02 / 05 / 2024

Vefa Tarhan kim

Vefa Tarhan kim

İş ortaklarıyla katma değer yaratarak en kaliteli servisleri en iyi şartlarda son kullanıcıya ulaştıran ZyXEL, 2013 yılında kurumsal, bireysel ve telekom ürünleri tarafında yüzde 30 büyüme kaydetti.

Kısmi yapı kullanma iznini kim alır?

Yapının tamamlanan bağımsız bölümlerine kısmi yapı kullanma izni düzenlenebiliyor Kısmi yapı kullanma izin belgesi nasıl alınır gerekli belgeler nelerdir? Kısmi yapı kullanma iznini kim alır?

Yapı kullanım izin belgesini kim alır?

Belediyenin Yapı Kontrol Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve binanın ruhsat eklerine uygunluğunu gösteren belgeye Yapı kullanım izin belgesi deniyor. Peki, Yapı kullanım izin belgesini kim alır?

Tellaliye harcını kim öder?

Belediye Gelirleri Kanunu gereğince her çeşit menkul ve gayrimenkul mal ve mahsüllerin satışı, Tellaliye harcına tabi tutuluyor. Peki, tellaliye harcını kim öder? Tellallık harcının mükellefi kimdir?

Bina inşaat harcını kim öder?

Belediye sınırları ve mücavir alanlar içinde yapılan ilave ve tadiller de dahil her türlü bina inşaatı, inşaat veya tadilat ruhsatı bina inşaat harcına tabi tutuluyor. Peki bina inşaat harcını kim öder?

Kim Kardashian-Kanye West çiftinin malikaneleri yenileniyor!

Kim Kardashian-Kanye West çifti oturacak ev bulamadı. Sahibi oldukları 11 milyon dolar değerindeki Bel Air Malikanesi'ni geçen yıl tadilata sokan ünlü çift, evin henüz tamamlanamaması nedeniyle ayrı evlerde yaşıyor...

Mantolama masrafını kim öder?

Bir binaya mantolama yapılması için tüm kat maliklerinin onayının alınması şart mı? Kat malikleri ile dükkan sahipleri, mantolama bedeline katılmak zorunda mı? Mantolama masrafını kim öder?

İzale-i şuyu dava masrafını kim öder?

İzale-i şuyu davası, paydaşlar malın paylaştırmasını isterler. Peki, izale-i şuyu dava masrafını kim öder? İzale-i şuyu dava masrafını davayı açan mı öder? Yoksa, dava masraflarına tüm paydaşların katılım sağlaması gerekir mi?

Ortaklığın giderilmesi dava masrafını kim öder?

Ortaklığın giderilmesi davasını bir hissedar diğerlerine karşı açıyor. Peki Ortaklığın giderilmesi dava masrafını kim öder? Ortaklığın giderilmesi dava masrafını davayı açan mı öder, yoksa tüm paydaşlar mı?

İSO 500'de ilk 3'e kim girdi?

İstanbul Sanayi Odası'nın '' Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu " 2013 yılı araştırması sonuçlarını açıkladı. İSO 500'de ilk 3'e kim girdi sorusunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz.

Apartman risk değerlendirmesini kim yapar?

Kapıcı, bahçıvan veya güvenlik görevlisi çalıştıran apartmanlar 1 Ocak 2013′ten itibaren risk değerlendirmesi yapıyor. Apartman risk değerlendirmesini nasıl yapılır? Peki,apartman risk değerlendirmesini kim yapar?

Üçüncü köprüyü kim yapıyor?

Üçüncü köprü inşaatını hangi firma yapıyor? 3. Köprüyü kim inşa ediyor? Üçüncü Köprüyü kim yapacak? Üçüncü Köprüyü kim yapıyor? Üçüncü köprü ihalesini kim aldı? Yavuz Sultan Selim Köprüsü nasıl olacak? İşte cevaplar...

İskan raporunu kim alır?

İskan raporu binanın ruhsat ve eklerine uygun olarak tamamlandığını belirten, Belediyenin Yapı Kontrol Müdürlüğü tarafından düzenlenen bir belgedir. İskan raporu için gerekli belgeler nelerdir? Peki, iskan raporunu kim alır?

Vefa Beton Ahşap Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vefa Beton Ahşap Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Vefa Özdemir, Sedat Özdemir tarafından 400 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Haziran'da kuruldu.

Vefa Tarhan kim Haberi

Vefa Tarhan kim

Zengin ürün portföyü ile akıllı ev – ofis pazarın ave KOBİ’lere odaklanacak olan ZyXEL,  2014 yılında ise müşterilerine sunduğu ürünlere ek olarak danışmanlık hizmetleri ile de fayda sağlamayı ve ülke ekonomisine katkıda bulunmayı hedefliyor.


Üst düzey tam operasyon yerel şirket olarak faaliyetlerini sürdüren ZyXEL Türkiye, aynı zamanda Ortadoğu ve Afrika bölgesinin servis ve destek merkezi konumunda. Pazara her zaman endüstri lideri teknolojileri en iyi şartlarda sunan firma, donanımdan yazılıma ürünlerini müşterilerinin ihtiyacına göre geliştiren ölçeklendiren yapısıyla dikkat çekiyor. Sunduğu kablolu ve kablosuz internet erişim çözümleriyle benzersiz ve zengin bir ürün portföyüne sahip ZyXEL, 2013’te yüzde 30 büyüdü. Yeni ürün ve çözümleriyle başarılı bir yılı geride bırakan ZyXEL, istikrarlı ve başarılı çizgisini sürdürmeye devam ediyor. Firma 2014 yılında 2 kat büyümeyi...