26 / 05 / 2024

var hakkari yolu kapandımı

var hakkari yolu kapandımı

Yurt genelinde etkili olan kar yağışı nedeniyle çok sayıda köy yolu ulaşıma kapandı. Ağrı'da dün akşam saatlerinden itibaren yağmaya devam eden kardan dolayı 462 köy yolu ulaşıma kapandı....

Yatırımcılar için pasif gelir elde etmenin en iyi 6 yolu: Gayrimenkul de var!

ABD’li yatırımcı Steve Burns’ün New Trader U’da yer alan makalesinde akıllı yatırım ve iş kurma yoluyla servet oluşturmanın tanınmış bir savunucusu olan Robert Kiyosaki'nin pasif gelir akışları ile ilgili tavsiyeleri bulunuyor. İşte pasif gelir elde etmenin en iyi 6 yolu...

Pasif gelir elde etmenin 12 kolay yolu!

Düzenli bir şekilde çalıştığınız bir işiniz ve akmasa da damlayacak sabit bir geliriniz var, fakat bu size yetmiyor ve pasif gelir elde etmenin yollarını arıyorsanız hemen bakın! İşte pasif gelir elde etmenin 12 kolay yolu...

2023'e kadar 3 bin kilometre bisiklet yolu ve yeşil yürüyüş yolu yapma hedefimiz var!

Türkiye'nin kuzeyiyle güneyini, doğusuyla batısını birbirine bağlayan bu ekolojik koridorların bir parçasının da millet bahçeleri olduğunu vurgulayan Kurum, "2023 yılına kadar 3 bin kilometre bisiklet yolu ve yeşil yürüyüş yolu yapma hedefimiz var" dedi.

Hakkari'de sosyal hayatın geliştirilmesi için yeni tesisler kuruluyor!

İçişleri Bakanlığı'nca görevlendirilen Hakkari Belediyesi, sosyal etkinliklerin yapılabileceği alanların artırılması için Gola Züryan Göletini ıslah ederek etrafında bisiklet ve yürüyüş yolu, kafe ve dinlenme alanın yer alacağı sosyal tesis kuracak.

Hakkari'nin gündeminde kentsel dönüşüm projeleri var!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada "Hakkari'mize 11 milyar liralık yatırım yaptık ve bu yatırımların bir kısmı bitti, bir kısmı da devam eden yatırımlar. Artık gündemimizde yeni parklar, bahçeler, kentsel dönüşüm projeleri var" dedi.

Başakşehir'e bisiklet yolu müjdesi!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, “Başakşehir’i Seviyorum Çünkü... Söyleyecek Sözüm var” söyleşilerinde gençlere bisiklet yolu müjdesi verdi.

Bu topraklarda yaşayan herkesin yolu Mimar Sinan’la kesişir!

İnşaatı tüm hızıyla süren AKM’nin açılışı için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın isteğiyle Mimar Sinan Operası’nı besteleyecek olan sanatçı Hasan Uçarsu “Mimar Sinan’a müthiş bir gönül bağım var. Bu topraklarda yaşayıp bir şey üretmek isteyen herkesin yolu Sinan’la kesişir” diyor...

Irak'ın en uzun köprüsünde çökme riski var!

Irak'ta, Kerkük-Bağdat kara yolu üzerinde yer alan Dakuk Köprüsü, geçen hafta meydana gelen selde ciddi hasar gördü, köprüde çökme riski var.

İsrail Osmanlı'nın Hicaz Demir Yolu fikrini çaldı!

Suriyeli araştırmacı Semir Hafız, "İsrail, 100 yılı aşkın geçmişe sahip İslami bir proje olan Hicaz Demir Yolu fikrini çaldı. Bu, çok kötü niyetli bir girişim ve arkasında birçok komplo var" dedi...

Akdeniz Yolu Projesi'nin 2019'da açılması planlanıyor!

Akdeniz Yolu Projesi'nin gelecek yıl açılması planlanıyor. Ordu Valisi Seddar Yavuz, "2019 sonu itibarıyla bu yolu kesinlikle hizmeti açma noktasında kararlılığımız var'' dedi.

İşte Aqueduct Veluwemee Yolu ve şaşırtan o özellik!

Hollandalı mimarlar, Hollanda'nın doğusundaki Harderwijk yakınlarında bulunan bir göle Aqueduct Veluwemeer adında bir yol yaptılar. Fakat bu yolu diğer tüm yollardan ayrı kılan bir özellik var.

Hakkari ve Şırnak'ta ciddi kentsel dönüşüme ihtiyaç var!

KALKINMA Bakanı Yılmaz, Hakkari ve Şırnak il merkezlerinin taşınmasına ilişkin, "İnsanların yaşayabileceği ortam değil belli şehirlerimizin belli kesimleri. Ciddi kentsel dönüşüme ihtiyaç var" dedi.

Ekrem Yüce: Yeşil Yol, yeşile yolculuk projesidir!

DOKAP BKİ Başkanı Ekrem Yüce, "Yeşil Yol Projesi"nin yeni bir yol yapma projesi olmadığını belirterek, "Bu yol, yeşile yolculuk projesidir. Eski yolu, yani var olan yolu ıslah etmek, iyileştirmek, işaretlemektir" dedi.

var hakkari yolu kapandımı Haberi

var hakkari yolu kapandımı


Ağrı'da dün akşam saatlerinden itibaren yağmaya devam eden kardan dolayı 462 köy yolu ulaşıma kapandı. İl Özel İdaresi'ne bağlı ekipler köy yollarını açmak için çalışma başlattı.


Valilikten yapılan açıklamada, ildeki 562 köyden 100'ünün yolunun açık olduğu, 462 köy yolunun ise ulaşıma kapalı bulunduğu kaydedildi. Kapalı köy yollarını ulaşıma açmak için ekiplerin çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü belirtildi.


Ardahan


Yoğun kar yağışı Ardahan'da da hayatı olumsuz etkiliyor. Yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle Ardahan-Posof ve Ardahan-Şavşat karayollarında ulaşım güçlükle sağlanıyor.


Karayolları 183. Şube Şefliği ekipleri, karla mücadeleyi aralıksız sürdürüyor. İl genelinde ulaşıma kapanan 26 köy yolunun açılması için başlatılan çalışmalar sürüyor.


Iğdır


Iğdır'da da 50 köy yolu yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşıma kapandı. İl Özel İdaresi ekipleri yolları açmak için çalışma başlattı.


Kars


Kars'ta ise...