28 / 04 / 2024

Varyap Gayrimenkul Kimin

Varyap Gayrimenkul Kimin

Süleyman Varlıbaş, bugün yeni şirket kurdu. 50 bin TL sermaye bedeline sahip şirketin adı ise Varyap Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi... İşte detaylar...

Türkiye'deki ünlüler gayrimenkul zengini çıktı! Bakın kimin neyi varmış...

Türkiye'deki ünlüler yatırımlarını gayrimnkule yatırmaya devam ediyor. İşte Türkiye'nin gayrimenkul zengini ünlüleri...

Emlak Konut GYO Varyap Meridian yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Varyap Meridian projesi 2 adet bağımsız bölüm ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Varyap Meridian yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut,  Varyap Meridian projesinde yer alan 2 adet bağımsız bölüm için hazırlatılan 2019 Yıl Sonu Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı.

Varyap Meridian yıl sonu değerleme raporu 2018!

Emlak Konut Gayrimenkul ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Varyap Meridian projesinde yer alan 2 bağımsız bölüm için 2018 Yıl Sonu Gayrimenkul Değerleme Raporu yayınlandı. 

Varyap Meridian'ın 2017 yıl sonı değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Varyap Meridian'ın 2017 yıl sonı değerleme raporu yayınlandı.

Süleyman Varlıbaş, yeni şirket kurdu!

Süleyman Varlıbaş, bugün yeni şirket kurdu. 50 bin TL sermaye bedeline sahip şirketin adı ise Varyap Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi... İşte detaylar...

Gayrimenkul sektörü Eylül-Ekim gibi canlanacak!

Varyap CEO'su Erdinç Varlıbaş, inşaat ve gayrimenkul sektörüyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Varlıbaş, gayrimenkul sektöründe Eylül-Ekim gibi canlanma beklediklerini vurguladı.

Varyap Meridian yıl sonu değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul yatırım ortaklığı tarafından bugün KAP'a yapılan açıklamda Varyap Meridian yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Objektif Araç Gayrimenkul Yatırım İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Objektif Araç Gayrimenkul Yatırım İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Hande Şahin tarafından 20 bin TL sermaye ile 27 Nisan'da Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Ahlat Sokak Varyap Meridian Sitesi'nde kuruldu.

Torkam İnşaat kimin?

Torkam İnşaat, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Avcılar Ispartakule 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesini kazandı.Peki, 25 yıldır faaliyet gösteren Torkam İnşaat kimin?

Platin Ataşehir Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Platin Ataşehir Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Aliye Belma Saraç Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 7 Aralık'ta Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Alzambak Sokak Varyap Meridian Sitesi'nde kuruldu.

Varyap Meridian projesinde kısmi kesin kabul yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., İstanbul Ataşehir Batı Bölgesi 1. Kısım 4. Bölge Varyap Meridian projesiyle ilgili kısmi kesin kabulün yapıldığını KAP'a bildirdi.

Varyap Yatırım Ayları kampanyası büyük ilgi görüyor!

Gayrimenkulün her dönemde yatırım değeri taşıyan kıymetli bir enstrüman olduğunu vurgulayan Varyap CEO'su Erdinç Varlı baş, doların değerlendiği bir ortamda dövizle rekabet edebilecek bir yatırım enstrümanı olarak gayrimenkulün öne çıktığını söyledi.

Varyap Gayrimenkul Kimin Haberi

Varyap Gayrimenkul Kimin

Süleyman Varlıbaş, bugün Varyap Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi 'ni kurdu. 50 bin TL sermaye ile bugün kurulan şirket gayrimenkuller, gayrimenkul projeleri, gayrimenkule dayalı haklar ve diğer varlık ve haklardan oluşan portföyü işletmek, her türlü gayrimenkul projesi geliştirmek amacıyla kuruldu. 


Süleyman Varlıbaş kimdir?

Süleyman Varlıbaş, 1951 yılı Trabzon Çaykara Ulucami Köyü'nde dünyaya geldi. Varlıbaş, ilkokulu Ulucami Köyünde, orta ve liseyi Trabzon'da okuduktan sonra 1971’de Erzurum'da Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Zirai Ekonomi Bölümü’nden Yüksek Ziraat Mühendisliği bölümünü bitirdi. İngiltere'de ekonomi master’ı yaptı.

VARLIBAŞ HOLDİNG A.Ş.’nin ve holdingin bünyesinde bulunan gayrimenkul yatırımları geliştirme, inşaat ve müteahhitlik kuruluşu VARYAP’ın kurucusu ve başkanıdır.1992 yılında Varlıbaşlar İnşaat San.Tic.Ltd.Şti.’ni kuran S.Varlıbaş, halen Varlıbaşlar Holding ve VARYAP ’ın Yönetim Kurulu Başkanı olarak çalışma hayatını sürdürmektedir.

 

Varyap...