20 / 05 / 2024

Varşova stadı

Varşova stadı

Varşova Stadı'nda cuma günü açılış maçı yapılacak fakat stadı yapan firmalara ödeme yapılmadığı için firmalar stadın girişini kapatacaklarını söylediler

İstanbul Havalimanı Polonya'nın Merkez Havalimanı'na ilham oluyor!

Polonya Altyapı Bakan Yardımcısı Wild, İstanbul Havalimanı'nın finansal yapısının, Varşova yakınlarında inşa edilecek Merkez Havalimanı için ilham verici olduğunu söyledi.

Polonya'nın kapsül oteli!

Japonya ve çeşitli Güneydoğu Asya ülkelerinde hizmet veren kapsül otel 2018 yılından beri Varşova'da da hizmet veriyor.

Polonya, Türk müteahhit firmaları için fırsat sunuyor!

Türkiye'nin Varşova Büyükelçisi Tahsin Tunç Üğdül, Polonya-Türkiye ilişkilerinde, ticari iş birliğinin önemli bir rol oynamaya devam edeceği belirtti. 

Polonya'nın ilk kapsül oteli açıldı!

Polonya'nın ilk kapsül oteli Varşova'da hizmete açıldı. Bir bilim kurgu filminin seti gibi görünen kapsül otel, birbiri üzerine yerleştirilmiş iki sıra kapsüllerden meydana geliyor.

Dünyanın en dar evi Keret House ziyarete açıldı!

Varşova'da yer alan dünyanın en dar evi ünvanına sahip bina ziyaretçilere açıldı.Dünyanın en dar evi ünvanına sahip Keret House, ünlü Polonyalı Mimar Jakub Szczesny tarafından tasarlandı.

Bingöl'ün ova sınırları belirlendi!

Bingöl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mehmet Yıldırım, bölgede ova sınırlarının belirtildiğini söyedi. Yıldırım, ''Bingöl-Muş yolundan İçmeler TOKİ konutlarına kadar belirlenen sınırlar var. Yani ova olan bölgenin tamamı'' diye konuştu.

AB'den Varşova'ya metro desteği!

Avrupa Birliği (AB), Polonya'nın başkenti Varşova'nın metro sistemi genişletme projesine 432 milyon avro yatırım gerçekleştirecek.

Akyazı Stadı'na geçmek için zamana ihtiyaç var!

Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Akyazı Spor Kompleksi Koordinatörü Gökhan Saral, Akyazı Stadı'na geçmek için biraz daha zamana ihtiyaç olduğunu söyledi.

Ankara'daki 19 Mayıs Stadı bu yıl yıkılacak!

ANKARA Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek,stat eksikliği olduğunu belirterek "Bu konuda Gençlik ve Spor Bakanı ile görüşmelerimiz var, inşallah 19 Mayıs Stadını yıkacağız, yerine 40-42 bin kişilik bir stat yapılacak" diye konuştu.

Karşıyaka Yalı Stadı modern hale getiriliyor!

Karşıyaka Başkanı Ali Erten dün Yalı Stadı inşaat alanında yöneticilerin ve firma sorumlulularının da katıldığı bir basın toplantısı düzenledi. Erten, "Biz burada yoktan var etmiyoruz.

Trabzon Akyazı Stadı 2. sezona yetişecek mi?

Turan, "Burada çok özel bir mühendislik uygulanacak. Milimetrik çalışmalar var. Hedefimiz, Trabzonspor'un beklentisi doğrultusunda stadı ikinci yarının başlangıcına yetiştirmek" dedi.

Kayseri Kadir Has Stadı Türkiye'ye örnek oldu!

Mustafa Çelik, Kadir Has Stadı’nda incelemelerde bulundu. Statta sık maç oynanması nedeniyle bazı yıpranmalar olduğunu; ancak bunların giderildiğini ifade eden Başkan Çelik, "Türkiye’ye örnek bir stadımız var" diye konuştu.

Kozarena Stadı incelendi!

Adana Valisi Mustafa Büyük, Milletvekili Necdet Ünüvar ile birlikte 33 bin kişilik Kozarena Stadı'nı yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Vali Büyük, "Adana muhteşem bir tesise kavuşuyor" dedi.

Varşova stadı Haberi

Varşova stadı

EURO 2012 öncesi Varşova Stadı krizi yaşanmaya başlandı. 58 bin 500 kişilik stat, 375 milyon Euro'ya mal olurken Varşova'da açılış maçının da oynanacağı stadın inşaatını yapan 40 firmanın alacaklarını tahsil edemedikleri için bugünden itibaren stada giriş yolunu kapatacakları söylendi. Firmalar yetkililerden yazılı garanti isterken, bunun sağlanmaması durumunda stada kimseyi sokmayacaklarını açıkladılar. Firma yetkilileri "Turnuva başlamadan garantiyi alamazsak paramızı da alamayacağımızı düşünüyoruz" diye konuştular. Statta cuma günü turnuvanın açılış maçı olan Polonya-Yunanistan karşılaşması da dahil 5 maç (bir çeyrek ve bir de yarı final)...