03 / 05 / 2024

van toki okul yatırımları

van toki okul yatırımları

Van İli, Erciş İlçesi, Latifiye Mahallesi 24 Derslikli Eğitim Yapısı ve 200 Kişilik Pansiyon Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 30 Kasım 2020 tarihinde saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ Van Erciş 24 derslikli okul ihalesi bugün!

Van İli, Erciş İlçesi, Latifiye Mahallesi 24 Derslikli Eğitim Yapısı ve 200 Kişilik Pansiyon Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ'den Van'a 24 derslikli okul ve 200 kişilik pansiyon!

Van İli, Erciş İlçesi, Latifiye Mahallesi 24 Derslikli Eğitim Yapısı ve 200 Kişilik Pansiyon Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 30 Kasım 2020 tarihinde saat 11:30'da yapılacak.

Van'da yolu dar olan okul için hayırseverler arazi bağışladı!

Van'ın Erciş ilçesinde yolu dar olan okul için 2 dönüm arazi bağışlayan iki aile, duvarların yıkılması ve yol genişletme çalışması yapan ekiplere de yardımcı oldu.

Van Defterdarlığı arsa karşılığı 10 okul yaptırıyor!

Van Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Van Erciş, Tuşba, İpekyolu ve Edremit'te 10 okul inşaatı yaptırılıyor. İnşaat ihalesi 24 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Van TOKİ Şerefiye Mahallesi kura!

Van Merkez Şerefiye Mahallesi Kentsel Yenileme projesinde yer alan 425 adet konut kuralı satışa çıkıyor. İşte, Van TOKİ Şerefiye Mahallesi kura tarihi...

Van TOKİ Konutları'na 10 bini aşkın başvuru!

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun ayda 250 TL’ye emeklilere ev sözü vermesinin ardından Van’da başvurular başlamıştı. Van’da başvuruların 10 bini geçtiği öğrenilirken, çevre illerden gelenlerin başvurularının ise durdurulduğu bildirildi.

Van Toygun'da prefabrik okul inşa edildi!

Van’daki bir mezrada 7 öğrencinin tek odalı bir evde eğitim görmesi üzerine Milli Eğitim yetkilileri prefabrik okul yaptırdı. Tam donanımlı okul inşaası ise yazın.

Bülent Arınç'tan Van TOKİ borçlarına yapılandırma müjdesi!

AK Parti Van Milletvekili Adayı Faruk Alpaslan, seçim çalışmaları kapsamında Van’a gelen ve TOKİ borçları ile ilgili yapılandırma sözü ve Van’a bir bakan müjdesi veren Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’a teşekkür etti.

Bingöl Güveçli Köyü'nde TOKİ okul yaptırıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bingöl İli Merkez İlçesi Güveçli Köyü 1 Adet 32 Derslikli İlköğretim Okulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

Bingöl Güveçli Köyü'nde TOKİ okul inşa edecek!

Bingöl İli Merkez İlçesi Güveçli Köyü 1 Adet 32 Derslikli İlköğretim Okulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

TOKİ Ağrı, Erzurum, Hakkari, Kars, Şırnak ve Van'da 1303 adet daire yaptıracak!

Agrı, Erzurum, Hakkari, Igdır, Kars, Siirt, Şırnak ve Van illeri 1303 Adet Konut, ASM, Ticaret Merkezi Sosyal Tesis,Cami,Okul,Yurt,Bina ve Jandarma Tesisi İnşaatları ile Adaiçi Altyapi, Genel Altyapı ile Çevre Düzenleme İnşaat işleri ihale edilecek...

Murat Yiğit, Kozağaç TOKİ okul binalarında incelemelerde bulundu!

İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit Kozağaç TOKİ 8 derslikli ilkokul ve 8 derslikli ortaokul binalarında ve İmam Hatip Lisesi Pansiyon binasında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Hakkari Kıran Mahallesi'nde TOKİ okul yaptıracak!

Hakkari İli Merkez İlçesi Kıran Mahallesi 1 Adet 20 Derslikli Ticaret Meslek Lisesi ve Yüksekova İlçesi Yeni Mah Turan Mevkii 1 Adet 24 Derslikli Anadolu Lisesi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi...

van toki okul yatırımları Haberi

van toki okul yatırımları

Van İli, Erciş İlçesi, Latifiye Mahallesi 24 Derslikli Eğitim Yapısı ve 200 Kişilik Pansiyon Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak.  30 Kasım tarihinde yapılacak olan ihaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler şu şekilde:


İKN    :    2020/584996 
1-İdarenin
a) Adı    :    T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI
b) Adresi    :    Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent ÇANKAYA/ANKARA
c) Telefon ve faks numarası    :    3125652000 - 3122667748
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası    :    https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/
2-İhale konusu yapım işinin
a) Adı    :    Van İli, Erciş İlçesi, Latifiye Mahallesi 24 Derslikli Eğitim...