21 / 05 / 2024

vefa dilovası

vefa dilovası

2013’ü yatırımlar yılı ilan eden Vefa, Sultanbeyli, Tuzla ve Dilovası tesislerine ek olarak bu yıl Bilecik’teki üretim tesisini de faaliyete geçirmeyi planlıyor.

Dilovası Belediyesi İmar Komisyonu seçildi!

Dilovası Belediyesi’nin meclis toplantısında komisyonlara yeni üyeler seçilirken belediye başkan yardımcısı ve bazı müdürlüklere de yeni isimler atandı.

Dilovası Belediye Başkanı spor salonu inşaatını inceledi!

Kocaeli Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Dilovası’na yapılmakta olan Kapalı Spor Salonu’nun çalışmalarını inceledi. Tesis tamamlandığı zaman ilçe yeni bir spor kompleksine kavuşmuş olacak..

TOKİ Kocaeli Dilovası'nda 915 konut yaptırıyor!

TOKİ Kocaeli Dilovası'nda 915 konut, 1 adet ticaret binası, 6 adet büfe, 2 adet sosyal tesis, 1 adet mescit, 1 adet kapalı otopark inşa edecek. Altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 14 Mayıs'ta yapılacak.

Vefa, takvim çalışmasında çocukların hayallerindeki evlere yer verdi!

Ön üretimli yapı sistemlerinde entegre çözümler sunan Vefa, bu yılki takvim çalışmasında çocukların hayallerindeki evlere yer verdi.

1989 yılında Vefa Lisesi, ilgisizlikten can çekişiyormuş!

1989 yılında tarihi Vefa Lisesi, ilgisizlikten can çekişiyormuş. Tarihi lisenin kalorifer, elektrik, su tesisatı çürümüş durumdaymış. Liseye çeki düzen verilebilmesi için 1.5 milyar liraya ihtiyaç varmış.

Dilovası'ndaki tarihi bina turizme kazandırılacak!

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan rekonstrüksiyon ihalesiyle Dilovası'ndaki tarihi yapı kente kazandırılacak. Yaklaşık maliyeti 336 bin 210 TL olarak belirlenen ihaleye 2 firma katıldı.

Dilovası'ndaki tarihi bina restore edilecek!

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan rekonstrüksiyon ihalesiyle Dilovası'ndakı tarihi yapı kente kazandırılacak. Dilovası Tavşancıl bölgesinde tarihi binada yapılacak rekonstrüksiyon çalışmaları devam ediyor.

Kocaeli Dilovası'nda restorasyon çalışmaları başlıyor!

Kocaeli genelinde tarihin canlandırılması, tarihi yapıların turizme kazandırılması adına birçok çalışma yürüten Büyükşehir Belediyesi, Dilovası Tavşancıl bölgesinde tarihi binada yapılacak rekonstrüksiyon çalışmaları için ihale düzenledi.

TOKİ'den Dilovası'na 1.418 konut!

TOKİ, Dilovası Köseler köyü bölgesinde 120.5 dönümlük alanda 1418 konutluk modern bir site yapmaya hazırlanıyor. Sitenin genel görünüşü böyle olacak.

TOKİ Dilovası Köseler projesinin ilk görselleri!

TOKİ, Kocaeli Dilovası ilçesine bağlı Köseler Köyü'nde 1.418 konutluk proje inşa edecek. İşte 20 milyon TL'ye malolacak TOKİ Dilovası Köseler Konutları'nın ilk görselleri...

Dilovası İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi inşaatı devam ediyor!

İSU Genel Müdürlüğü, 45 milyon TL’ye mal olacak Dilovası İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi’nin inşaatını sürdürüyor. İki yılda işletmeye alınması hedeflenen arıtma tesisinin fore kazık ile temel güçlendirme ve perde beton çalışmaları yapılıyor.

Vefa İnşaat Malzemeleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vefa İnşaat Malzemeleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 23 Şubat 2015'te, 100 bin TL sermaye ile Bayrampaşa 'da, Nurol Özgünay Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Vefa Holding'in BAU 2015 Fuarı'na katıldı!

VEFA Holding'in, bu yıl ilk yurtdışı fuarı BAU 2015 oldu. Dünyanın lider mimarlık, yapı ve inşaat malzemeleri fuarı olarak nitelenen BAU Fuarı'na katılan Vefa, ön üretimli yapılar alanında ürettiği çözümleriyle ön plana çıktı.

vefa dilovası Haberi

vefa dilovası


Prefabrike ve hafif çelik yapı sektörünün önde gelen gruplarından Vefa, tamamen öz sermayesi ile gerçekleştirdiği yatırımlarını hızla sürdürüyor. Sultanbeyli ve Tuzla’daki iki üretim tesisine geçtiğimiz yıl Dilovası’ndaki üçüncü fabrikasını ekleyen Vefa, 2013 yılında yeni bir üretim tesisini daha faaliyete geçirmeyi planlıyor. Vefa, böylelikle dört farklı üretim tesisiyle mevcut üretim kapasitesini artırmayı ve katma değeri yüksek yeni ürünleri pazara sunmayı hedefliyor.


Vefa Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Güner, yeni fabrika ve teknoloji yatırımlarıyla üretim kapasitelerini artıracaklarını belirterek, yeni geliştirdikleri ürün ve teknolojilerle de ürün yelpazelerini genişleteceklerini kaydetti.


Geçtiğimiz yıla kadar üretimlerini toplam 20 bin metrekarelik Sultanbeyli ve Tuzla’daki üretim tesislerinde sürdürdüklerini hatırlatan Orhan Güner, Dilovası Fabrikası’nın ise 2012’nin son çeyreğinde faaliyete geçtiğini kaydetti. İdari ofisleriyle birlikte 29 bin metrekaresi kapalı olmak üzere toplam...