04 / 05 / 2024

Vedat Özgören

Vedat Özgören

Yapı Merkezi Gru Şirketleri'nden uzun yıllar çalışmış Avukat Davut Vedat Özgören vefat etti. Yapı Merkezi taziye ilanı yayınlattı.

Genesis Research Biyoteknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Genesis Research Biyoteknoloji Anonim Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynep Atalay Düzgören tarafından kuruldu.

Newa Grup İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Newa Grup İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  500 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Özgören tarafından kuruldu.

Segidema Turizm Tarım İnşaat Gıda İthalat İhracat Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Segidema Turizm Tarım İnşaat Gıda İthalat İhracat Ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Beyza Özgören ve Mehmet Nadir Bakkaloğlu ortaklığında kuruldu.

Rfn Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Rfn Yatırım İnşaat Anonim Şirketi Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Özgören tarafından kuruldu.

Gnr Seramik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gnr Seramik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gökşin Özgören tarafından kuruldu.

Koda Global Dış Ticaret Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Koda Global Dış Ticaret Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Meltem Özgören tarafından kuruldu. 

Pelinwood İnşaat Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pelinwood İnşaat Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 40 bin TL sermaye ile bugün Hakan Düzgören imzasıyla kuruldu.

Abdullah Özgören'e FETÖ gözaltısı!

İznik'in tanınmış işadamlarından emlak zengini Abdullah Özgören, FETÖ üyesi olduğu iddiasıyla gözaltına alındı. Özgören'in evinde de 1 dolar bulundu.

Ankara Keçiören'in yolları genişletiliyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Vedat Üçpınar, yapımı devam eden Yeni Keçiören Bulvarı ile Fatih Caddesi'nin Kazım Karabekir Caddesi'ne bağlantı noktasında trafiğin rahat akışı için çalışma yaptıklarını bildirdi.

Yapı Merkezi'nin acı günü! Vedat Özgören vefat etti!

Yapı Merkezi Gru Şirketleri'nden uzun yıllar çalışmış Avukat Davut Vedat Özgören vefat etti. Yapı Merkezi taziye ilanı yayınlattı.

Karacaören 2 Barajı İsale Hattı çalışmaları incelendi!

Devlet Su İşleri (DSİ) 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Antalya'nın 2045 yılına kadar içmesuyu sorununu çözecek olan Karacaören 2 Barajı İsale Hattı'nda incelemelerde bulundu.

Emlak İstasyonu, Özgün Ofis Gayrimenkul Beylikdüzü'nde açıldı!

Emlak İstasyonu, Özgün Ofis Gayrimenkul Beylikdüzü'nde açıldı. Açtığı franchise ofisleriyle hızlı büyümesini sürdüren Emlak İstasyonu franchise zinciri, yeni ofis açılışını yaptı.

Işıkören Danışmanlık'ın 10 numara motivasyonu yayında!

Hamurunda sevgi, temelinde motivasyon olan iş ve hayata dair özgün paylaşımlarının yeni adresi www.10numaramotivasyon.com yayında. Işıkören, başarı ve motivasyon üzerine oluşturduğu sayfasını 1 Ocak itibari ile yayına geçirdi.

Vedat Özgören Haberi

Vedat Özgören

Yapı Merkezi Gru Şirketleri'nden uzun yıllar çalışmış Avukat Davut Vedat Özgören vefat etti. Özgören'in vefatı üzerine Yapı Merkezi taziye ilanı yayınlattı. 


Bizde www.emlakkulisi.com ailesi olarak merhumun ailesine başsağlığı...