02 / 05 / 2024

Van toki evleri kura sonucu

Van toki evleri kura sonucu

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Van’ın Şerefiye Mahallesi’nde inşa edilen olan 248 konutun hak sahipleri kura ile belirlendi.

Van'da evleri kullanılamaz halde olan aile sıcak yuvaya kavuştu!

Van'ın Çaldıran ilçesinde evleri kullanılamaz durumda olan aile için yeni ev yaptırıldı...

Karaman Kırbağı Toki Evleri kura sonuçları tam listesi!

TOKİ'nin Karaman Kırbağı Emekli Grubu Konut Projesi'nin stoklarında yer alan 32 konut için kura çekimi saatler sonra yapılacak. İşte, Karaman Kırbağı Toki Evleri kura sonuçları tam listesi...

Balıkesir Gönen Toki Evleri başvuruları!

Balıkesir Gönen Sarıköy Toplu Konut Projesi dahilinde 6 adet Alt Gelir Grubu konut açık satış usulü satılıyor. İşte, Balıkesir Gönen Toki Evleri başvuruları...

Kırşehir Kaman Toki Evleri kurası!

106 adet konuttan meydana gelen TOKİ Kırşehir Kaman projesinde başvuru dönemi sona erdi. Peki, Kırşehir Kaman Toki Evleri kurası ne zaman?

Emekli Çanakkale TOKi Evleri başvuru bedeli ne kadar?

Toplamda 160 adet dairenin emeklilere özel satışa çıkarıldığı projede 240 aya varan vade sağlanıyor. Peki Emekli Çanakkale TOKi Evleri başvuru bedeli ne kadar?

Kırşehir Kaman Toki Evleri kura çekilişi 2016!

Kırşehir Kaman Toplu Konut Uygulaması kapsamında hayata geçirilecek olan 106 adet konut için başvuru dönemi 22 Haziran'da başlayacak. İşte, Kırşehir Kaman Toki Evleri kura çekilişi 2016..

Tekirdağ Marmara Ereğlisi Toki evleri başvuru!

232 konutluk Tekirdağ Marmara Ereğlisi Sultanköy alt gelir grubu projesinde yer alan 4 adet konut 6 Haziran'da açık satışa sunulacak. İşte, Tekirdağ Marmara Ereğlisi Toki evleri başvuru tarihi...

Van Şerefiye Mahallesi TOKİ Evleri kura çekilişi sonuçları!

Van Şerefiye Mahallesi TOKİ Evleri kura çekilişi sonuçları standart 2+1'ler hariç diğer dairelerin açıklandı. TOKİ Van Şerefiye Mahallesi projede toplamda 425 adet konut satışa çıkarıldı.

Van Şerefiye Mahallesi TOKİ Evleri kura çekilişi ne zaman?

Toplam 425 adet konutun satış çıkarıldığı projede 2+1 şehit yakını ve engelli ile 3+1'ler için kura çekilişi yapıldı. Peki Van Şerefiye Mahallesi TOKİ Evleri kura çekilişi ne zaman?

Van Şerefiye Mahallesi TOKİ Evleri kura sonuçları tam liste!

Van Şerefiye Mahallesi TOKİ Evleri kura sonuçları tam liste normal 2+1'ler hariç diğer kategoriler açıklandı. Fiyatların 106 bin 390 TL'den başladığı proje toplam 425 adet konut satışta.

Bilecik Bozüyük Toki Evleri başvuru bedeli!

Toplamda 724 adet konuttan meydana gelen TOKİ Bilecik Bozüyük projesindeki 82 adet konut açık satışa sunuluyor. İşte, Bilecik Bozüyük Toki Evleri başvuru bedeli..

Van Merkez Şerefiye TOKİ Evleri başvuruları 11 Nisan'da başlıyor!

Daire tiplerinin 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandığı TOKİ Van Merkez Şerefiye projesinde peşinatlar 10 bin 639 liradan başlıyor. Van Merkez Şerefiye TOKİ Evleri başvuruları 11 Nisan'da başlıyor.

Emekli TOKİ Evleri 2015 başvuru ve şartları neler?

Dar gelirli ve emekliler için TOKİ EVLERİ adı altında piyasadan daha ucuza ev temini sağlanıyor. Emekli ve dar gelirliler için Toki Evleri başvuru şartları neler? Düşük gelirli TOKİ evleri nasıl alınıyor? Şartlar neler? İşte cevabı...

Van toki evleri kura sonucu Haberi

Van toki evleri kura sonucu

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)  tarafından Van’ın Şerefiye Mahallesi’nde inşa edilen olan 248 konutun hak sahipleri kura ile belirlendi.


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)  tarafından Van’ın Şerefiye Mahallesi’nde inşa edilen olan 248 konutun hak sahipleri kura ile belirlendi. Kura töreni 9 Kasım, Çarşamba günü Beyaz Saray Düğün Salonu’nda noter huzurunda gerçekleştirildi.


Vatandaşlar TOKİ tarafında inşaatları tamamlanan konutlara yoğun ilgi gösterdi. 248 konuta 5.554 başvuru yapıldı.


Proje kapsamında zemin+7 yüksekliğindeki konutların 175’i 2+1, 73’ü ise 3+1 planında inşa edildi.


TOKİ...