14 / 05 / 2024

Van\'da TOKİ konutları 23 Ekim\'de teslim ediliyor

Van\'da TOKİ konutları 23 Ekim\'de teslim ediliyor

Van'da TOKİ konutları, 23 Ekim'de teslim ediliyor...

TOKİ'nin Van'da inşa ettiği 17 bin 489 konut güvenli liman oldu!

Van'da 12 sene önce yaşanan 7,2 ve 5,6 büyüklüğündeki depremlerde evleri yıkılan veya ağır hasar gören vatandaşlar, TOKİ'nin inşa ettiği 17 bin 489 konutta güvenle oturuyor.

10 soruda TOKİ Van Merkez sosyal konutları!

TOKİ'nin Van’da yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşiyor. Peki, TOKİ Van Merkez projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Van Merkez 2022 sosyal konut projesi...

Van'da TOKİ afet konutları sistemi uygulanacak!

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, Van'da depremden etkilenen mahallelerin muhtarlarıyla buluştu. Çataklı, "2020 bitmeden konut yapım ihalelerini bitirmek istiyoruz. Bölgede TOKİ afet konutları sistemi uygulayacağız. Güvenlik gerekçesiyle ağır hasarlı olan bütün evleri yıkacağız" dedi.

Van'da kalıcı konutlar için çalışma başlatıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Van'da hasar gören yapılarla ilgili, "Hak sahibi vatandaşlarımıza kalıcı konutlar için çalışma başlatmış durumdayız" dedi...

TOKİ Van'da 550 konut inşa edecek!

Ankara'da TOKİ yetkilileri ile buluşan Van Çaldıran Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Tekin Dündar bölge için 550 konutun inşa edileceği müjdesini verdi.

Erzincan Emekli Kent Konutları için çalışmalar başladı!

TOKİ tarafından Erzincan'a 3 bin konut inşa edilecek. Erzincan'da TOKİ konutları için çalışmalara başlandı.

Edirne Lalapaşa'da TOKİ konutlarının çevresi değişiyor!

Lalapaşa Belediye Başkanı Bülent Şahinşah,TOKİ konutlarının çevresinde düzenleme çalışmalarının başladığını belirtildi.

Hünkar Sofrası Van'da açıldı!

Van’da lokanta sektöründe ilin kültürünü yansıtacak olan Hünkar Sofrası İkinisan Caddesi’nde açıldı. Burada konuşan Van TSO Başkanı Necdet Takva, kentte 2016 yılında açılan işyeri sayısının kapanan işyeri sayından iki kat daha fazla olduğunu söyledi.

Van'daki hasarlı konutlar yıkılıyor!

Van’da beş yılı aşkın bir süre önce meydana gelen iki büyük depremin ardından hasarlı olan binaların yıkımı da sürüyor. Bu arada deprem sonrası hasarlı olmayan bazı yapıların da kentsel dönüşüm veya başka sebeplerden dolayı yıktırıldığı belirtiliyor.

Van'da Ekim ayında 186 konut satıldı!

TÜİK Van Bölge Müdürü Özer Coşğun, Van’da 2016 yılının Ekim ayında 186 konutun ilk defa satıldığını söyledi.

ÖİB'den Konya ve Van'da 3 özelleştirme kararı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Konya ve Van'da bulunan 3 gayrimenkulü özelleştirme kararı aldı. Gayrimenkullerin satışı ile ilgili kararlar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Van'da deprem sonrası inşa edilen konutlar meclis gündeminde!

CHP Ankara Milletvekili Tekin Bingöl, Van'da meydana gelen depremler sonrasında inşa edilen konutlara ilişkin soru önergesi hazırladı. Bingöl sorularını Başbakan Yıldırım'a iletti..

Van'da terörün zarar verdiği binalar yenilendi!

6-7 Ekim 2014'te Kobani bahanesiyle yapılan izinsiz gösteriler sırasında terör örgütü yandaşlarınca Van'da zarar verilen aralarında Kur'an kurslarının da bulunduğu binalar, devlet ve vatandaşların katkısıyla eskisinden daha iyi duruma getirildi.

Van\'da TOKİ konutları 23 Ekim\'de teslim ediliyor Haberi

Van\'da TOKİ konutları 23 Ekim\'de teslim ediliyor


Van depreminin 1. yılı yaklaşırken, her yanda göze çarpan yeni binalar, inşaatlar ve TOKİ konutları, 23 Ekim'de Başbakan Erdoğan'ın da katılacağı törenle depremzedelere teslim...