12 / 05 / 2024

Vega avm ankara açılışıi vega avm ankarada ne zaman açılacak

Vega avm ankara açılışıi vega avm ankarada ne zaman açılacak

Türkiye'nin yüzde 100 yerli sermayeli alışveriş merkezi zincirini oluşturan Nata Holding, 9’uncu AVM’sini 26 Mart tarihinde Ankara'da açıyor.

Yeni Gimat GYO, Ankamall AVM ve CP Ankara Oteli'nin değeri 13 milyar TL'yi aştı!

Yeni Gimat GYO, Ankamall AVM ve CP Ankara Oteli'nin 2023 yıl sonu değerini açıkladı. Peki Ankamall AVM ve CP Ankara Oteli'nin değeri ne kadar oldu? İşte detaylar...

Ziraat Bankası Ankara Next Nevel AVM'yi 1 milyar liraya satıyor!

Pasifik Gayrimenkul tarafından yapılan Ankara Next Level AVM, 2019’da kredi borcu karşılığı Ziraat Bankası’na devredilmişti. Ziraat, AVM’yi bu ay 1 milyar liraya satışa çıkardı. 

Pasifik GYO ve Emlak Konut GYO, Merkez Ankara'daki AVM'nin işletilmesi için kurulacak şirkete ortak oluyor!

Pasifik GYO, Merkez Ankara projesinde yer alan AVM'nin işletilmesi amacıyla kurulacak şirkete ortak oluyor. Emlak Konut GYO ile ortak olunacak şirketin sermayesi 2 milyon TL olarak açıklandı. İşte detaylar...

Ankara Vega Otonomi'de tapu heyecanı başladı!

Ankara otomotiv dünyasına yeni bir soluk getirecek olan Vega Otonomi'de tapu heyecanı başladı. Sincan’da hayata geçirilen  projenin yeni yılın ikinci çeyreğinde faaliyete geçmesi bekleniyor. 

VEGA AVM İstanbul’da 500 liralık alışveriş yap, para yüklü Param Card’ı kap!

30 Eylül 2022 tarihine kadar Vega İstanbul AVM içerisinde yer alan tüm mağazalardan aynı gün içerisinde yapılan 500 Türk Lirası ve üzeri alışverişe içinde 100 Türk Lirası yüklü Param Card hediye edilecek.  Kampanya sınırlı sayıda, faydalanabilmek için acele edin…

Yeni Gimat GYO Ankamall AVM ve CP Ankara Oteli'nin değeri ne kadar?

Yeni Gimat GYO Ankamall AVM ve CP Ankara Oteli gayrimenkullerine ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Reysaş GYO'dan Ankara'ya Oto Galericiler Çarşısı ve AVM geliyor!

Reysaş GYO portföyünde bulunan Ankara Sincan Yeni Cimşit Mahallesi'ndeki arsada inşa edilecek 16 bin 343 metrekarelik Oto Galericiler Çarşı/AVM'si için inşaat yapı ruhsatı alındı ve inşaatın 2022 yılı içinde bitirilmesi planlandı.

Ankara Sincan AVM'deki 108 dükkan 30 milyon TL'ye satılıyor!

Ankara Sincan AVM içerisinde yer alan toplam 108 adet bağımsız bölüm 30 milyon TL muhammen bedelle satışa sunuldu.

Ebebek, 176. Mağazasını Ankara Bilkent Center AVM’de açtı!

Her geçen gün mağazalarına bir yenisini daha eklemeyi sürdüren Ebebek, 176. Mağazasını Ankara Bilkent Center AVM’de açtı.

Vega Cadde Ankara!

Nata Holding'in yeni projesi Vega Cadde Ankara satışa çıktı. Projede ofisler 458 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Ebebek 174. mağazasını Ankara Cepa AVM’de açtı!

Her geçen gün mağazalarına bir yenisini eklemeye devam eden ebebek 174. mağazasını Ankara Cepa AVM’de hizmete açtı...

9. Vega AVM Ankara'da açılacak! 

Türkiye'nin yüzde 100 yerli sermayeli alışveriş merkezi zincirini oluşturan Nata Holding, 9’uncu AVM’sini 26 Mart tarihinde Ankara'da açıyor.

Nata Holding Vega AVM sayısını 12'ye yükseltecek!

AVM inşaatlarıyla adından söz ettiren Nata Holding Türkiye'de yatırımlarına devam ediyor. Ülke genelinde mevcut 8 AVM'si olan Nata Holding bu sayıyı 12'ye çıkarmayı hedefliyor. 

Vega avm ankara açılışıi vega avm ankarada ne zaman açılacak Haberi

Vega avm ankara açılışıi vega avm ankarada ne zaman açılacak

Yurtdışı yatırımları sonrasında rotasını iç pazara yönelten Ankara merkezli Nata Holding, AVM alanında büyümeye devam ediyor. Sabah'ta yer alan habere göre; "Vega" markasıyla Türkiye'nin yüzde 100 yerli sermayeli en büyük alışveriş merkezi zincirini oluşturan şirket, son olarak 150 milyon dolar yatırımla İstanbul-Sultangazi'de konut, hastane ve AVM'den oluşan Vega AVM İstanbul projesini hayata geçirmişti. AVM zincirine şimdi yeni bir halka daha ekleniyor.

26 MART'TA AÇILIYOR 

Türkiye genelinde 8 alışveriş merkezi açtıklarını söyleyen Nata Holding Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Tanık, 9'uncu AVM'nin 80 milyon dolarlık yatırımla tamamlandığını açıkladı. Başarılı işadamı, Ankara'da 20 bin metrekare üzerine kurulan Vega Cadde AVM'nin Mart ayında hizmete gireceğini şu sözlerle açıkladı:

"Ankara'nın önemli akslarından birisi olan İstanbul yolu üzerinde, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'nda bulunan Vega Cadde projemizde kiralamalar yüzde...