21 / 05 / 2024

vefa group 2013

vefa group 2013

2013’ü yatırımlar yılı ilan eden Vefa, Sultanbeyli, Tuzla ve Dilovası tesislerine ek olarak bu yıl Bilecik’teki üretim tesisini de faaliyete geçirmeyi planlıyor.

Vefa Group Ekobord markasıyla Yapı Fuarı'ndaki yerini aldı!

Yerli sermaye ile Türkiye'yi dünyada temsil eden Vefa Group, Yapı Fuarı'nda Ekobord markasıyla en yeni teknolojileri kullanarak geliştirdiği ürünlerini sergileyecek.   

Vefa Grup'tan Afganistan'a fabrika yatırımı!

Afganistan Ülke Günü ve Yatırım Fırsatları Semineri İstanbul Sanayi Odası tarafından düzenlendi.  Seminer'de konuşma yapan Vefa Group İcra Kurulu Başkanı Turan Koçyiğit , Afganistan'a teknoloji ve know-how ihracat açılımı kazandırdıklarını söyledi.

Galataport projesine Vefa Group imzası!

Vefa Group’un, sunduğu kurumsal çözümlerle ön üretimli yapı sektörünün öncü markası haline gelen Vekon, Tükiye’nin prestij sembolü projeleri arasında yer alan Galataport Liman ve Kentsel Dönüşüm projesinin işçi yatakhane binalarını hayata geçiriyor. 

Vefa Group'tan İngiltere'ye 225 konutluk proje!

Vefa Group, ihracat faaliyetlerine tüm hızıyla devam ediyor. Firma, İngiltere’deki 225 konutluk projenin ardından Gana ve Cezayir’e know- how ihraç edecek.

Oldrati Group Bursa'da fabrika açtı!

Avrupa'da beyaz eşya sektörüne yönelik kauçuk parça üretiminde lider konumunda olan ve 2013 yılını 108 milyon euro ciroyla kapatan Oldrati Group, 10 milyon euroluk yatırımla dünya genelindeki dördüncü tesisini Bursa'da devreye aldı

Saykap'ın 3G Projesi bitti!

Saygın Mühendislik ve Kaplan İnşaat ortaklığı ile kurulan Saykap Group , 2013 haziranın yapımı başladığı ve bu yılın baharında tamamladığı Golden Park projesi ile dikkat çekiyor...

Vefa'dan Samsun'a showroom!

Prefabrike ve çelik yapı sektörünün markalarından Vefa Group 'un Samsun'da faaliyete geçirdiği shovvroom, Vefa Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Güner 'in de katıldığı törenle hizmete açıldı.

Vefa Group'dan Samsun'da showroom!

Prefabrike ve çelik yapı sektörünün önemli markalarından olan Vefa Group'un Samsun'da faaliyete geçirdiği showroom, Vefa Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Güner'in de katıldığı törenle hizmete açıldı.

Saykap'ın Güzelbahçe çalışmaları sürüyor!

Saygın Mühendislik ve Kaplan İnşaat ortaklığı olan Saykap Group, 2013 Haziran ayında yapımına başladığı ve bu yılın baharında tamamladığı Golden Park projesiyle dikkat çekiyor. Saykap'ın Güzelbahçe çalışmaları sürüyor...

GROHE Group 2013 yılını 1,45 milyar Euro tutarında satış ile tamamladı!

Devamlı büyüme stratejisi geliştiren GROHE’nin büyüme stratejisi 2013 yılında da başarılı sonuçlar sergilemeye devam etti. GROHE Group 2013 yılını 1,45 milyar Euro tutarında satış ile tamamladı.

Ariston Thermo Group 2014 iş hedeflerini paylaştı!

Isıtma sektörü ürünlerinde dünya devi Ariston Thermo Group, Türkiye genelindeki bayileri ile Antalya´ da bir araya gelerek 2013 değerlendirmesini ve de 2014 iş hedeflerini paylaştı.

Sarp Group,Sarphan Finans Park projesiyle 2014 yılında da zirvede!

Sarp Group yönetiminden yapılan açıklamada, 2013 yılının bilgilendirme içerikli genel değerlendirmesi ve Grubun 2014 plan ve hedefleriyle ilgili vizyonu paylaşıldı. Sarp Group,Sarphan Finans Park projesiyle 2014 yılında da zirvede...

TLS Group İnşaat Gayrimenkul Turizm Tanıtım ve Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

TLS Group İnşaat Gayrimenkul Turizm Tanıtım ve Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi, İsmail Altın tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 27 Aralık 2013 tarihinde kuruldu.

vefa group 2013 Haberi

vefa group 2013


Prefabrike ve hafif çelik yapı sektörünün önde gelen gruplarından Vefa, tamamen öz sermayesi ile gerçekleştirdiği yatırımlarını hızla sürdürüyor. Sultanbeyli ve Tuzla’daki iki üretim tesisine geçtiğimiz yıl Dilovası’ndaki üçüncü fabrikasını ekleyen Vefa, 2013 yılında yeni bir üretim tesisini daha faaliyete geçirmeyi planlıyor. Vefa, böylelikle dört farklı üretim tesisiyle mevcut üretim kapasitesini artırmayı ve katma değeri yüksek yeni ürünleri pazara sunmayı hedefliyor.


Vefa Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Güner, yeni fabrika ve teknoloji yatırımlarıyla üretim kapasitelerini artıracaklarını belirterek, yeni geliştirdikleri ürün ve teknolojilerle de ürün yelpazelerini genişleteceklerini kaydetti.


Geçtiğimiz yıla kadar üretimlerini toplam 20 bin metrekarelik Sultanbeyli ve Tuzla’daki üretim tesislerinde sürdürdüklerini hatırlatan Orhan Güner, Dilovası Fabrikası’nın ise 2012’nin son çeyreğinde faaliyete geçtiğini kaydetti. İdari ofisleriyle birlikte 29 bin metrekaresi kapalı olmak üzere toplam...