09 / 05 / 2024

var yap plaza pendik

var yap plaza pendik

Ofislerin metrekaresinin 3 bin 500 TL'den başladığı Varyap Plaza projesi İstanbul Pendik'te yükseliyor...

Konut kredilerinde yapılandırma var mı, nasıl yapılır?

Bankalardan konut kredisi ile ev alanlar farklı faiz oranı ile kalan borcun yeniden hesaplanıp hesaplanmadığını merak ediyor. Peki, Konut kredilerinde yapılandırma var mı, nasıl yapılır?

Varıous Çelik Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Varıous Çelik Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Erkam Barata tarafından kuruldu.

Yapıkredi'den yeni kampanya müjdesi! 7 Mayıs 2023'e kadar vaktiniz var!

Türkiye'nin önde gelen bankalarından biri olan Yapıkredi'den güzel haber geldi. Banka yeni kampanyasını web adresinden duyurdu. 7 Mayıs 2023'e kadar vaktiniz var.

Yapılandırma paketindeki o detay herkesi umutlandırdı! Hangi borçlar yapılandırılacak?

28 Şubat’ta başlayacak meclis mesaisinde gündemdeki başlıklar arasında borç yapılandırma paketi de var. Yapılandırma paketinde depremzede vatandaşlara özel düzenlemeler de olacak.

Ekrem İmamoğlu'ndan İstanbul açıklaması: İmar barışı kapsamında yapı kayıt belgesi alan 317 bin yapı var!

Ekrem İmamoğlu'ndan İstanbul açıklaması: İmar barışı kapsamında yapı kayıt belgesi alan 317 bin yapı var! İşte Ekrem İmamoğlu'nun o açıklaması...

Maraş depreminde yeni yapılar da yıkıldı: Yönetmelik yıkımı engellemedi! Deprem için atılması gereken çok adım var!

İlk olarak Kahramanmaraş Pazarcık ve ardından Elbistan'da meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler oldukça büyük bir yıkıma neden oldu. Maraş depreminde yeni yapılar da yıkıldı! Yönetmelik yıkımı engellemedi! Deprem için atılması gereken çok adım var!

İlk arabada ÖTV indirimi var mı? ÖTV indirimi 2022 hangi araçlar için geçerli? ÖTV indirimi kaç yılda bir yapılır?

ÖTV indiriminde son durum ne? İlk arabada ÖTV indirimi var mı? ÖTV indirimi 2022 hangi araçlar için geçerli? ÖTV indirimi kaç yılda bir yapılır? İşte sorulan soruların yanıtları!

Asgari ücrete ara zam yapılacak mı? Asgari ücrete Temmuz'da zam var mı?

Asgari ücret zammı ile ilgili gelişmeler tüm vatandaşlar tarafından güncel olarak takip ediliyor. Milyonlarca vatandaş ek zammın yapılması için heyecanlı bekleyiş içerisinde. Peki, Asgari ücrete ara yapılacak mı? Asgari ücrete Temmuz'da zam var mı? İşte tüm detaylar...

Piramit Var Yapı Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Piramit Var Yapı Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Atasayar tarafından kuruldu.

Koray GYO, Yapı Kredi Plaza'dan 13.5 milyon TL'ye ofis aldı!

Koray GYO'nun merkez ofis olarak kullandığı Yapı Kredi Plaza Sitesi'ndeki B Blok 26 no'lu bağımsız bölümün KDV dahil 13 milyon 570 bin TL bedel karşılığında satın alınmasına ilişkin sözleşme imzalandı.

Koray GYO Yapı Kredi Plaza'dan 9.3 milyon TL'ye ofis aldı!

Koray GYO Yönetim Kurulu'nun kararıyla, ekspertiz değeri KDV hariç 9 milyon 385 bin TL, KDV Dahil 63 bin TL kira geliri olan Yapı Kredi Plaza Sitesi'ndeki B Blok 25 no'lu bağımsız bölüm KDV hariç 9 milyon 300 bin TL bedel karşılşığında satın alındı.

Koray GYO, Yapı Kredi Plaza'daki bağımsız bölümü 47 bin 500 TL'ye kiraya verdi!

Koray GYO şirket merkezi olarak kullandığı, İstanbul Beşiktaş'taki Yapı Kredi Plaza Sitesi'nin B Blok 26 no'lu bağımsız bölümünü 47 bin 500 TL'ye kiraya verdi. 

Bursa'da 20 bin bina riskli!

AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç, "Bursa'da 30-40 hatta 60 yıl öncesinden yapılan binalar var. Yapılan hesaplamalara göre Bursa'da yaklaşık 20 bin binanın tehlike altında olduğu kayıtlara geçti" dedi. Övünç, yarım milyon insanın risk altında olduğunu belirtti.

var yap plaza pendik Haberi

var yap plaza pendik

İstanbul Anadolu yakası Pendik'te hayata geçirilen Varyap Plaza, Varyap projesi olarak inşa ediliyor. 9 katlı tek bloktan meydana gelen Var Yap Plaza, 216 adet ofis ve 62 adet ticari birimden oluşuyor.


Ofislerin alanlarının 55 metrekare ile 325 metrekare arasında değiştiği Pendik Varyap Plaza'da banka kredisi kullanmak mümkün.


Satışların yüzde 75 oranında tamamlandığı Varyap Plaza Pendik'te teslimlerin Haziran ayı içerisinde başlaması öngörülüyor.


Var Yap Plaza Pendik, 2 kat otopark 2 kat alışveriş merkezi ve 5 kat ofis ve dükkandan meydana geliyor. Projede metrekare birim fiyatı 3 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor.


Telefon: 444 54 56

Web Adresi: http://www.varyapplaza.com

Merve...