12 / 05 / 2024

Vedat Şahin İletişim

Vedat Şahin İletişim

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İmar Müdürü Vedat Şahin, bu görevinden önce Yapı Kontrol Müdürü Park ve Bahçeler Müdürü, İmar ve Şehircilik Müdürü ve Encümen Üyesi olarak çalıştı. Peki Vedat Şahin kimdir? İşte cevabı…

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla Şubesi açıldı!

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla Şubesi bugün Tuzla'da 300 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin tarafından açıldı.

Yes İletişim Danışmanlık İnşaat Ve Taahhüt Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Yes İletişim Danışmanlık İnşaat Ve Taahhüt Hizmetleri Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Engin Şahin tarafından kuruldu.

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Levent Şubesi açıldı!

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Levent Şubesi Kağıthane'de 300 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin tarafından açıldı.

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Eyup Sultan Şubesi açıldı!

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Eyup Sultan Şubesi Eyüpsultan'da 300 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin tarafından açıldı.

Siltaş Yapı’nın PR ajansı İnomist İletişim oldu!

Siltaş Yapı’nın PR ajansı dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen markalarına stratejik iletişim danışmanlığı hizmeti veren İnomist İletişim oldu. 

Baitalaliat İnşaat Dekorasyon Taahhüt İletişim İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Baitalaliat İnşaat Dekorasyon Taahhüt İletişim İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Nesreen Abu Kayas tarafından kuruldu. 

Şua İnşaat’ın PR ajansı İnomist İletişim oldu!

1992 yılından bu yana sektörde projeler üreten Şua İnşaat, PR çalışmalarını yönetmesi için İnomist İletişim’i tercih etti.

Hakan Genç, Eroğlu Kurumsal İletişim Müdürü oldu!

Artaş İnşaat’ta Pazarlama Müdürü olarak görev yapan Hakan Genç, Eroğlu Gayrimenkul Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü oldu. 

Thamer Turizm Emlak İletişim Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Thamer Turizm Emlak İletişim Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile T. Alı Sulaıman tarafından kuruldu. 

Arha İnşaat Emlak Otomobil İletişim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arha İnşaat Emlak Otomobil İletişim Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Reşit Demir tarafından kuruldu. 

Nazifoğlu İletişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nazifoğlu İletişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nazif Yalçi tarafından kuruldu. 

Xtech Bilgi Ve İletişim Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Xtech Bilgi Ve İletişim Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi Zakir Akbudak tarafından bugün 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Serdar Kolo, Mahmut Mısır ve Emre Özkaya ortaklığında kuruldu. 

Vedat Şahin İletişim Haberi

Vedat Şahin İletişim

Vedat Şahin kimdir?


İstanbul Büyükşehir Belediyesi İmar Müdürü Vedat Şahin, 1973 yılında Trabzon-Çaykara'da doğdu. Gazi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu. 


1997 yılında Ankara Metrosu’nda çalıştı. 1998 yılında Pendik Belediyesi'nde çalışmaya başladı. Sırasıyla, Kontrol Mühendisi, Afet İşleri Şefi, Fen İşleri Şefi, Fen İşleri Müdür Yardımcısı, Yapı Kontrol Müdürü Park ve Bahçeler Müdürü, İmar ve Şehircilik Müdürü ve Encümen Üyesi olarak çalıştı. Halen İstanbul Büyükşehir Belediyesi İmar Müdürü olarak görevine devam etmektedir. Evli ve üç çocuk babasıdır.



Vedat Şahin ve İBB İmar Müdürlüğü iletişim bilgileri!


İmar Müdürlüğü


Telefon: 0212 455 22 10

Santral: 0212 455 13 00

Faks: 0212 455 26 43

E-mail:...