19 / 05 / 2024

vefa group yurtdışı pazarı

vefa group yurtdışı pazarı

Vefa Group’un hafif çelik yapı markası Steelife, Gabon’un başkenti Libreville’nin Angondje bölgesinde sadece altı ayda 564 konutluk yaşam alanı kuruyor.

Adil Işık Group Ortadoğu'da büyümeyi planlıyor!

Yurt içinde 116 ve yurtdışında 45 mağazaya ulaşan Adil Işık Group, önümüzdeki dönemde yurtdışında büyümeye odaklandı. Adil Işık Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zehra Işık, "Halen 45 milyon dolar olan yurt dışı ciroyu 100 milyon dolara çıkaracağız" diye konuşuyor...

Vefa Group Ekobord markasıyla Yapı Fuarı'ndaki yerini aldı!

Yerli sermaye ile Türkiye'yi dünyada temsil eden Vefa Group, Yapı Fuarı'nda Ekobord markasıyla en yeni teknolojileri kullanarak geliştirdiği ürünlerini sergileyecek.   

Vefa Grup'tan Afganistan'a fabrika yatırımı!

Afganistan Ülke Günü ve Yatırım Fırsatları Semineri İstanbul Sanayi Odası tarafından düzenlendi.  Seminer'de konuşma yapan Vefa Group İcra Kurulu Başkanı Turan Koçyiğit , Afganistan'a teknoloji ve know-how ihracat açılımı kazandırdıklarını söyledi.

Galataport projesine Vefa Group imzası!

Vefa Group’un, sunduğu kurumsal çözümlerle ön üretimli yapı sektörünün öncü markası haline gelen Vekon, Tükiye’nin prestij sembolü projeleri arasında yer alan Galataport Liman ve Kentsel Dönüşüm projesinin işçi yatakhane binalarını hayata geçiriyor. 

Vefa Group'tan İngiltere'ye 225 konutluk proje!

Vefa Group, ihracat faaliyetlerine tüm hızıyla devam ediyor. Firma, İngiltere’deki 225 konutluk projenin ardından Gana ve Cezayir’e know- how ihraç edecek.

Ci Group konut yatırımlarıyla İzmir’e değer katıyor!

Yaklaşık 40 yıldır yurtiçi ve yurtdışında yaptığı yatırımlarla, faaliyet gösterdiği 10 farklı sektör aracılığıyla İzmir ekonomisine güç ve değer katan Ci Group, şehrin istihdamına da katkı sağlıyor.

Akgün Group yurtdışında büyüyecek!

Bir yapının duvardan çatıya kadar ihtiyaç duyduğu toprağa dayalı sanayinin neredeyse her dalında faaliyet gösteren Akgün Group yurtdışında büyüyecek..

Sera Group yurtdışına Karadağ'dan açılıyor!

Sera Group Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Ozan Şener yaptığı açıklamada yurtdışında Karadağ'da işe başladıklarını açıkladı.

Sera Group, gayrimenkulde yurtdışına açılıyor!

Sera Group, gayrimenkulde yurtdışına Karadağ'dan açılıyor. Sera Group CEO'su Ozan Şener yaptığı açıklamada hedeflerinin buradan Avrupa'nın farklı kentlerine de açılmak olduğunu belirtti.

Zingat Türkiye'deki konut projelerini yurtdışına pazarlıyor!

Zingat, yatırım ortağı olan Ortadoğu ve Kuzey Afrika'daki yedi ülkede lider emlak platformlarına sahip Dubai merkezli Propertyfinder Group (PFG), Türkiye'deki konut projelerini yurtdışına açıyor... 

Tamer Group inşaat şirketlerine yatırım yapacak!

İnşaat alanında faaliyet gösteren Tamer Group ticari kredilere yoğunlaşacak. Şirket, hem yurtdışından hem de Türkiye’de finansal stres yaşayan şirketleri ekonomik hayata döndürecek.

YDA Group'un 2020 ciro hedefi 7.5 milyar TL!

Şehir hastanesi yatırımların son sürat devam eden YDA Group, bu modelle yurtdışmda da işlere imza atmayı planlıyor

Tay Group 5 yılda 4 milyar doların üzerinde yatırım yapacak!

Tay Group, tekstil, gayrimenkul ve turizm sektörlerine ilişkin yatırımlarına hız kattı. Şirket önümüzdeki 5 yıl içinde yurtiçi ve yurtdışında toplam 4 milyar doların üzerinde yatırım yapacak.

vefa group yurtdışı pazarı Haberi

vefa group yurtdışı pazarı


Gabon’un TOKİ’si olan ANGT, Ulusal Kalkınma Planı’nın en önemli ayaklarından biri olan kentsel dönüşüm için Steelife’ı tercih etti. Steelife Genel Müdürü Mimar Bülent Aydın, Angondje Projesi’ni yüksek inşaat hızına sahip olan hafif çelik yapı sistemi ile Nisan ayında bitireceklerini kaydetti. 



Orta Afrika ülkelerinden Gabon, kentsel dönüşümde Steelife’ı tercih etti. Vefa Group’un hafif çelik yapı markası Steelife, Gabon’da ANGT tarafından yürütülen ve Ulusal Kalkınma Planı’nın en önemli ayaklarından biri olan kentsel dönüşümün ilk projesini gerçekleştiriyor. 


Steelife Genel Müdürü Mimar Bülent Aydın, Gabon’un enerji, altyapı, inşaat, savunma ve kimya endüstrilerini kapsayan 4 yıllık Ulusal Kalkınma Planı’nın ilk projesi Angondje Projesi’ne Steelife’ın imza attığını belirtti. Aydın, “Gabon’un TOKİ’si olan ANGT’nin ilk tercihi Steelife oldu. Proje başkent Libreville’in toplu konut alanı olarak belirlenen Angondje bölgesinde...