18 / 05 / 2024

Vancouver mimarı adana yapı zirvesi

Vancouver mimarı adana yapı zirvesi

18 Şubat 2015'te Adana Sheraton Otel'de, "Yaşanabilir bir kent... Nasıl?" mottosu ile düzenlenecek olan 1. Çukurova Yapı Zirvesi, Kanadalı ünlü mimar, şehir planlamacısı, sürdürülebilir kent planlama uzmanı Sidney Hasekiyi ağırlamaya hazırlanıyor.

Adana'da Mimarlık ve İletişim semineri düzenlendi!

TMMOB Mimarlar Odası Adana Şubesi, Adana'da Mimarlık ve iletişim semineri düzenledi. Mimar Ozan Tüzün, açılış konuşmasını yaparak iletişimin her alanda önemli olduğuna dikkat çekti.

Adana'nın imar sorunu çözülmedi!

İnşaat Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı H. Çağdaş Kaya, Adana'da mimari projeler üzerinde yapılan oynamalarla birçok müteahhit, mimar ve mühendisin haksız kazanç sağladığını iddia etti.

Kentsel Dönüşümde Adana Gerçeği konuşuldu!

Adana'da düzenlenen Tüyap İnşaat, Yapıda Yenilikler, IHS ve Kent Fuarları'nda Mimarlar Odası Adana Şubesi, kentsel dönüşümü anlattı. 'Kentsel Dönüşümde Adana Gerçeği' panelinde Mimar Sair Erhan Özbek'in moderatörlüğünde gerçekleşti.

Adana planlama ve uygulama sürecinde sorun yaşıyor!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası (HKMO) Adana Şube Başkanı Yaşar Tanrıverdi, planlama ve uygulama süreçlerinde Türkiye’de en çok sorun yaşayan illerin başında Adana’nın geldiğini vurguladı.

Adana 15 Temmuz Parkı tasarım ödülleri sahiplerini buldu!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, merkez Yüreğir İlçesi Seyhan Nehri kıyısında yapımını planladıkları 15 Temmuz Demokrasi Parkı ve Sanat Galerisi için açılan mimarı proje yarışmasında dereceye gelen genç mimarları ödüllendirdi.

Adana'da kentsel dönüşümde insan hakları tartışılacak!

"Ölçek: İnsan" başlığıyla Kentsel Dönüşümde "İnsan Hakların"nın ele alınacağı panel düzenleyeceklerini bildiren Mimarlar Odası Adana Şubesi Başkanı Mimar Ozan Tüzün, panele tüm Adanalıları davet etti.

İç Mimar Emre Urasoğlu, 4’ncü şubesini açtı!

Yaptığı tasarımlarla Adana’da haklı bir isme kavuşan İç Mimar Emre Urasoğlu, 4’ncü şubesini Pınar mahallesi Golden Towers’in altında düzenlenen muhteşem bir tören ile açtı.

Ozan Tüzün'den Adana'daki kentsel dönüşüme eleştiri!

Mimarlar Odası Adana Şubesi Başkanı Mimar Ozan V. Tüzün, Adana’nın merkezinde yapılmakta olan kentsel dönüşüm ile 10 dairelik parsellere 20 daire yapılacak olmasını yaşam alışkanlıklarımız ve konforu bakımından sürdürülemez olduğunu söyledi.

Ozan Tüzün, Mimarlar Odası Adana Şube Başkanı şeçildi!

Mimarlar Odası Adana Şubesi’nde 14. Dönem Genel Kurul ve seçimleri sonucu başkanlığa Mimar Ozan V. Tüzün getirildi. Başkan Mimar Ozan Tüzün, Mimarlar Odası Adana Şubesi Yönetim Kurulu adına açıklama yaptı.

Adana'da nazım imar planının iptali yargıya taşındı!

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi'nin 1/25.000'lik nazım imar planının iptal etmesi yargıya taşındı. TMMOB Mimar Odası Adana Şubesi, İdare Mahkemesine başvurarak, planı iptal eden meclis kararıyla ilgili yürütmeyi durdurma kararı alınmasını talep etti.

Adana'da sağlıksız ve ruhsatsız yapılar arttı!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB), Adan İl Koordinasyon Kurulu (İKK) 2223 Mayıs 2015 tarihleri arasında düzenleyeceği '5. Kent Sorunları Sempozyumu'nun ön hazırlığını oluşturan 'Adana Kent Forumu' düzenledi.

Kanadalı ünlü mimar Sidney Tasekh, 1. Çukurova Zirvesi'ne katılacak!

"Dünyada En Kaliteli Yaşama Sahip Olan Kent Ödülü" alan "Vancouver"ın mimarı Kanadalı ünlü mimar ve kent planlama uzmanı Sidney Rasekh, 1. Çukurova Yapı Zirvesi'nde yapı sektörünün profesyonelleriyle buluşacak.

Vancouver'ın mimarı Sidney Rasekh Çukurova Yapı Zirvesi'nde!

18 Şubat 2015'te Adana Sheraton Otel'de, "Yaşanabilir bir kent... Nasıl?" mottosu ile düzenlenecek olan 1. Çukurova Yapı Zirvesi, Kanadalı ünlü mimar, şehir planlamacısı, sürdürülebilir kent planlama uzmanı Sidney Hasekiyi ağırlamaya hazırlanıyor.

Vancouver mimarı adana yapı zirvesi Haberi

Vancouver mimarı adana yapı zirvesi

Öncül Sefa İletişim Hizmetleri ve Home&Office Concept dergisi işbirliği ile 18 Şubat 2015'te Adana Sheraton Otel'de, "Yaşanabilir bir kent... Nasıl?" mottosu ile düzenlenecek olan 1. Çukurova Yapı Zirvesi, Kanadalı ünlü mimar, şehir planlamacısı, sürdürülebilir kent planlama uzmanı Sidney Hasekiyi ağırlamaya hazırlanıyor. "Dünyanın en yaşanılabilir kentini oluşturmak: Vancouver" başlıklı bir sunum yapacak olan Rasekh, Çukurova bölgesinin yerel yöneticilerine, müteahhitlerine, mimarlarına, iç mimarlarına ve yapı sektörü temsilcilerine, kentsel dönüşüm, sürdürülebilir kent yaşamı, kentleşmede kamu ve özel sektör işbirliği, kentleşmenin stratejik planlaması gibi konularda sahip olduğu 30 yılın üzerinde tecrübesini aktaracak. 


Amerika'nın 50 eyaletinde ve Kanada'da mimar olarak çalışma yetkisi veren Mimarlık Kayıt Kurulu Ulusal Konseyi" (NCARB) sertifikasına sahip olan Rasekh, Amerikan Mimarlar Enstitüsü (American İnstitute of Architecture) üyesi ve Kanada Kraliyet Mimarlık...