06 / 05 / 2024

Vector Events

Vector Events

Vector Events ve birçok farklı sektörden şirketin katılımıyla 3. Akıllı Ev Yapı Konferansı 3 Haziran'da Hilton Kozyatağı Otel'de yapılacak.

Atlas Global Events Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Atlas Global Events Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadiköy’de Mete Gürel tarafından kuruldu.

KM Home Collection Etiler'de yeni mağaza açtı!

KM Events'in sahibi Meltem Beyazıt Tepeler, KM Home Collection adlı mağazasını Etiler'de hizmete açtı.

Base Events Snaks Drinks Gıda Turizm İnşaat Organizasyon Hizmetleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Base Events Snaks Drinks Gıda Turizm İnşaat Organizasyon Hizmetleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Emine Üst ve Hacı Harun Birben tarafından kuruldu.

Vector Uluslararası Danışmanlık Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vector Uluslararası Danışmanlık Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Shoaıb  Walajahı, Muhammed Samı Walajahı,  Sarwat Shoaıb    Walajahı, Tuğba  Tunga ve Yasin Cebrail   Tunga ortaklığında kuruldu. 

Nova Events Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nova Events Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Efe Çakar ve Mehmet Ali Kun ortaklığında kuruldu. 

TÜMEXPO Fuarı kapılarını açtı!

DISCOVER EVENTS organizasyonuyla ICC (İstanbul Kongre Merkezi)’de gerçekleşen TÜMEXPO, ALLINTECH ve Helal Expo Fuarları , 22-25 Ekim 2015 tarihleri arasında devletin zirvesi ve ekonomi çevresini bir araya topluyor.

TÜMEXPO 2015 Fuarı 22 Ekim'de gerçekleşecek!

TÜMSİAD Başkanı Yaşar Doğan ve Discover Events Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Ete, 22 Ekim'de gerçekleşecek TÜMEXPO 2015 Fuarı öncesi açıklamalarda bulundu.

Anka Events Turizm Organizasyon ve İletişim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Anka Events Turizm Organizasyon ve İletişim Hizmetleri Limited Şirketi, Ebru Mete tarafından 10 bin TL sermaye ile 9 Ekim'de Küçükçekmece, İstasyon Mahallesi, M.Müşavirler Sitesi'nde kuruldu.

Tümexpo Fuarı 22 Ekim'de İstanbul Kongre Merkezi'nde!

Bu yıl iki büyük organizasyon çatısı altında onlarca firmayı ve STK’yı bir araya getirecek olan Discover Events, Helal Expo Fuarı’yla eş zamanlı şekilde 22-25 Ekim 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek TÜMEXPO’ya hazırlanıyor.

3. Akıllı Ev Yapı Konferansı 3 Haziran'da gerçekleşecek!

Vector Events ve birçok farklı sektörden şirketin katılımıyla 3. Akıllı Ev Yapı Konferansı 3 Haziran'da Hilton Kozyatağı Otel'de yapılacak.

CATHIC turizm sektörünün devlerini bir araya getirecek!

CATHIC, turizm sektörünün devlerini bir araya getirecek. Bench Events STR Global Yönetim Kurulu Başkanı Worsley, " Türkiye, birçok yatırımcı için güçlü bir pazar " dedi...

Serenas Group ile Fransız GL Events ortak oldu!

Serenas Group, dünyanın önde gelen şirketlerinden biri olan Fransız GL Events ile kongre organizasyonu ve fuarcılık gibi birçok alanda işbirliği yapma amacıyla ortaklık anlaşması imzaladı

TOKİ anaokuluna Divine Events Platformu dekoru!

Hürriyet gazetesi yazarı şženay Düdek, Divine Events Platformu'nun EGE Park AVM halka ilişkiler biriminin, gruba özel çağrısı üzerine, çiğli TOKİ 'de açılacak, yoksul çocuklara yönelik anaokulunun dekorunu gerçekleştirdiğini yazdı...

Vector Events Haberi

Vector Events

İngiltere merkezli, Türkiye’de farklı sektörlerde son 3 yıldır üst düzey konferanslar organize eden Vector Events şirketi birçok farklı sektörden şirketler, AVM’ler, Hastaneler, Belediyeler, Üniversiteler, Devlet kuruluşları ve sektörel dernekler üst düzey karar mekanizmalarının katılımıyla " 3. Akıllı Ev/Yapı Konferansı" 3 Haziran 2015 tarihinde İstanbul Hilton Kozyatağı Otel’de...