17 / 05 / 2024

varan susurluk dinlenme tesisleri

varan susurluk dinlenme tesisleri

Varan Otobüs'ü Ulusoy'a satarak otobüs işletmeciliğinden çıkan Varan, meşhur Afyon ve Susurluk dinlenme tesislerini de satışa çıkardı. Firma Afyon Akören ve Susurluk'taki tesislerini 10 milyon TL'ye satacak...

Moment İstanbul'da 5 bin TL'ye varan kira garantisi!

Moment İstanbul'da 1 yıl için geçerli 5 bin TL'ye varan kira garantisi sunuluyor. Moment İstanbul satış fiyatları 450 bin TL'den başlıyor...

Karşıyaka Engelli Dinlenme Merkezi inşaatında sona gelindi!

Engelli bireyler kadar ailelerinin de sosyal yaşama daha fazla katılabilmesi için çalışmalar yürüten Karşıyaka Belediyesi, Kısa Süreli Engelli Dinlenme Merkezi’nin inşasında sona gelindi.

Beykoz'da yaşlılar için dinlenme evleri yapıldı!

İstanbul Huzur ve Dinlenme Evleri Vakfı'nın faaliyetleri hakkında bilgi veren Zeki Sayın 3 bin TL bedelle hizmet sağladıklarını söyledi. İşte detaylar...

Susurluk'ta arsalar değerleniyor!

Çanakkale-Balıkesir Çevre Düzeni Planı kapsamında yapılan otoyol düzenlemelerinde iki ana aksın bağlantı noktası olan Susurluk, stratejik bir lokasyona sahip bulunuyor. Çevre Düzeni Planı kararlarından olumlu yönde etkilenen Susurluk’un lojistik merkez olması planlanıyor.

Selahattin Varan: İzmir'de kentsel dönüşüm acil olmalı!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Selahattin Varan, İzmir Karaburun açıklarında meydana gelen depremin ardından, yapıların depreme karşı güvenli hale getirilmesi gerektiğine dikkat çekti...

TFF'den Riva'ya otel ve dinlenme tesisi geliyor!

Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Tesisleri'nin karşısına yeni bir konaklama birimi yapılacak. 2 ay içerisinde çalışmaların başlayacağı projede 120 odalı otel ve yeni dinlenme tesisi yer alacak.

İleri Ve Varan Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

İleri Ve Varan Mimarlık Anonim Şirketi bugün Beyoğlu’nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gürsel Varan tarafından kuruldu.

Yaşlılar Dinlenme Evi temel atma töreni gerçekleşti!

Eyüp Sultan Mahallesi’ndeki Yaşlılar Dinlenme Evi’nin temel atma töreni Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’in katılımıyla gerçekleşti.

Sancaktepe Yaşlılar Dinlenme Evi'nin temeli atıldı!

Sancaktepe Belediyesi'nin Eyüp Sultan Mahallesi’nde hayata geçirdiği Yaşlılar Dinlenme Evi’nin temeli atıldı. Temel atma törenine Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem de katıldı.

Aydın Didim'e İLKSAN dinlenme tesisi geliyor!

Didim’de İlkokul Öğretmenleri Sağlık ve Sosyal Yardım Sandığı tarafından yaptırılan dinlenme tesislerinin temeli atıldı.

3. havalimanı güzergahındaki konutlarda yüzde 72'ye varan artış!

Sahibinden.com Emlak Endeksi 2017 Ocak ayı verilerine göre, 3. havalimanı güzergahında satılık konutlarda metrekare fiyatlarında son üç senede yüzde 72’lere varan artış görüldü.

Varan Global İnşaat Taşımacılık Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Varan Global İnşaat Taşımacılık Lojistik Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Fesih Bozyiğit imzasıyla kuruldu.

SmartCity'de yüzde 15'e varan indirimler!

Kasım ayına özel yüzde 15’e varan indirimler, yılbaşı kampanyasında kazanabileceğiniz hediye çekleri, ve daha birçok seçeneklerle SmartCity cazibe merkezi olmaya devam ediyor.

varan susurluk dinlenme tesisleri Haberi

varan susurluk dinlenme tesisleri


Varan Otobüs'ü Ulusoy'a satarak otobüs işletmeciliğinden çıkan Varan, meşhur Afyon ve Susurluk dinlenme tesislerini de satışa çıkardı. Firma Afyon Akören'deki 41 metrekarelik alana sahip olan dinlenme tesisi için 4 milyon TL, 69 bin metrekarelik alana kurulan olan Susurluk'taki tesis için ise 6 milyon TL değer biçti. 


Otel projesine uygun araziler için bölgedeki emlakçılar da harekete geçmiş...