02 / 05 / 2024

Varyap Varlıbaşlar Yapı kap açıklamaları

Varyap Varlıbaşlar Yapı kap açıklamaları

Varyap Varlıbaşlar Yapı tarafından ihraç edilen TRFVRYP61618 ISIN kodlu nominal 30 milyon TL tutarındaki tahvilin 11.kupon ödeme dönemine ilişkin 398.609,99 TL'lik faiz ödemesi yapıldı.

Konut almak için BES'in yarısı çekilebilecek! Nasıl başvuru yapılır? İşte şartlar...

Konut alımı için BES'te kısmen ödeme hakkından faydalanmanın detayları tek tek belli oldu. Peki nasıl başvuru yapılır? İşte ayrıntılar...

Şehirleşmenin etkisiyle 'Gesi Bağları' sadece türkülerde kalacak! Üzüm bağları yapılaşmaya ve betonlaşmaya terk edildi

Türkülere konu olan, Kayseri'nin Melikgazi ilçesi Gesi Mahallesi'nde yetiştirilen Gesi Bağları kentte artan şehirleşmenin etkisiyle yok olma noktasına geldi. 

Taşcılar Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşcılar Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Taşcı ve Ramazan Taşcı ortaklığında kuruldu.

Kiracılar ve ev sahipleri arabulucuya koştu: 10 günde 7 bin 651 başvuru yapıldı

Kiracılar ve ev sahipleri, kira uyuşmazlıklarını çözmek için arabuluculuk hizmetine başvuruyorlar. 1 Eylül'den itibaren başlayan yeni arabuluculuk dönemi hızla ilerlerken, 10 günlük süreçte kira uyuşmazlıklarından kaynaklanan 7,651 başvuru yapıldı. Toplam başvuru sayısı ise 8,644 oldu.

Referans Ümraniye'nin ruhsat başvurusu yapıldı! Kiler GYO'dan Ümraniye'ye 313 konut ve 46 ticari ünite geliyor!

Kiler GYO tarafından Referans Ümraniye projesine ilişkin yapı ruhsatı başvurusunun yapıldığı belirtildi. İşte ayrıntılar...

Kentsel dönüşüme nasıl başvuru yapılır?

Kentsel dönüşüm, artık kullanılamayacak halde olan yapıların yeniden yapılandırılması sürecidir. Bu süreçte kentsel dönüşüm başvurusu yapılmalıdır. İlgili bakanlıklar, inceleme ve değerlendirme yaparak kentsel dönüşüme başlar. Peki kentsel dönüşüme nasıl başvuru yapılır?

Deprem bağışları vergiyi etkiliyor mu? Gelir İdaresi Başkanlığı açıkladı

Türkiye Tek Yürek Kampanyası’nda yapılan bağışların vergiden düştüğü yönündeki iddialara Gelir İdaresi Başkanlığı’ndan açıklama geldi. Peki Deprem bağışları vergiyi etkiliyor mu?

Dikkat çeken sonuçlar! 2022'de en çok eleman arayan sektörler ve en çok başvuru yapılan ilanlar hangileri oldu?

En fazla eleman ilanı veren sektörler hangileri, en çok başvuru yapılan ilanlar hangileri? En çok başvuru hangi saatlerde yapılıyor? En hareketli ay hangisi oldu? İşte istihdama dair dikkat çeken sonuçlar...

Başlar Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Başlar Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Can Baş tarafından kuruldu.

Diyarbakır Bağlar'ın çehresi kentsel dönüşümle değişiyor!

Diyarbakır Bağlar'da "riskli" olarak ilan edilen ve yapıların yıkımına başlanan 54 dönümlük alanda Kentsel Dönüşüm Projesi hayata geçiriliyor.

Ulaşlar Yapı Malzemeleri Elektrik Hırdavat Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ulaşlar Yapı Malzemeleri Elektrik Hırdavat Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Mehmet Şirin Ulaş tarafından kuruldu.

Emlak vergisi borçları yapılandırma için başvuru süresi uzatıldı!

Milyonlarca ev sahibini ilgilendiren emlak vergisi borçları yapılandırmasında son gün  30 Eylül oldu.. Peki emlak vergisi borçları nasıl yapılandırılır? İşte detaylar...

Diyarbakır Bağlar'da kaçak yapılar yıkılıyor! 

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Bağlar İlçesi’nde bulunan kaçak yapıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. 

Varyap Varlıbaşlar Yapı kap açıklamaları Haberi

Varyap Varlıbaşlar Yapı kap açıklamaları

Varyap Varlıbaşlar Yapı Sanayi Turizm Yatırımları Ticaret ve Elektrik Üretim A.Ş. tarafından ihraç edilen TRFVRYP61618 ISIN kodlu nominal 30 milyon TL tutarındaki tahvilin 11.kupon ödeme dönemine ilişkin 398.609,99 TL'lik faiz ödemesi yapıldı. 


EK AÇIKLAMALAR:

Şirketimiz tarafından ihraç edilen TRFVRYP61618 ISIN kodlu nominal 30.000.000 TL tutarındaki tahvilin 11.kupon ödeme dönemine ilişkin 398.609,99 TL'lik faiz ödemesi 05.05.2016 itibariyle...