03 / 05 / 2024

Ve Güneşli peşinat erteleme

Ve Güneşli peşinat erteleme

Ve Güneşli 'den ev alanlar peşinat ve taksit ödemelerine 1 yıl sonra, dairelerini teslim aldıklarında başlayacak. Keleşoğlu, Depar Teknik Yapı ve Teleset Mobilya işbirliğiyle yapılan projenin anahtar teslimi Kasım 2014'te gerçekleşecek.

Luxera Güneşli'den tarihi konut kampanyasına destek!

Luxera Güneşli projesi de Türkiye için kazanç vakti kampanyası dahil oldu. Projede kampanya kapsamında ile yüzde 10 indirim, yüzde 10 peşinat ve 60 ay 0,98 faiz oranı ile bankasız, kefilsiz konut sahibi yapılıyor...

Luxera Güneşli'de peşinatsız, bankasız ödeme planı!

Luxera Güneşli'de peşinatsız, bankasız ödeme planı hazırlanıyor. 2 etap halinde yükselen projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde daire tipleri yer alıyor.

Referans Güneşli'de 84 ay 0 faiz fırsatı!

Konut satın alanların beklemeden hemen taşınabildiği Referans Güneşli projesinde peşin ödemelerde yüzde 20 indirim ve yüzde 5 peşinat ile 84 ay vade farksız ödeme imkanı sağlanıyor..

MOD Ekspres ve MOD Güneşli projeleri yolda!

Bahçelievler, Basın Ekspres Yolu ve çevresinde birçok rezidans, site, plaza, eğitim ve sağlık kurumu inşa eden MOD Gayrimenkul, önümüzdeki dönemde MOD Ekspres ve Güneşli projelerini hayata geçirecek.

Ve Güneşli ödeme planı!

Toplam 214 adet daireden meydana gelen Ve Güneşli projesinde son 52 daire kaldı. Proje İstanbul Avrupa yakası Bağcılar Güneşli'de inşa ediliyor. İşte Ve Güneşli ödeme planı...

Basın Ekspres aksı ve Güneşli, İstanbul'un en gözde ofis bölgesi olacak!

Hızla gelişen İstanbul gayrimenkul piyasasında, Avrupa yakasının en dikkat çeken ve en hızlı gelişen bölgelerinin başında Basın Ekspres aksı ve Güneşli geliyor.

Mirage Residence Güneşli ödeme fırsatları!

Mirage Residence Güneşli ödeme fırsatları kapsamında yüzde 15 peşinat indirimi uygulanıyor. Sur Yapı tarafından inşa edilen projede 342 konut ve 60 ticari birim yer alıyor.

Nurol Park Güneşli'de peşinatsız ev fırsatı!

Basın Ekspres'te iki metro durağının hemen yanında yükselen Nurol Park Güneşli'de 0 peşinat, 50 ay vade ve yüzde 10 indirim fırsatları devam ediyor..

Kiler GYO Referans Güneşli'de 36 ay 0 faizle! Yüzde 5 peşinatla!

Yüzde 30 peşinat sonrasında 36 ay faizsiz vadelendirme ya da yüzde 5 peşinat sonrasında banka kredisi ile 120 ay taksit seçeneği sunulan Referans Güneşli'de 161 konut yer alıyor.

Kiler GYO Referans Güneşli'de yüzde 5 peşinatla ev sahibi olma imkanı!

Kiler GYO’nun İstanbul Güneşli’de hayata geçireceği konut projesi ‘Referans Güneşli’yi satışa sundu. 161 konutluk projede peşin ve banka kredili alımlarda yüzde 12 indirim yapılırken, yüzde 5 peşinatla ev sahibi olma imkanı da sunuluyor.

Cihangir Koleji Güneşli Kampüsü Atakent'e taşınacak!

Büyükçekmece, Bahçeşehir ve Güneşli olmak üzere 3 kampüsten meydana gelen Cihangir Koleji, Güneşli Kampüsü'nü Atakent'e taşıyacak. 1 yıl sonra ise Cihangir Koleji, Güneşli'de yeni binaya taşınacak.

Güneşli G-Yoo neden prizma şeklinde tasarlandı?

Suyabatmaz Demirel Mimarlık tarafından Mar Yapı için tasarlanan ve Güneşli’de hayata geçirilecek olan G Yoo projesinin mimarları, tasarımda neleri öne çıkartmak istedi? İşte projenin detayları...

Güneşli Home Aves’te 5 bin lira peşinatla hemen teslim!

Güneşli Home Aves’te daireler 5 bin TL peşinat ile hemen teslim.İstanbul’un ulaşım olarak en önemli bölgelerinden biri olan Güneşli’deki HOME AVES projesinde yaşam başladı.

Ve Güneşli peşinat erteleme Haberi

Ve Güneşli peşinat erteleme


Ve Güneşli projesi ev asahibi olmak isteyenlere yeni bir kampanya hazırladı. Kampanya ile projeden ev alanlar peşinat ve taksit ödemelerine 1 yıl sonra, dairelerini teslim aldıklarında başlayacak. Keleşoğlu, Depar Teknik Yapı ve Teleset Mobilya işbirliğiyle yapılan projenin anahtar teslimi Kasım 2014'te gerçekleşecek. 

Ve Güneşli projesinden konut alanlar yüzde 35 peşinat tutarında senet imzalayacak. Teslimlere kadar hiçbir ödeme yapmayacak. 


Anahtar teslimlerinin başlamasını takiben yüzde 35'lik peşinatı ödeyecek olan ev sahipleri kalan miktarı ise banka kredisi kullanarak taksitle ödeyebilecek. Projede yer alan 42 ila 138 metrekare aralığındaki 1+0,1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerin fiyatları ise 179 bin TL'den...