13 / 05 / 2024

vefat Orhan Haluk Eriş

vefat Orhan Haluk Eriş

Allianz Türkiye pazarlamadan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Salih Bülent Eriş'in babası Orhan Haluk Eriş vefat etti. Cenaze dün öğle namazına müteakip Zincirlikuyu Camii'nden kaldırıldı ve defnedildi.

Orhan Çarmıklı vefat etti! 

İş adamı Orhan Çarmıklı hayatını kaybetti. 

Ulaştırma eski bakanı Haluk Necdet Arık vefat etti!

26 Mart 1971 - 29 Eylül 1971 tarihleri arasında görev yapan Ulaştırma eski bakanı Haluk Necdet Arık hayatını kaybetti.

Attaroğlu Mühendislik Mimarlık'ın acı günü! Orhan Güngör vefat etti!

Attaroğlu Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret LTD. Şirketi'nin ortağı Şafak ve Hakkı Attaroğlu'nun babası Orhan Güngör hayatını kaybetti. 

Evini satmak isteyen Rabia Naz'ın babasına Haluk Levent yardım eli!

Giresun'da vefat eden Rabia Naz'ın babası Şaban Vatan, maddi imkansızlık dolayısı ile evini satışa çıkardığını açıkladı. Vatan'a ünlü şarkıcı Haluk Levent destek verdi...

ENKA'nın acı günü! Sevgi Gerçek vefat etti!

ENKA Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Gerçek'in annesi Sevgi Gerçek vefat etti. ENKA İnşaat ve Sanayi A.Ş. ve Çimtaş taziye ilanı yayınladı.

Müteahhit Orhan Kandemir 65 mülkünü Darüşşafaka’ya bağışladı!

81 yaşındaki müteahhit Orhan Kandemir, 4 yıl önce tüm mal varlığını vefatının ardından geçerli olmak üzere Darüşşafaka’ya bağışladı.

İnşaat Mühendisi Haluk Buldurur vefat etti!   

İnşaat Mühendisi Haluk Buldurur hayata gözlerini yumdu. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Proyapı'nın acı günü! Mehmet Orhan Saner vefat etti!

Proyapı Mühendislik Müşavirlik A.Ş.'nin Azerbaycan Şube Müdür Yardımcısı Mehmet Orhan Saner vefat etti. Proyapı taziye ilanı yayınladı. 

GYODER'in acı günü! Zemire Sur vefat etti!

GYODER Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Yardımcısı Haluk Sur'un annesi Zemire Sur vefat etti.

İnşaat ve Emlak Daire Başkanlığı'nın acı günü! Ahmet Orhan Çöplü vefat etti!

2001-2012 yılları arasında İnşaat ve Emlak Daire Başkanlığı ve Samsun Bölge Yöneticiliği'nde hizmet vermiş olan emekli Ahmet Orhan Çöplü vefat etti. Ziraat Bankası taziye ilanı yayınlattı.

Sinpaş Holding'in acı günü: Mürüvvet Öztürk vefat etti!

Sinpaş Holding A.Ş grubunun 41 yıllık Hukuk Müşaviri, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Haluk Öztürk'ün ve Prof. Sevil Öksüz'ün annesi, Mürüvvet Öztürk vefat etti.

Orhan Saka kimdir?

TFF'nin eski başkan vekillerinden ve Beşiktaş'ın eski yöneticilerinden olan Mimar Orhan Saka, 11 Aralık 2013'te vefat etti. Peki, Orhan Saka kimdir? Orhan Saka, hayatı boyunca hangi işlerde görev aldı?

Mimar Orhan Saka kabri başında anılıyor!

Mimar Orhan Saka'nın vefatının 1. yılında 13 Aralık 2014 Cumartesi günü saat 11:00'da Nakkaştepe'deki Kabri başında anılacaktır. Orhan Saka'nın anma töreni için ailesi bir mesaj yayınladı.

vefat Orhan Haluk Eriş Haberi

vefat Orhan Haluk Eriş
Allianz Türkiye pazarlamadan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Salih Bülent Eriş'in babası Orhan Haluk Eriş hayatını kaybetti. Cenaze dün öğle namazına müteakip Zincirlikuyu Camii'nden kaldırılarak, defnedildi....