03 / 05 / 2024

vanda okul satışı

vanda okul satışı

Van İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı Şerefiye Mahallesi Cumhuriyet caddesi'nde bulunan il özel idare hizmet binası ve Atatürk İlk Öğretim Okulu'nu ihale ile satacak.

Milli Emlak'tan Pamukkale'de satılık okul ve arsa!

Denizli Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, Denizli Pamukkale'de yer alan okul ve arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış ihalesi 30 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Velileri üzecek haber; Okul kıyafetlerine yüzde 60 zam

Yaklaşan okul açılışı öncesinde, velileri endişelendiren bir haber geldi. 11 Eylül'de başlayacak olan okul dönemi maratonunda, okul kıyafetlerinin fiyatları geçen yıla göre yüzde 60 arttı. Yükselen maliyetler, hem satıcıları hem de velileri şikayet ettiriyor.

Okul dönemi MediaMarkt satışlarını katladı! Milyonlar MediaMark'a koştu

Eylü'de okula dönüş kampanyaları düzenleyen MediaMarkt’ta dizüstü bilgisayarların satışlarında önceki haftalara oranla yüzde 25’in üzerinde artış oldu, çocuk saatlerinin satışları ise yaklaşık 2 kat arttı.

MediaMarkt'ta okul zili çaldı! Samsung Galaxy S21FE'de muhteşem fırsat! İşte 6 Eylül 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en büyük teknoloji marketleri arasında yer alan MediaMarkt'tan okul öncesi güzel haber geldi! MediaMakrt, Samsung'un en sevilen telefonu Samsung Galaxy S21FE'yi okullar açılmadan inanılmaz fiyatlarla satışa çıkardı. İşte 6 Eylül 2022 fiyat listesi...

ŞOK Market okul kırtasiye kataloğu! ŞOK'ta büyük ucuzluk fırsatı! İşte 31 Ağustos 2022 fiyat listesi...

ŞOK Market'in 17 Ağustos 20 Eylül tarihleri arasında geçerli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. ŞOK kataloğunda bu hafta kırtasiye ürünleri dikkat çekti. Peki, bu hafta ŞOK Markette hangi okul ürünleri ne kadara satılacak? İşte 31 Ağustos 2022 fiyat listesi.

ŞOK Marketten okul alışverişine özel aktüel katalog! Ucuz kırtasiye fırsatı! Hemen 30 Ağustos 2022 fiyat listesine bakın

ŞOK Market'in 17 Ağustos 20 Eylül tarihleri arasında geçerli aktüel ürünler kataloğu ve fiyat listesi yayımlandı. Peki, bu hafta ŞOK Markette hangi okul ürünleri ne kadara satılacak? İşte 30 Ağustos 2022 ŞOK aktüel ürünler kataloğu ve fiyat listesi.

Kırtasiye alışverişinizi ŞOK'tan yapın! Okul estetiklerinizi tamamlayın! 21 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Okul telaşı şimdiden aileleri sardı. Her sene pahalıya patlayan kırtasiye alışverişini daha ucuza getirmek isteyenlere Müjde! Şok uygun fiyatlarla kırtasiye ürünlerini satışa çıkardı! Peki ŞOK'ta okul ürünlerinin fiyatı ne kadar oldu? İşte 21 Ağustos 2022 fiyat listesi...

ŞOK Marketten okul alışverişine özel aktüel katalog! Ucuz alışveriş fırsatı! Hemen 20 Ağustos 2022 fiyat listesine bakın

ŞOK Market'in 17 Ağustos 20 Eylül tarihleri arasında geçerli aktüel ürünler kataloğu ve fiyat listesi belli açıklandı. Peki, bu hafta ŞOK Markette okul ürünler ne kadara satılacak? İşte 20 Ağustos 2022 ŞOK aktüel ürünler kataloğu ve fiyat listesi.

Pandemide özel okul satışları patladı! 

Koronavirüs salgını ile birlikte okulların kapanması nedeniyle özel okullar öğrencileriyle beraber devren satılığa çıkarıldı. 

Pandemi özel okul satışlarını artırdı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsle birlikte kapanan 938 özel okula yenileri eklendi. Satışa çıkan bazı okullar da öğrencileriyle beraber devrediliyor.

Sahibinden satılık özel okul sayısında rekor artış!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsün en çok etkilediği alanlar arasında yer alan özel okullar birer birer satışa çıkıyor...

Pandemide özel okul satışları arttı!

Tüm dünyayı olumsuz etkileyen koronavirüs salgını en çok eğitim sektörünü etkiledi. Bu dönemde özel okul satışları patlama yaşadı. 

Kocaeli Başiskele'de 15.5 milyon TL'ye icradan satılık okul binası!

T.C. Kocaeli İcra Dairesi, Kocaeli ili, İzmit ilçesi, Başiskele Bahçecik Mahallesi, 584 ada 2 parselde yer alan okul binasını 15 milyon 462 bin 363 TL'ye satıyor...

vanda okul satışı Haberi

vanda okul satışı


Tahmini bedeli 32 milyon 270 bin YTL ve geçici teminatı 968 bin YTL olan ihale 26 Ekim'de kapalı teklif usulüyle...