07 / 05 / 2024

VeBitcoin

VeBitcoin

Kripto para işlem platformu olan VeBitcoin'in kendi sitesinden faaliyetlerini durdurduğunu açıklamasının ardından şirketin kurucusu İlker B. de gözaltına alındı.

Kripto paralarda mağduriyet nasıl azaltılabilir?

Thodex, Vebitcoin, Sistemcoin, Hecoin ve son olarak da Bitrota'da yaşanan vurgun haberleri son zamanlarda kripto para yatırımcılarını korkuttu. Peki, kripto paralarda mağduriyet nasıl engellenir? İşte detaylar...

Vebitcoin şirketinde çalışan 5 şüpheli serbest kaldı!

Vebitcoin'e yönelik Muğla'da yürütülen operasyon kapsamında önceki gözaltına alınan 5 kişi çıkarılan mahkemede serbest bırakıldı.

Vebitcoin soruşturmasında yakalanan 5 şüpheli adliyeye sevk edildi!

Muğla'da  iki hafta önce aniden işlemlerini durdurduğunu duyuran kripto para platformu Vebitcoin'in soruşturmasında gözaltına alınan 5 kişi adliyeye sevk edildi. 

Vebitcoin soruşturmasında 5 kişiye daha gözaltı!

Muğla'da  iki hafta önce aniden işlemlerini durdurduğunu duyuran kripto para platformu Vebitcoin'in soruşturmasında, şirket çalışanı olan 5 kişi daha yakalandı ve gözaltına alındı. Zanlıların şirkette yetkili olarak görev yaptığı belirlendi. 

Vebitcoin için MASAK'tan 3 yıl önce uyarı yapılmış!

Sözcü Gazetesi köşe yazarı İsmail Saymaz, bugünkü köşesinde Vebitcoin vurgununu kaleme aldı. Saymaz, vurgunu detaylarıyla anlattı...

Vebitcoin soruşturmasında yeni gelişme!

Kripto para borsasında dolandırma haberleriyle gündeme gelen Vebitcoin soruşturmasında yeni detaylar ortaya çıktı. Hesabı bloke edilen bir müşterinin Vebitcoin'in CEO'su İlker Baş tarafından tehdit edildiği öğrenildi. 

VeBitcoin CEO'su İlker Baş'ın vergi oyunu!

Thodex'in ardından dolandırıcılıkla gündeme gelen VeBitcoin CEO'su İlker Baş'ın, vergi dolandırıcılığı da yaptığı öğrenildi.

Vebitcoin’in CEO’su İlker Baş ve 3 şirket çalışanı tutuklandı!

Thodex’in sahibi 2 milyar dolarlık vurgun gerçekleştirdi. Kripto para piyasasında hareketlilik devam ediyor. Vebitcoin’in CEO’su İlker Baş ve 3 kişi için tutuklama kararı alındı. 

Vebitcoin’in patronu İlker Baş nasıl battıklarını anlattı!

Thodex’in sahibi 2 milyar dolar vurgun yaptı. Kripto paradan kaçış başladı. Vebitcoin’in patronu İlker Baş, borçlarını ve nasıl battıklarını anlattı...

Btc Türk ve Paribu'nun patronları konuştu!

Thodex, Vebitcoin ve Goldexco.in yüz binlerce mağdur ve milyarlarca lirayı arkasında bıraktı. Türkiye'de son bir haftadır kripto para vurgunu gündemden düşmüyor. Peki diğer kripto para borsalarında durum ne? Btc Türk ve Paribu'nun patronları konuştu...

Bitcoin ve kripto para için ülke ülke uygulanan kurallar!

Kripto paralar çoğaldıkça, kontrol etmek için uygulanan düzenlemeler de çok önemli hale geldi. Özellikle Türkiye'deki Thodex ve Vebitcoin'de gerçekleşen olumsuz olayların ardından kripto paralar konusunda yapılacak düzenlemelerin hızlanası gündemde yerini alıyor.

Kripto para borsalarında yeni kriz: Sistemkoin'e erişim sağlanamıyor!

Kripto para borsalarında Thodex, VeBitcoin ve GoldexCoin sonrasında Sistemkoin'e de erişim sağlanamadığı öğrenildi.

Thodex ve VeBitcoin'den sonra GoldexCoin'e de erişilemiyor!

Thodex'in sahibi Faruk Fatih Özer'in toplamda 2 milyar dolarla yurt dışına kaçtığı iddiaalarıyla beraber tartışmaların başladığı kripto para borsasında Thodex ve VeBitcoin'den sonra GoldexCoin'e de erişim sağlanamıyor.

VeBitcoin Haberi

VeBitcoin

Kripto para borsası Thodex'in bakım yapılacağı açıklamasının ardından sitesini kapatması ve sahibi Faruk Fatih Özer'in yurt dışına kaçmasıyla birlikte başlayan sürece şimdi de Muğla merkezli VeBitcoincom da katıldı. Sputniknews'te yer alan habere göre, Vebitcoincom faaliyetlerine içine girdiği finansal zor durumdan dolayı son verdiğini açıkladı.

Thodex'in bakıma alındığını açıkladığı geçtiğimiz 20 Nisan tarihinde gece yarısı VeBitcoin'n de bakıma alındığı ve bu süreçten bu yana kapalı olduğu belirtildi. Şirket tarafından yapılan kapanmaya ilişkin yapılan açıklamda şu ifadeler yer aldı:

"Son dönemde kripto para sektöründe yaşanan gelişmelerden dolayı işlemlerimizde beklenenden çok daha fazla bir yoğunluk meydana geldi. Bu durumun finansal alanda şirket olarak bizi çok zorlu bir sürece sürüklediğini üzülerek belirtmek isteriz. Tüm düzenlemeleri ve hak taleplerinizi gerçekleştirebilmek adına faaliyetlerimizi durdurma kararı aldık. Size en yakın...