17 / 05 / 2024

vatan plastik fabrika son durum

vatan plastik fabrika son durum

Münür Şahin, Osmaneli'nin sanayileşmedeki gelişmelerinden bahsederek, bazı fabrikaların yer alımına devam ettiğini, Gök inşaat ve Delta Plastik Fabrikalarının yatırımlarını tamamladığını Vatan Plastik'in ise ilk fabrikasını Haziran ayında açacağını duyurd

Tümray Plastik'in Gebze fabrikası icradan satılıyor!

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde Tümray Plastik’e ait olan bir fabrika 24.7 milyon TL muhammen bedelle icradan satılığa çıkarıldı.

Suriyeli iş adamları Şanlıurfa OSB'de 10 fabrika kuracak!

SİAD, Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi'nde ayakkabı, plastik ambalaj, inşaat malzemeleri, triko, tekstil ve geri dönüşüm gibi farklı alanlarda 10 ayrı fabrika kuracak. SİAD ve Şanlıurfa OSB Müdürlüğü arasında arsa tahsis protokolünü imzalandı.

Sakarya Erenler'de 10.9 milyon TL'ye satılık fabrika!

T. C. Sakarya 1. İcra Dairesi, Sakarya Erenler Mahallesi'nde bulunan plastik boru üretimine yönelik fabrika binaları ve müştemilatlarını satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 10 milyon 932 bin 22 TL olarak belirlendi.

Esen Plastik, Menemen'de yeni fabrika kuracak!

Esen Plastik, Menemen Plastik İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde yapımına başlayacağı yeni fabrikasıyla kapasitesini ve ürün gamını genişletecek. Esen Plastik, sağlam hamleleri ve yapacağı yeni yatırımlarla adından söz ettirmeye devam edecek.

Faben Yapı Mobilya ve Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Faben Yapı Mobilya ve Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Nazım Duran ve Gülay Kızılbağ ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 16 Eylül'de Esenyurt, Osmangazi Mahallesi, Vatan Caddesi'nde kuruldu.

Tuzla Plastik Granül Üretim Tesisi Kapasite Artışı toplantısı 28 Temmuz'da!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi'nde Vatan Plastik San. ve Tic. A.Ş tarafından yapılacak olan Plastifiyan ve Plastik Granül Üretim Tesisi Kapasite Artışı ve Tehlikeli Atık Geri Kazanım Faaliyeti" için toplantı yapılacak.

Vatan Plastik'in ilk fabrikası Haziran'da açılacak!

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Osmaneli'nin sanayileşmedeki gelişmelerinden bahsederek, bazı fabrikaların yer alımına devam ettiğini, Gök inşaat ve Delta Plastik Fabrikalarının yatırımlarını tamamladığını Vatan Plastik'in ise ilk fabrikasını Hazir

Vatan Plastik'in ilk fabrikası Bilecik'te açılacak!

Münür Şahin, Osmaneli'nin sanayileşmedeki gelişmelerinden bahsederek, bazı fabrikaların yer alımına devam ettiğini, Gök inşaat ve Delta Plastik Fabrikalarının yatırımlarını tamamladığını Vatan Plastik'in ise ilk fabrikasını Haziran ayında açacağını duyurd

Menemen Plastik OSB’de fabrika inşaatları başlayacak!

Plastik alanında Türkiye'nin tek ihtisas sanayi bölgesi olan ve yaklaşık 5 bin kişilik istihdam oluşturması hedeflenen Menemen Plastik İhtisas OSB'nin Yönetim Kurulu Başkanı Salih Esen, 2015'e borçsuz girdiklerini dile getirdi

Vahap Küçük: Güneydoğu Anadolu'ya fabrika kurmak istiyoruz!

Vatan Gazetesi'nin haberine göre; Perakendecilerin başkanı Vahap Küçük, barış sürecine değindi ve “Çözüm süreci moral verecek. Güneydoğu ve Doğu Anadolu’ya mağaza açmak, fabrika kurmak istiyoruz” dedi.

Ümraniye'de plastik enjeksiyon fabrikasında yangın çıktı!

Plastik enjeksiyon fabrikasında elektrik kontağı nedeniyle çıktığı tahmin edilen yangında fabrika küle döndü...

Vatan Bilgisayar, İstanbul'daki 10'uncu mağazasını açtı!

Vatan Bilgisayar Gaziosmanpaşa'da Türkiye'nin ilk teknoloji perakendesi zinciri Vatan Bilgisayar, İstanbul'daki 10'uncu mağazasını açtı

Manisa'da icradan 2 milyon 777 bin TL'ye satılık fabrika!

Kadıköy İflas Müdürlüğü, Manisa İli, Merkez Keçili Mahallesi, Safrançayı Mevkii, Manisa Organize Sanayi Bölgesi, 643 parselde yer alan 5 bin 120 metrekare fabrika ve deposunu satışa sunuyor

vatan plastik fabrika son durum Haberi

vatan plastik fabrika son durum

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Osmaneli'nin sanayileşmedeki gelişmelerinden bahsederek, bazı fabrikaların yer alımına devam ettiğini, Gök inşaat ve Delta Plastik Fabrikalarının yatırımlarını tamamladığını Vatan Plastik'in ise ilk fabrikasını Haziran ayında açacağını duyurdu. 

Belediye Başkanı Şahin, sosyal paylaşım sitesi üzerinden yaptığı "Gündemimizde neler var?" başlığıyla yaptığı açıklamada şunları ifade etti:


"1-Parkları okullar kapanmadan hizmete açmak 

2- Yaz spor okulları için hazırlıklarımızı tamamlıyoruz. 

3-Restorasyonla Haziran ayında sinemacı Necati Konağını hizmete alıyoruz. En az 5 konak bu yıl belediyemizce restore edilmiş olacak. 

4-İçmeler tesisini Haziran'da açıyoruz. 

5-Otogar binasının harfiyatına başlıyoruz. 

6-Sanayileşmede Bien ve diğerleri yer alımına devam ederken, Gök İnşaat ve Delta yeni sahipleri ile yatırımlarını tamamlıyor. 

Vatan Haziran'da ilk fabrikasını açacak. 

7-Çocuklar ve gençler için spor tesislerini oluşturuyoruz. Yaz tatiline kadar en az ikisini açmış olacağız. 

8-22.07.2015'de başladığımız yolların %90'nını tamamladık....