16 / 05 / 2024

vefa BAU 2015 Fuarı

vefa BAU 2015 Fuarı

VEFA Holding'in, bu yıl ilk yurtdışı fuarı BAU 2015 oldu. Dünyanın lider mimarlık, yapı ve inşaat malzemeleri fuarı olarak nitelenen BAU Fuarı'na katılan Vefa, ön üretimli yapılar alanında ürettiği çözümleriyle ön plana çıktı.

One Bau İnşaat Ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

One Bau İnşaat Ve Taahhüt Anonim Şirketi Bora Öner tarafından 100 bin TL sermaye ile 4 Ağustos 2015 tarihinde Kadıköy'de kuruldu.

Samsun Vefa AVM'nin 10 yıllık kullanım hakkı devrediliyor!

Çarşamba Belediye Başkanlığı, Vefa Yaşam ve Alışveriş Merkezi'ni, 10 yıl süre ile işletilmesi amacıyla ihaleye çıkartıyor. Söz konusu ihalenin son teklif verme tarihi 26 Haziran 2015 olarak belirlendi.

BAU International University Batum açılıyor!

Dünyanın birçok farklı ülkesinde kurulan üniversite, kampüs ve dil okulları ile eğitim alanında bir dünya markası olan BAU Global zincirinin son halkası BAU International University Batum 10 Haziran 2015'te açılacak.

Vefa Konakları'nda icradan satılık 5 daire: 2.4 milyon TL!

İstanbul İli Bahçelievler İlçesi Vefa Konakları'nda yer alan 5 daire Bakırköy 18. İcra Dairesi tarafından 16 Haziran 2015 günü 14:00 ile 14:10 arası ihale ediliyor.

Vefa İnşaat Malzemeleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vefa İnşaat Malzemeleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 23 Şubat 2015'te, 100 bin TL sermaye ile Bayrampaşa 'da, Nurol Özgünay Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Vefa Holding'in BAU 2015 Fuarı'na katıldı!

VEFA Holding'in, bu yıl ilk yurtdışı fuarı BAU 2015 oldu. Dünyanın lider mimarlık, yapı ve inşaat malzemeleri fuarı olarak nitelenen BAU Fuarı'na katılan Vefa, ön üretimli yapılar alanında ürettiği çözümleriyle ön plana çıktı.

Vefa Holding, yurtdışı fuarlarına BAU ile başladı!

Ön üretimli yapılarda entegre çözümler sunan Vefa, yurtdışındaki etkinliğini fuar katılımları ile güçlendiriyor. 2015 yılının ilk yurtdışı fuarı olarak Almanya’daki BAU Fuarı’na katılan Vefa, birçok fuarda boy gösterecek.

Müteahhitler Almanya'daki fuarı değerlendirdi!

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş geçtiğimiz akşam Müteahhitler Demeği tarafından düzenlenen yemekli toplantıya katıldı. Müteahhitler, Almaya Münih 'teki BAU 2015 Fuarı 'nı değerlendirerek açıklamalarda bulundu.

İnegöl Müteahhitler Derneği üyeleri BAU 2015 fuarını değerlendirdi!

İnegöl Müteahhitler Derneği tarafından düzenlenen toplantıda, İnegöllü Müteahhitlerin 17 kişilik ekiple ziyaret ettiği BAU 2015 fuarı değerlendirildi...

Müteahhitler BAU 2015 Fuarı'nı değerlendirdi!

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş geçtiğimiz akşam Müteahhitler Derneği tarafından düzenlenen yemekli toplantıya katıldı. Yapılan toplantıda Almaya Münih 'teki BAU 2015 fuarı müteahhitler tarafından değerlendirildi.

Kale Kilit ürünleri Almanya BAU Fuarı'nda!

Kale Kilit, en son teknolojiye sahip ürünlerini Almanya’nın Münih kentinde 19 - 24 Ocak 2015 tarihleri arasında düzenlenen BAU 2015 Yapı ve İnşaat Fuarı’nda sergiledi.

Uşak TSO inşaatçıları, Almanya BAU 2015 Fuarı'na katıldı!

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası, inşaat sektöründe faaliyet gösteren üyelerin Almanya'daki BAU 2015 Yapı ve İnşaat Fuarı'na götürdü. Fuar 19-24 Ocak tarihleri arasında Almanya'nın Münih kentinde gerçekleşiyor.

Vefa Konakları 2 Bahçelievler'de 300 bin TL'ye 1+1!

Bahçelievler'de inşa edilen Vefa Konakları 2 projesinde konut fiyatları 300 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Vefa Konakları 2 projesinde daireler Nisan - Mayıs 2015 tarihinde teslim edilecek...

vefa BAU 2015 Fuarı Haberi

vefa BAU 2015 Fuarı
VEFA Holding'in, bu yıl ilk yurtdışı fuarı BAU 2015 oldu. Dünyanın lider mimarlık, yapı ve inşaat malzemeleri fuarı olarak nitelenen BAU Fuarı'na katılan Vefa, ön üretimli yapılar alanında ürettiği çözümleriyle ön plana çıktı. BAU 2015 Fuarı, Almanya'nın Münih şehrinde 19-24 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirildi. Her yıl ortalama 2 bin firmayı ağırlayan ve 230 bine yakın profesyonel katılımcının ziyaret ettiği fuar, iki yılda bir düzenleniyor. Vefa, fuarda, ana faaliyet alanını oluşturan ve entegre bir şeklinde sunabildiği ön üretimli yapı çözümlerinden prefabrike yapılar, hafif çelik yapılar ve yapısal çelik sistemle ürettiği yapıları ile yer aldı. Vefa standını, özellikle Rusya, Beyaz Rusya, İran, Katar, Dubai, Suudi Arabistan, Güney Afrika, İsrail, Mısır, Meksika, Şili gibi ülkelerden sektör temsilcileri ziyaret...