05 / 05 / 2024

Varyap borç ihracı

Varyap borç ihracı

Varyap Varlıbaşlar Yapı Sanayi Turizm Yatırımları Ticaret ve Elektrik Üretim A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada 30 milyon lira borç ihraç ettiğini açıkladı. Varyap tarafından yapılan açıklama haberimizin içinde yer alıyor.

Hazine, DİPS ile dolar cinsi sabit kira ödemeli kira sertifikası ihracı gerçekleştirecek!

Hazine bugün, finansman araçlarının çeşitlendirilmesi ve yatırımcı tabanının genişletilmesi için 25 Ağustos 2023 valör tarihli dolar cinsi sabit kuponlu Devlet İç Borçlanma Senedi (DİBS) ile ABD doları cinsi sabit kira ödemeli kira sertifikası ihracı gerçekleştirecek.

SPK 10 borçlanma aracı ihracı başvurusuna onay verdi

Sermaye Piyasası Kurulu, İş Yatırım Menkul Değerler de dahil 10 borçlanma aracı ihracı başvurusunu onayladı.

Nurol GYO'nun 400 milyon TL'lik borçlanma aracı ihracına noterden onay!

Nurol GYO'nun 400 milyon TL'lik borçlanma aracı ihraç belgesi onayı başvurusu yapıldı. Borçlanma aracı veya araçlarının ihracı şeklinde revize edildi ve ilgili noter onaylı karar yayınlandı. 

Nurol GYO 400 milyon TL'lik borçlanma aracı için SPK'ya başvurdu!

Nurol GYO, 400 milyon TL'sine kadar nominal değerde borçlanma aracı veya araçlarının, yurt içinde halka arz edilmeksizin ihraç edebilmek üzere SPK'ya borçlanma aracı ihracı için başvuru yaptı. 

İş GYO'dan 73.5 milyon TL'lik borçlanma aracı ihracı!

İş GYO tarafından 3 milyar TL'lik onaylı ihraç limiti kapsamında, 73 milyon 500 bin TL tutarında borçlanma aracı ihracı gerçekleşti. 

İş GYO'dan 1 milyar TL'lik borçlanma aracı ihracı!

İş GYO'nun 1 milyar TL'lik onaylı ihraç limiti kapsamında, 1 milyar TL tutarında borçlanma aracı ihracı gerçekleşti.

İş GYO'dan 3 milyar TL'lik borçlanma aracı ihracı!

İş GYO'nun 3 milyar TL ihraç tavanı kapsamında, maksimum 1.200 güne kadar vadeli borçlanma aracı ihracı için Sermaye Piyasası Kurulu (SPK)'na yaptığı başvuru 21/615 sayılı kararı ile onaylandı.

İş GYO'nun 3 milyar TL'lik borçlanma aracı ihracı onaylandı!

İş GYO'nun 3 milyar TL ihraç tavanı kapsamında, 1.200 güne kadar vadeli borçlanma aracı ihracı için Sermaye Piyasası Kurulu (SPK)'na yaptığı başvuru onaylandı. 

İş GYO'dan 726 milyon TL'lik borçlanma aracı ihracı!

İş GYO'nun 120 milyon TL nominal değerli, 99 gün vadeli finansman bonosu ihracı tamamlandı. Söz konusu ihraç ile birlikte, 726 milyon TL tutarında borçlanma aracı ihracı gerçekleştirildi. 

İş GYO 3 milyar TL borçlanma aracı ihracı için SPK'ya başvurdu!

İş GYO tarafından yurtiçinde 3 milyar Türk Lirası borçlanma aracı ihraç edilmesi için Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuruda bulunuldu.

İş GYO borçlanma aracı ihracı için yetki verdi!

İş GYO tarafından değişken faizli borçlanma aracı ihracı kurumun yetkilendirilmesi hususunda Şirket Genel Müdürlüğü'ne yetki verilmesine karar verildi. 

Hazine avro cinsi devlet iç borçlanma senedi ve kira sertifikası ihracı yapacak!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, avro cinsi devlet iç borçlanma senedi ve kira sertifikası ihracı yapacak.

İş GYO'nun 550.7 milyon TL'lik borçlanma aracı ihracı tamam!

İş GYO'nun 1 milyar TL'lik onaylı ihraç limiti kapsamında, 550 milyon 750 bin TL tutarında borçlanma aracı ihracı tamamlandı.

Varyap borç ihracı Haberi

Varyap borç ihracı


Varyap Varlıbaşlar Yapı Sanayi Turizm Yatırımları Ticaret ve Elektrik Üretim A.Ş tarafından yapılan açıklama şu şekilde; 


Sermaye Piyasası Kurulu'nun 28.01.2014 tarih ve 29833736-105.03.01-215-961 sayılı izin yazısı ve eki İhraç Belgesi' ne istinaden ilk dilim 30.000.000 TL nominal değerli 365 gün vadeli tahvil ihracı, 11.06.2014 tarihinde Nitelikli Yatırımcılara talep toplama yöntemi ile gerçekleştirilmiştir. Tahvilin ilk üç aylık dönemsel faiz oranı aylık %1.1104 olarak belirlenmiştir. Tahvilin satış sırasındaki yıllık bileşik faizi %13.884 olarak kesinleştirilmiştir. Kupon faiz ödemeleri aylık olarak...