26 / 05 / 2024

Vefa Group ihracat

Vefa Group ihracat

Vefa Group, ihracat faaliyetlerine tüm hızıyla devam ediyor. Firma, İngiltere’deki 225 konutluk projenin ardından Gana ve Cezayir’e know- how ihraç edecek.

Ahmad Brothers Group İnşaat Gayrimenkul Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Ahmad Brothers Group İnşaat Gayrimenkul Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Esenyurt'ta Nasar Ahmad tarafından kuruldu.

Akella Group Dizayn Ve İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Akella Group Dizayn Ve İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi Esenyurt'ta Bekir Gür tarafından kuruldu.

Home And Citizenship Group Emlak Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Home And Citizenship Group Emlak Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi Esenyurt'ta Mohammed A.M.A. Al-Khazaalı ve Mohanad A.S. Alderı ortaklığında kuruldu.

Easy Way Group Turizm Otomotiv İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Easy Way Group Turizm Otomotiv İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Bahçelievler'de Khalık E.I.O., Mohamed A.A.G., Mohammed S.A.E. ve Rady M.I.K ortaklığında kuruldu.

Albardawil Group Emlak Danışmanlık İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Albardawil Group Emlak Danışmanlık İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Ammar A. M. A. ve Walıd A. M. A. ortaklığında kuruldu.

Orca Group Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orca Group Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Medhat M.E. Abdelnaser tarafından kuruldu.

Suban Group Gayrimenkul İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Suban Group Gayrimenkul İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Esenyurt'ta Mohamed O.A.O. tarafından kuruldu.

Arad Group Gayrimenkul Turizm İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Arad Group Gayrimenkul Turizm İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Pourıa Zahmatkesh tarafından kuruldu.

Alfom Group İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alfom Group İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Ahmet Kartal tarafından kuruldu.

Liberton Group Gayrimenkul Tekstil İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Liberton Group Gayrimenkul Tekstil İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Khalifa S Abograin ve Bilel Ould Rouıs ortaklığında kuruldu.

Orion Group Tekstil Enerji Otomotiv İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orion Group Tekstil Enerji Otomotiv İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Şilan Dörtyama tarafından kuruldu.

Atam Group Yapı Emlak Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atam Group Yapı Emlak Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Barmak Bashırı tarafından kuruldu.

Ada Group Digital Marketing Turizm Otelcilik İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ada Group Digital Marketing Turizm Otelcilik İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Akbar Bana Motaghed ve Mahdı Hassanzadeh Konbad ortaklığında kuruldu.

Vefa Group ihracat Haberi

Vefa Group ihracat

Ön üretimli yapı sektöründe yüzde yüz yerli sermayeyle 30 yılda dünyaya know how ihraç eden konuma taşıyan Vefa Group, ihracat faaliyetlerini sürdürüyor. İhracat faaliyetlerine hiç ara vermeden devam edecek firma İngiltere’de 225 modüler konuttan oluşan dev bir projeye imza atacak.

ABD’den İngiltere’ye, Malezya’dan Patagonya’ya kadar 100’den fazla ülkeye, düzenli olarak hafif çelik yapı ve prefabrik konut sistemleri ihraç eden grup, yeni dönemde Afrika ülkelerine de know- how ihraç edecek.

Grubun Güney Amerika, Paraguay, İngiltere, Kuveyt, Cibuti ve Rusya’daki iş görüşmeleri ile 10’a yakın ülkedeki taahhüt işleri de devam ediyor.

“Bölgenin ihtiyaç ve beklentilerine uygun tasarlandı”

İngiltere’nin York şehrinde hayata geçirilecek projenin, bölgenin iklim koşulları ve mimari yapısına uygun olarak tasarlandığını söyleyen Vefa Group İcra Kurulu Başkanı Turan Koçyiğit, şu açıklamalarda bulundu: “İki etap...