28 / 04 / 2024

Vefa Çelik

Vefa Çelik

ÇY Çelikler Yapı İnşaat Malzemeleri Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Vefa Çelik tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 1 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

Orhan Güner: Kalıcı olabilmek için yenilik şart!

Vefa’nın Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Güner, “Uzun ömürlü olmak isteyen ve sürekli büyümeyi hedefleyen şirketler inovasyonu tüm süreçlerinin en önemli parçası haline getirmelidir” dedi.

Gölbaşı Aden Konutları çelik yapı sistemiyle hayata geçiyor!

Vefa markası Steelife imzası taşıyan Ankara Gölbaşı’nda çelik yapı sistemiyle inşa edilen Aden Konut Projesi, yatay yaşam konseptiyle hayalinizdeki tek katlı, bahçeli ev modelini sunuyor.

Vefa Holding'ten yapısal çelik çözümlerine yeni marka: Setap!

Vefa Holding'den yapılan açıklamaya göre Setap, sanayi yapılarından ticari yapılara, okul, hastane, spor tesisi, kültür merkezi gibi sosyal tesislerden lojistik depo ve hangarlara kadar müşterilerinin taleplerine uygun optimum çözümler üretiyor.

Vefa, Setap ile işe ağırlığını koydu!

Vefa, Setap ile işe ağırlığını koydu. Vefa’nın 25 yıllık tecrübesi ile Avrupa’dan getirilen tam otomatik yapısal çelik işleme teknolojisini birleştiren Setap, çözümlerini anahtar teslim olarak sunuyor.

ÇY Çelikler Yapı İnşaat Malzemeleri Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ÇY Çelikler Yapı İnşaat Malzemeleri Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Vefa Çelik tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 1 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

Vefa Holding MÜSİAD Fuarı'nda yerini alacak!

Prefabrike ve çelik yapı sektörünün güçlü markalarından Vefa Holding MÜSİAD Fuarı'nda 'Yapıcı Fikirleri' ile yerini alacak. Faaliyetlerini 10 şirket ve 12 marka ile sürdüren Vefa, fuarda müşterileri ile bir araya gelecek.

Vefa MÜSİAD Fuarı’na katılıyor!

Vefa MÜSİAD Fuarı’na katılıyor. Prefabrike ve çelik yapı sektörünün güçlü markalarından Vefa, son yılların en büyük iş buluşması olarak nitelenen MÜSİAD Fuarı’nda “Yapıcı Fikirleri” ile yerini alıyor.

Vefa'dan Samsun'a showroom!

Prefabrike ve çelik yapı sektörünün markalarından Vefa Group 'un Samsun'da faaliyete geçirdiği shovvroom, Vefa Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Güner 'in de katıldığı törenle hizmete açıldı.

Vefa Group'dan Samsun'da showroom!

Prefabrike ve çelik yapı sektörünün önemli markalarından olan Vefa Group'un Samsun'da faaliyete geçirdiği showroom, Vefa Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Güner'in de katıldığı törenle hizmete açıldı.

Vefa Holding, teknolojisini ihraç etmeyi planlıyor!

Prefabrik ve çelik yapı sektöründeki faaliyetlerini 10 şirket ve 12 marka ile sürdüren Vefa, entegre çözümler sunuyor. Vefa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Güner, teknolojisini ihraç etmeyi planlıyoruz dedi...

Turan Koçyiğit: Vefa Prefabrik Ortadoğu ve Afrika'da güçleniyor!

Prefabrike ve çelik yapı sektörü markalarından Vefa, yurtdışında şirketleşme ve bayilik çalışmaları ile güçleniyor. İlk beş ayda 22 farklı ülkeye ihracat gerçekleştiren Vefa, ihracattaki gücünü TİM’in ilk 1000 ihracatçı listesine giren şirketi ile tescill

Vefa, beş markası ile Yapı Fuarı’nda!

Vefa, beş markası ile Yapı Fuarı’nda. Prefabrik ve de çelik yapı sektörünün önde gelen markalarından Vefa, yapı sektörünün buluşma noktası olan Uluslararası Yapı Fuarı’ na beş markası ile katıldı.

Vefa Prefabrik, beş markası ile Yapı Fuarı’na katılıyor!

Prefabrik ve de çelik yapı sektörünün önde gelen markalarından olan Vefa Prefabrik, yapı sektörünün buluşma noktası olan Uluslararası Yapı Fuarı’ na beş markası ile katılıyor.

Vefa Prefabrik'in ihracat yaptığı ülke sayısı 70’e ulaştı!

Prefabrike ve çelik yapı sektöründe 1990 yılından bu yana faaliyet gösteren ve her yıl istikrarlı büyümesini sürdüren Vefa, 2014 yılında da iddialı. Vefa Prefabrik'in ihracat yaptığı ülke sayısı 70’e ulaştı.

Vefa Çelik Haberi

Vefa Çelik

ÇY Çelikler Yapı İnşaat Malzemeleri Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Vefa Çelik tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 1 Aralık'ta kuruldu. 


ÇY Çelikler Yapı İnşaat Malzemeleri Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; YAPI     İkamet amaçlı binaların inşaatı ;müstakil konutlar,birden çok ailenin oturduğu binalar,gökdelenler bv. inşaatı ,ahşap binaların inşaatı, hayvanların ve eşyaların korunmasını sağlayan, karada ve suda, daimi veya geçici, yer altı ve yer üstü inşaatı il bunların tamirlerini içine alan tesislere yapımı. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre...