28 / 07 / 2024

Vefa Konutları Projesi

Vefa Konutları Projesi

Belediyenin Özbelsan AŞ ile yürüttüğü Vefa Konutları Projesi kapsamında, geliri 2 bin 600 liranın altında olan 400 aile, 10 yıl taksitle ev sahibi olacak. Belediye Başkanı Aydın, "Minimum 10 bin, maksimum 15 bin lira peşinat olacak" dedi.

Bozkır Müftülüğü'nden İyilik Konutları Projesi'ne destek!

Bozkır Müftülüğü ve bazı sivil toplum kuruluşları, savaş mağduru Suriyeli ailelere yönelik olarak başlatılan "İyilik Konutları Projesi"ne destek vermeyi sürdürüyor.

Emlak Konut GYO Niğde Emlak Konutları projesi değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Niğde Emlak Konutları projesi 2 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınlandı. 

Çanakkale Sosyal Konutlar Projesi’nin akıbeti ne olacak?

MHP Çanakkale Merkez İlçe Başkanı Mehmet Özel Sosyal Konutlar Kentsel Dönüşüm çalışmaları ile ilgili açıklamalar yaptı. Başkan Özel; “Sosyal Konutlar Projesi’nin akıbeti herkes tarafından merak ve endişe içinde bekleniyor”dedi.

Sivas Vefa Konutları'nın kaba inşaatı bitti!

Sivas Belediyesi tarafından Kılavuz Mahallesi'nde inşa edilen Vefa Konutları'nda son aşamaya gelindi. Toplamda 400 konutun yapıldığı projede daireler Kurban Bayramı öncesi teslim edilecek.

Sivas Vefa Konutları'nın kaba inşaatı tamamlanıyor!

Dar gelirli vatandaşların da konut sahibi olabilmesi için hayata geçirilen Sivas Vefa Konutları'nın kaba inşaatı tamamlanma aşamasına geldi.

Arnavutköy Vefa Konutları'nda tapu sevinci!

Arnavutköy Belediyesi hayata geçirdiği 720 daireli Vefa Konutları’nın 2. Etap tapularını hak sahiplerine teslim etti.

Kavuklar'ın Altındağ Konutları Projesi'ne talip çıkmadı!

FETÖ/PDY yönelik soruşturma kapsamında kayyum atanan Kavuklar Grubu'nun Altındağ Konutları Projesi'nin yapım işi için düzenlenen açık artırmaya kimse katılmadı.

Arnavutköy VEFA Konutları'nın tapuları dağıtıldı!

Arnavutköy Belediyesi ve TOKİ tarafından inşa edilen VEFA Konutları'nın tapuları dağıtıldı. 720 daireden oluşan projede tapu dağıtımı için site içinde tören düzenlendi.

Sivas Vefa Konutları'nın temeli atılıyor!

Sivas Belediyesi'nin dar gelirli vatandaşlar için hayata geçirdiği Sivas Vefa Konutları'nın temeli atılıyor. Temel atma törenine Millî Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz da katılacak.

Fuzul TEM Konutları Projesi 2017!

Fuzul TEM Konutları Projesi projesinde daireler 2019'un sonunda teslim ediliyor. Fuzul TEM Konutları projesinde 2+1, 3+1, 4+1 daireler yer alıyor...

Sivas Vefa Konutları'nın kurası çekildi!

Sivas'ta belediye kuruluşu Özbelsan tarafından dar gelirliler için yapılacak olan Vefa Konutları'nın kura çekimi gerçekleştirildi.

Sivas Belediyesi 400 aileyi ev sahibi yapacak!

Belediyenin Özbelsan AŞ ile yürüttüğü Vefa Konutları Projesi kapsamında, geliri 2 bin 600 liranın altında olan 400 aile, 10 yıl taksitle ev sahibi olacak. Belediye Başkanı Aydın, "Minimum 10 bin, maksimum 15 bin lira peşinat olacak" dedi.

Kiptaş Çatalca Konutları projesi nerede?

Kiptaş Çatalca Konutları projesinde kurasız satış sebebiyle, başvurular daire sayısıyla sınırlı. Projede 2 bin 138 daire yer alıyor. Peki, Kiptaş Çatalca Konutları projesi nerede?

Vefa Konutları Projesi Haberi

Vefa Konutları Projesi

Sivas Belediyesi ve belediye şirketi Özbelsan AŞ tarafından, aylık geliri 2 bin 600 liranın altında kalan 400 ailenin taksitle ev sahibi yapılması için "Vefa Konutları Projesi" başlatıldı.


Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, belediyede düzenlediği basın toplantısında, projeyi tanıtarak, dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapma projesini başlattıklarını söyledi.


Herkesin ev alma imkanının bulunmadığını belirten Aydın, bu anlamda TOKİ ile yürütülen çok sayıda proje bulunduğunu ifade etti.


Belediye şirketi Özbelsan A.Ş. bünyesinde, 400 konutun yapımına başlandığını aktaran Aydın, bu konutların aylık aile geliri maksimum 2 bin 600 lira olan kişilere yönelik olduğunu dile getirdi.


Bu rakamı asgari ücreti baz alarak belirlediklerini bildiren Aydın, "Karı koca birlikte çalışıyorsa 2 bin 600 lira yapar. Bu bir aile için en alt limitteki gelir düzeyi, bu nedenle bu kriteri...