10 / 05 / 2024

varyap plaza inşaatı

varyap plaza inşaatı

Varyap Pendik projesi Varyap Plaza fiyat listesinde ofis fiyatları 218 bin TL'den başlıyor. Yüzde 18 KDV tutarının da dahil olduğu Varyap Plaza 'da metrekare birim fiyatı 3 bin 633 TL olarak başlangıç gösteriliyor.

Rk Plaza İnşaat Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Rk Plaza İnşaat Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Güneş Bayram tarafından kuruldu.

Ferah Plaza İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ferah Plaza İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Farıba Rahbarnia tarafından kuruldu.

Kat Plaza İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kat Plaza İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Erkılıç tarafından kuruldu.

Varyap Elektrik İnşaat Kimyevi Madde Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Varyap Elektrik İnşaat Kimyevi Madde Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi bugün 498 bin TL sermaye bedeli ile Yıldır Özar tarafından kuruldu. 

Golden Plaza İnşaat Turizm Gıda Petrol Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Plaza İnşaat Turizm Gıda Petrol Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, A.Abdelrehım Mahmoud Alı ve M.Abdelsalam M.Mahmoud Shabana ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 6 Kasım'da Başakşehir'de kuruldu.

Varyap Plaza Pendik’te Nisan sonuna kadar yüzde 25 indirim!

Varyap tarafından hayata geçirilen Varyap Plaza projesi Pendik 'te 43 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Teslimlerin hemen gerçekleştiği projede yüzde 25 indirim yapılıyor.

Varyap Meridian ve Varyap Plaza Pendik’te yüzde 25 indirim!

Varyap Meridian ve Varyap Plaza Pendik’teki sınırlı sayıdaki konut, ofis ve dükkan için geçerli olan kampanya kapsamında peşin alımlarda yüzde 25, vadeli alımlarda ise yüzde 15 oranında indirim uygulanıyor.

Pendik Varyap Plaza'da yüzde 25 indirimle hemen teslim ofisler!

Varyap Plaza projesi Anadolu Yakası Pendik'te inşa ediliyor. Toplamda 50 ofisten oluşan Varyap Plaza, düzenlenen Varyap Yatırım Ayları kampanyası kapsamında yüzde 25 oranında indirim imkanı sağlıyor.

President Plaza Çok İşlevli İş Merkezi'nin inşaatı tamamlandı!

Birbirinden farklı ölçeklerde mimari ve iç mimari projeler geliştiren DP+Güzey Mimarlık’ın, ortak kullanım alanlarının iç mimari tasarımını gerçekleştirdiği President Plaza - Kutuzovsky Çok İşlevli İş Merkezi projesinin inşaatı tamamlandı.

İnşaat şirketleri ofis projelerine hız verdi!

Artan ofis ihtiyacı karşısında inşaat şirketleri plaza yatırımına hız verdi. Önümüzdeki 3 yılda İstanbul'da ofis metrekareleri toplamı 3.8 milyon metrekareden 6.5 milyona çıkacak.

Çiçek İnşaat'tan Çiçek gibi plaza!

Tüfek Inşaat'tan gibi plaza Modern ofisleri, ferah avlu mimarisi, yeşil alanı iç mekana taşıyan planlaması, yüksek standartları ile Bornova-Bayraklı'da farkmdalık yaratacak bir iş merkezi projesi yükseliyor.

Akdağlar İnşaat, Piyalepaşa'da proje geliştirmeye devam edecek!

Madencilik alanında 82 yıllık bir geçmişi olan Akdağlar, inşaat sektöründe de çalışmalarına hız verdi. Ak Plaza’yı teslime hazırlanan grup, İstanbul Piyalepaşa’da dönüşümden yararlanarak proje üretmeye devam edecek...

Çoban Ailesi Balance Güneşli ile inşaat sektörüne giriş yaptı!

Çoban Ailesi Balance Güneşli ile inşaat sektörüne giriş yaptı. 118 plaza ve cadde ofis, 140 ev ve loft ofisin yanı sıra 43 mağazanın yer aldığı proje, toplam 301 bağımsız bölümden oluşuyor.

varyap plaza inşaatı Haberi

varyap plaza inşaatı



Kartal-Gebze hattında ilk ve tek A sınıfı ofis projesi Varyap Plaza Pendik'te 60 metrekaresi 218bin  TL olan Varyap Plaza ofisleri yüzde 18 KDV dahil metrekare birim fiyatı 3 bin 633 TL'den satılıyor. Varyap Plaza 'da 60 metrekare ile 325 metrekare aralığında farklı büyüklüklerde 278 adet ofis ve ticari alanlarımız bulunmaktadır.


Türkiye'nin en büyük ve prestijli projelerinde imzası bulunan VARYAP, Anadolu yakasının yeni cazibe merkezi Pendik'teki gelişimin öncülüğünü üstlenerek, bölgenin ilk yatay A sınıfı ofis projesi olan Varyap Plaza 'nın inşaatını 2013 Haziran ayında tamamlıyor.


Varyap Plaza E-5 Karayolu üzerinde, Gebze Organize Sanayi Sitesi, Tuzla Tersanesi ve Pendik Marina'nın yanı başındaki konumuyla öne çıkıyor. Dış cephe kaplaması tamamlanmak üzere olan binamız bütün fonksiyonları ile 2013 Haziran ayında teslim edilecek.


Varyap Plaza; geçtiğimiz yıl...