19 / 05 / 2024

varyap yatırım yapılabilir notu

varyap yatırım yapılabilir notu

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu JCR Eurasia Rating tarafından 2012 yılı içerisinde “ yatırım yapılabilir ” notu alan Varyap, yeniden değerlendirme sürecine girerek notunu yenile di...

Ata GYO'nun yatırım yapılabilir notu uzun vadeli BBB+, kısa vadeli A-3!   

Ata GYO'nun "Yatırım Yapılabilir" kategoride  derecelendirerek; Uzun Vadeli Ulusal Notu (TR) BBB+, Kısa Vadeli  Ulusal Notu (TR)  A-3, her iki not görünümünü ise "Negatif" olarak belirlendi.

Deniz GYO'nun yatırım yapılabilir notu uzun vadeli A+, kısa vadeli A-2!    

Deniz GYO'nun "Yatırım Yapılabilir" kategoride derecelendirerek; Uzun Vadeli Ulusal Notu (TR) A+, Kısa Vadeli Ulusal Notu (TR)  A-2, görünümlerini ise "Negatif" olarak belirlendi. 

Onur Akgül: Nijerya'da inşaat ve enerji alanlarında yatırım yapılabilir!

Nijerya'nın yaklaşık 200 milyon nüfusa sahip olduğunu bildiren Türkiye'nin Abuja Ticaret Müşavir Yardımcısı Onur Akgül, sağlık, tarım, altyapı, inşaat, tekstil, savunma sanayi ve enerji alanlarında yatırım yapılabileceğini belirtti.

Vakıf Finansal Kiralama'nın yatırım yapılabilir notu A- oldu!

JCR Eurasia Rating,Vakıf Finansal Kiralama A.Ş.'nin yatırım yapılabilir kategorisindeki Uzun Vadeli Ulusal Notu'nu 'A- (Trk)', Kısa Vadeli Ulusal Notu'nu ise 'A-1 (Trk)' olarak teyit edildi.

Sur Yapı ulusal ve uluslararası ölçekte yatırım yapılabilir kategorisinde!

Dünyanın en önemli kredi derecelendirme kuruluşları arasında yer alan JCR-Eurasia Rating, Sur Yapı ve Sur Enerji’nin ulusal ve uluslararası ölçekte yatırım yapılabilir kategorisinde olduğunu duyurdu.

İş GYO'nun yatırım yapılabilir notu uzun vadeli AA, kısa vadeli A1+!

İş GYO'nun "yatırım yapılabilir" kategori içerisinde değerlendirerek Uzun Vadeli (Ulusal) Notumuzu (TR) AA, Kısa Vadeli (Ulusal) Notumuzu (TR) A1+, görünümlerini ise "Stabil" olarak teyit edildi...    

Ağaoğlu'na "yüksek derecede yatırım yapılabilir" notu!

Japon kredi derecelendirme kuruluşu JCR, Ağaoğlu Şirketler Grubu’nu yüksek derecede yatırım yapılabilir kategoride değerlendirdi...

Türkiye ''yatırım yapılabilir'' notunu nasıl yükseltir?

Türkiye’nin yeniden ‘yatırım yapılabilir’ notuna kavuşması hızlı çalışma içinde olması gerekiyor. Piyasalar yeni sisteme alışmaya çalışırken, yabancı yatırımcıların ilgisini çekmemiz gerekiyor.

Karagülle Gayrimenkul Yatırım Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Karagülle Gayrimenkul Yatırım Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Erhan Karagülle tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kamu-özel iş birliğiyle 60 milyar dolarlık yatırım yapıldı!

Türkiye'de bugüne kadar kamu-özel iş birliğiyle imzalanan 221 uygulama projesine 60 milyar dolarlık yatırım yapıldı.

Mesyap Yatırım Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Mesyap Yatırım Yapı Anonim Şirketi Mehmet Emin Soysal tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Ulaşıma 10 yılda 100 milyar dolarlık yatırım yapılacak!

Başbakan Binali Yıldırım, sağlık teknolojileri, ulaştırma altyapısı ile teknoloji, iletişim ve sanal gerçeklik alanlarında 10 yılda 300 milyar dolarlık yatırım yapılacağını ifade etti.

Bülent Tüfenkci: Türkiye'de yatırım yapma zamanı!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, ekonomideki büyümeden bahsetti. Tüfenkci,"Türkiye, yatırım yapılabilir olma noktasında en avantajlı zamanını yaşıyor" açıklamasında bulundu.

varyap yatırım yapılabilir notu Haberi

varyap yatırım yapılabilir notu

JCR, Varyap’ın Uzun Vadeli Ulusal Notu’nu ‘BBB-(Trk)’ görünümünü ise ‘Stabil’ (yatırım yapılabilir) olarak teyit etti.


Kurumsallaşmada ve şeffaflıkta son yıllarda  önemli adımlar atan Varyap, uluslararası derecelendirme kuruluşu JCR Eurasia Rating tarafından yapılan değerlendirme sonucunda 2012 yılında aldığı “yatırım yapılabilir” notunu yeniledi. Varyap’ı yatırım yapılabilir seviyede değerlendiren JCR,  Uzun Vadeli Ulusal Notu’nu ‘BBB-(Trk)’ görünümünü ise ‘Stabil’ yani yatırım yapılabilir olarak belirledi. JCR, şirketin Uzun Vadeli Uluslararası Yabancı Para ve Yerel Para Notlarını ise ‘BB+’ olarak...