28 / 04 / 2024

vazo kule dap yapı

vazo kule dap yapı

İstanbul Avrupa yakası Maltepe'de konumlandırılan Vazo Kule projesi, Dap Yapı imzası taşıyor. Projede 20 bin TL peşinat ile ev sahibi olunabiliyor. Ayrıca Vazo Kule'de 48 ay vade uygulanıyor.

Vazo Kule Maltepe'de daireler 366 bin lira!

Vazo Kule projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Vazo Kule Maltepe'de daire fiyatları 366 bin liradan başlangıç gösteriyor...

Maltepe Vazo Kule 'de minimum 366 bin liraya!

Maltepe Vazo Kule projesinde güncel fiyatlar 366 bin liradan başlangıç gösteriyor. 19-22 katlı 3 blok halinde inşa edilen Vazo Kule 'den banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabiliyor...

Vazo Kule Dap Yapı'nın havadan yeni videosu!

19 ve 22 katlı 3 blok halinde inşa edilen Vazo Kule projesi dap Yapı imzası taşıyor. Maltepe Dragos'ta hayata geçirilen Vazo Kule'de 289 konut, 11 dükkan ve 99 ofis bulunuyor

Dap Yapı satış ofisini 20. kattaki golf pistine taşıdı!

DAP Yapı, Vazo Kule'nin satış ofisini ilk defa uygulanan bir modelle gökyüzüne taşıdı. Yatırımcıları yandaki binanın asansörüne bindirerek 20. kata çıkaran şirket, golf pistinden satış yaptı...

Dap Vazo Kule'de fiyatlar 326 bin TL'den başlıyor!

Dap Yapı Vazo Kule'de stüdyo daire fiyatları 326 bin TL ile 440 bin TL arasında değişiyor...

Vazo Kule'nin Home Office'leri ön talep topluyor! 269 bin liraya!

Anadolu Yakasına birbirinden ilginç mimarilere sahip kuleler inşa eden Dap Yapı’nın son projesi olan Vazo Kule’nin satışları hızla devam ediyor. Dap Yapı, 99 adetlik home office bloğu için ön talep topluyor...

Dap Yapı Vazo Kule'nin 1 ayı dolmadan yüzde 56'sını sattı!

Geçtiğimiz günlerde ilk kulesi satışa sunulan Vazo Kule'nin bir ay bile olmadan yüzde 56'sı satıldı. Toplam 3 kuleden oluşan projenin diğer 2 kulesi de bugun itibariyle satışa sunuldu. Fiyatlar 179 bin TL'den başlıyor...

Maltepe Dap Vazo Kule 'de 574 bin liraya 2+1 daire!

2 bin 600 araç kapasiteli otoparkın yer aldığı Maltepe Dap Vazo Kule projesinde 289 adet rezidans daire yer alıyor. Projede fiyatlar 260 bin TL'den başlıyor...

Vazo Kule Evleri Maltepe 'de 260 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İnşaat çalışmalarının 2 hafta sonra başlamasının planlandığı Vazo Kule Evleri Maltepe 'de fiyatlar 260 bin liradan başlangıç gösteriyor...

DAP Yapı, Vazo Kule'de, Hitit vazosundan esinlenmiş!

DAP Yapı'nın eski Hitit vazosundan esinlenerek tasarladığı Vazo Kule'de teslimler başladı. Yüzde 40'ı teslim edilen Vazo Kule projesi, iki rezidans ve bir ofis bloğundan oluşuyor.

Dap Yapı Vazo Kule'de teslimler başladı!

Gayrimenkul sektörünün öncü markalarından DAP Yapı tarafından Maltepe Dragos’ta inşa edilen Vazo Kule’de konut ve ofislerin teslimine başlandı. Yüzde 40’ı teslim edilen Vazo Kule, iki rezidans ve bir ofis bloğundan oluşuyor.

Dap Vazo Kule görselleri!

Dap Vazo Kule görselleri haberimizin içerisinde yer alıyor. 2015 yılında tamamlanması planlanan Maltepe Dap Vazo Kule Evleri projesinde 20 bin TL peşinatla ödemeler yapılıyor.

