeler, 75 bin TL olan konut bedelini, 2 yılı ödemesiz ve vade farkı olmadan 20 yılda ödeyecek.


VAN’da büyük yıkıma neden olan 23 Ekim’deki ilk depremden 39 gün sonra temeli atılan afet konutlarının depremzedelere teslimine başlandı. Van ve Erciş ilçesinde 7 ayrı noktada yaptırılan 15 bin 323 konutun tamamı depremin yıl dönümü olan 23 Ekim 2012’de hak sahiplerine teslim edilmek üzere tamamlanacak. 99 metrekare, 3 oda ve 1 salondan oluşan konutların 75 bin TL olan bedelini, depremzedeler...