19 / 05 / 2024

van yenileme projeleri

van yenileme projeleri

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Gülaçar, seçimlerden sonra köyler başta olmak üzere Van’ın her bir köşesine hizmet gideceğini anlattı...

Van Milli Egemenlik Caddesi ve Maraş Caddesi dönüşecek!

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez'in verdiği talimatla başlatılan kentsel dönüşüm ve yenileme çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Hilton İstanbul Bosphorus baştan yaratılacak!

Hilton Grubu’nun, ABD dışındaki ilk oteli olan Hilton İstanbul, 50 milyon dolarlık yenileme projeleri için pazarlık masasında. Hilton Bölge Müdürü Armin Zerunyan yaptığı açıklamada Doğan Grubu’nun da değişime sıcak baktığını belirtti.

TOKİ'den Van'a 3,7 milyar TL'lik yatırım!

Van'da TOKİ tarafından geliştirilen konut projeleri ve sosyal donatı yatırımlarıyla deprem ve terörün yarattığı tahribat ortadan kaldırılıyor...

Antalya'nın çehresi kentsel dönüşümle değişiyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm ve yenileme projeleri ile Antalya’nın çehresi değişiyor. 

Kepez Santral Kentsel Dönüşüm Projesi tam gaz ilerliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi hayata geçirdiği kentsel dönüşüm ve yenileme projeleri ile Antalya’nın çehresini değiştiriyor.

TOKİ Van Edremit ve Kalecik'te sözleşme dönemi başlıyor!

Toplam 65 adet konutun yer aldığı TOKİ Van Edremit ve Kalecik projeleri için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Van Kalecik ve Edremit son başvuru tarihi bugün!

TOKİ Van Kalecik ve Edremit projeleri için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Bağdat Caddesi'nde kentsel yenileme projeleri arttı!

Kentsel yenileme projeleri, yarım kalmış binalar ve boş mağaza sayılarındaki artış, geçen yıl Bağdat Caddesi'nde ziyaretçi sayısının yüzde 27 azalmasına sebep oldu.

Van Erciş'in çehresi yeni projelerle değişiyor!

Van'ın Erciş Belediyesi, vatandaşın yaşam standartlarını yükseltmek ve ilçenin çehresini değiştirmek amacıyla geliştirdiği projeleri hayata geçiriyor.

İpekyolu Belediyesi'nin kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Van merkez İpekyolu Belediyesi Başkanlığının asfalt çalışmaları Cevdet Paşa Mahallesindeki sokaklarda kent yenileme çalışmaları sürüyor.

Van'daki 520 bina yenilendi!

Van Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mahsum Semerci, kentsel dönüşüm ve yenileme projelerinden bahsetti. Semerci, depremde yıkılan bin 65 civarındaki bağımsız yapı ve 362 iş yerinin dönüşümünün gerçekleştiğini söyledi.

Van'a 50 milyon avroluk yatırım hedefi!

Yatırım ve Destek Hamlesi Cazibe Merkezleri Programı kapsamında Van'a 50 milyon avroluk yatırım hedefleniyor. İki firma, projeleri hayata geçirmek için gerekli çalışmalara başladı.

Şile devlet hastanesi ve liman yenileme projeleri ile değişecek!

İstanbul'un yaz döneminde en çok tercih edilen turizm merkezlerinden biri olan Şile'de, Yeni Devlet Hastanesi ve Liman Yenileme ve Rekreasyon projeleri hayata geçiyor.

van yenileme projeleri Haberi

van yenileme projeleri


Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Gülaçar, seçimlerden sonra köyler başta olmak üzere Van’ın her bir köşesine hizmet gideceğini anlatarak, “Allah’ın izniyle geldiğimiz günden itibaren Van’ımız değişim dönüşüme uğrayacak. Köylerimiz gelişip kalkınacak. Refah düzeyleri artacak” dedi.


Seçimlere kısa bir süre kalmasına rağmen ziyaretlerini aralıksız sürdüren AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Gülaçar, köylerde yapacakları çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu. İpekyolu ilçesine bağlı Karagündüz, Ilıkaynak, Aşağı Gölalan ve Yukarı Gölalan köylerini dolaşan Gülaçar, daha sonra Edremit ilçesine bağlı Dilkaya ve Dönemeç köylerine ziyaret etti. Çocuklar başta olmak üzere köylü vatandaşlarla kucaklaşan Gülaçar, gittiği yerlerde büyükşehir belediyesi ve çözüm sürecinin önemini anlattı. Daha sonra köylerde yapacakları çalışmalarla ilgili köylülere açıklamalarda bulunan Gülaçar, köylerde...