Dap Vazo Kule Maltepe görselleri!

Dap Vazo Kule Maltepe görselleri haberimizin içinde yer alıyor. Projede dinlenme alanları, spor alanları, kapalı otopark, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu ve fitness yer alıyor...

Dap Vazo Kule'de 48 ay vade! 0 faiz!

22 katlı iki blok ve 19 katlı bir blok şeklinde yükselen Dap Vazo Kule projesinde 48 ay vadelendirme ile yüzde 0 oranında faiz uygulanıyor. Projede 99 adet ofis yer alıyor.

Dap Vazo Kule'de 20 bin TL peşinatla! 48 ay vade 0 faiz!

Dap Vazo Kule projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Dap Vazo Kule'de 20 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Projede 48 ay vade 0 faiz imkanı sunuluyor.

Dap Vazo Kule'de daireler 20 bin TL peşinatla!

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa edilen Dap Vazo Kule daireleri 20 bin TL peşinatla satışa sunuluyor.Projede 48 ay vade 0 faiz fırsatı da bulunuyor.

Dap Vazo Kule!

22 katlı lok ve 19 katlı 1 bloktan oluşan Dap Vazo Kule'de; spor alanları, çocuk oyun alanları, sauna, fitness merkezi, kapalı otopark, eğlence alanları, dinlenme alanları ve yüzme havuzu bulunuyor.

Dap Vazo Kule ulaşım!

Dap Vazo Kule ulaşım bilgileri kapsamında projenin İstanbul Avrupa Yakası Maltepe'de yer aldığını söyleyebiliriz. Projede 22 katlı iki blok ve 19 katlı bir blok olmak üzere 3 blok bulunuyor...

Dap Vazo Kule Maltepe adres!

Dap Vazo Kule Maltepe adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Dap Vazo Kule Maltepe projesi kapsamında stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

Dap Yapı Vazo Kule'de sadece 20 bin TL peşinatla!

Dap Yapının sahipliğini yaptığı Dap Vazo Kule projesi müşterilerine 20 bin TL peşinat ödendikten sonra 48 ay vade ve 0 faiz seçenekleri sunuyor. Kampanyada son gün 30 Nisan.

Dap Yapı Vazo Kule'de 48 ay vade ve 0 faiz! Son gün 30 Nisan!

Dap Yapı imzası taşıyan Vazo Kule projesinde, konut sahibi olmak isteyenler 20 bin TL peşinat ödendikten sonra 48 ay vade ve 0 faiz seçenekleri sunuluyor.

Dap Vazo Kule'de 20 bin TL peşinatla! 30 Nisan son gün!

Dap Vazo Kule Maltepe'de 20 bin TL peşinatla 48 ay vade ve 0 faiz uygulanıyor. Dap Vazo Kule projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor.

vazo kule dap yapı Haberi

vazo kule dap yapı

Dap Yapı tarafından hayata geçirilen Vazo Kule projesi 22 katlı iki blok ve 19 katlı bir blok şeklinde tasarlandı. Vazo Kule projesinde 289 adet rezidans daire, 99 adet ofis ve 11 adet ticari birim bulunuyor.


Vazo Kule kapsamındaki dairelerin büyüklükleri 35 metrekare ile 90 metrekare arasında değişiyor. 2015 yılında teslim edilmesi hedeflenen Vazo Kule projesi, İstanbul Avrupa Yakası Maltepe'de konumlandırılıyor.


Projede 20 bin TL peşinat sonrasında, kalanı için 48 ay vadelendirme yapılıyor. Ayrıca Vazo Kule'de yüzde 0 faiz oranı uygulanıyor.


Vazo Kule projesinin sosyal olanakları arasında, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, kapalı otopark, sauna, dinlenme alanları, spor alanları ve fitness bulunuyor.



Vazo Kule adres: Altayçeşme Mh. Çam Sokak No:16 Maltepe/İstanbul


Dap Vazo Kule Maltepe iletişim:

Dap Vazo Kule Maltepe telefon: 444 33 39

Web adresi: