20 / 05 / 2024

Varşova stadını yapan inşaat firmaları

Varşova stadını yapan inşaat firmaları

Varşova Stadı'nda cuma günü açılış maçı yapılacak fakat stadı yapan firmalara ödeme yapılmadığı için firmalar stadın girişini kapatacaklarını söylediler

Bingöl'ün ova sınırları belirlendi!

Bingöl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mehmet Yıldırım, bölgede ova sınırlarının belirtildiğini söyedi. Yıldırım, ''Bingöl-Muş yolundan İçmeler TOKİ konutlarına kadar belirlenen sınırlar var. Yani ova olan bölgenin tamamı'' diye konuştu.

AB'den Varşova'ya metro desteği!

Avrupa Birliği (AB), Polonya'nın başkenti Varşova'nın metro sistemi genişletme projesine 432 milyon avro yatırım gerçekleştirecek.

Gaziosmanpaşa Stadı'nın yıkım kararı protesto edildi!

CHP İstanbul İl Örgütü, Gaziosmanpaşa Stadı'nın yıkılması kararını protesto etti. CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, stat önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, burada birçok takıma kaptanlık yapan sporcuların yetiştiğini söyledi.

Antalya Atatürk Stadı'nın yıkımında sona gelindi!

ANTALYA'da 1965'den 2010 yılına kadar şehrin kırmızı beyazlı takımı Antalyaspor'a ev sahipliği yapan, milli bayramların kutlandığı Atatürk Stadı'nın yıkımında sona gelindi.

TOKİ, Karşıyaka Stadı'nı yapan yüklenici firmayı şantiyeden çıkardı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin açtığı dava yüzünden Karşıyaka Stadı'nın inşaat çalışmalarının durması üzerine TOKİ'de Karşıyaka Stadı'nı yapan yüklenici firmayı şantiyeden çıkardı.

Antalyaspor Stadı'nın inşaat firmasından rapor istenecek!

Stadın çimlerinde meydana gelen kopmalara da değinen Hasan Ali Ceylan, sahada futbol oynanmasıyla ilgili herhangi bir sıkıntı olup olmadığına dair stadı yapan inşaat firmasından rapor isteyeceklerini söyledi.

TOKİ Malatya Arena Stadı'nı yeniden ihale edecek!

Çalışmaların tamamen durduğu Malatya Arena Stadı’nda sessiz bekleyiş sürüyor. Stadın Kontrol Mühendisi Hurşit Kuşçu, mevcut yüklenici firmanın süresinin dolduğunu ve yeni bir ihale sürecinin başlayacağını söyledi.

Tire Arena Stadı'nın inşaatı 700 gün sürecek!

Tire ilçesinde 13 bin 500 seyirci kapasiteli Tire Arena Stadı'nın temel atma töreni düzenlendi. Stad inşaatının 700 gün süreceği belirtildi.

Tire Stadı'nın temeli atıldı!

İzmir'in Tire İlçesi'nde, Büyükşehir Belediyesi'nin yapım maliyetinin yüzde 80'ini karşılayacağı 13 bin 500 kişilik Tire Arena stadının temeli, ilçenin kurtuluş günü olan 4 Eylül'de atıldı.

Tire Arena Stadı'nın temeli atıldı!

İzmir'in Tire İlçesi'nde, Büyükşehir Belediyesi'nin yapım maliyetinin yüzde 80'ini karşılayacağı 13 bin 500 kişilik Tire Arena stadının temeli atıldı.

Tire Arena stadının temeli 4 Eylül'de atıldı!

İZMİR’in Tire İlçesi’nde, Büyükşehir Belediyesi’nin yapım maliyetinin yüzde 80’ini karşılayacağı 13 bin 500 kişilik Tire Arena stadının temeli, ilçenin kurtuluş günü olan 4 Eylül’de atıldı.

Karşıyaka Stadı'nın yıkımı büyük ölçüde tamamlandı!

İzmir'de 2014 yılı Ağustos ayında depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle maçlara kapatılan, amatör maçların oynandığı ve uzun süredir resmi maçlara kapalı olan Karşıyaka Stadı'nın yıkımı büyük ölçüde tamamlandı.

İsmetpaşa Stadı'nın yıkımı ertelendi!

Yıkılıp, yıkılmayacağı ile ilgili uzun süredir spor kamuoyunu meşgul eden Ismetpaşa Stadı'ndan güzel haber sonunda geldi. Ismetpaşa Stadı'nın bir yıl daha yıkılmayacağı kesinleşti.

Varşova stadını yapan inşaat firmaları Haberi

Varşova stadını yapan inşaat firmaları

EURO 2012 öncesi Varşova Stadı krizi yaşanmaya başlandı. 58 bin 500 kişilik stat, 375 milyon Euro'ya mal olurken Varşova'da açılış maçının da oynanacağı stadın inşaatını yapan 40 firmanın alacaklarını tahsil edemedikleri için bugünden itibaren stada giriş yolunu kapatacakları söylendi. Firmalar yetkililerden yazılı garanti isterken, bunun sağlanmaması durumunda stada kimseyi sokmayacaklarını açıkladılar. Firma yetkilileri "Turnuva başlamadan garantiyi alamazsak paramızı da alamayacağımızı düşünüyoruz" diye konuştular. Statta cuma günü turnuvanın açılış maçı olan Polonya-Yunanistan karşılaşması da dahil 5 maç (bir çeyrek ve bir de yarı final)...