29 / 04 / 2024

vega city konum

vega city konum

Mart 2014 tarihinde teslim edilecek olan Vega City nerede , adres, konum ve iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor...

Future Deluxe City nerede?

Zeray İnşaat imzasıyla inşa edilecek olan Future Deluxe City projesinin tüm detayları belli oldu. Peki Future Deluxe City nerede yükselecek? Future Deluxe City konum bilgisi? İşte Future Deluxe City nerede sorusunun cevabı...

Folkart Vega İzmir konum!

Folkart Vega İzmir konum bilgileri haberimizde yer alıyor. TAGO Mimarlık tarafından tasarlanan projede teslimlerin 2021 yılında gerçekleştirilmesi öngörülüyor. 

Folkart Vega nerede, konum bilgisi!

Folkart Vega nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Geçtiğimiz günlerde satışa çıkan projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 konut seçenekleri yer alıyor.

Bakırköy City ödeme planı!

Bakırköy City ödeme planı kapsamında lansmana özel fırsatlar devam ediyor. Haziran 2017 tarihinde teslim edilmesi planlanan proje konum olarak Veliefendi Hipodromu'nun karşısında bulunuyor.

Bakırköy City lansman fiyatları!

Bakırköy City lansman fiyatları konutların konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. En küçük dairenin 87 metrekare şeklinde dizayn edildiği proje Beyaz İnşaat imzası ile yükseliyor.

Smart City'de esnek ödeme avantajıyla! 400 bin TL'ye!

Konum ve yer seçme avantajının çok kısa bir dönem daha devam edeceği Smart City Projesinde kişiye özel vade farksız firma bünyesinde ödeme planları yapılıyor.

Smart City'de kişiye özel vade farksız ödemelerle!

Konum ve yer seçme avantajının çok kısa bir dönem daha devam edeceği Smart City Projesinde kişiye özel vade farksız firma bünyesinde ödeme planları yapılıyor.

Doğa City Natura Gayrimenkul satılık!

Konum bilgisine göre şehir merkezine sadece 20 kilometre uzaklıkta bulunan projede toplam 1.500 adet daire bulunuyor. Doğa City Natura Gayrimenkul satılık daire tipleri 3+1 olarak dizayn edildi.

Natura Gayrimenkul Doğa City fiyat!

Konum bilgisine göre şehir merkezine sadece 20 kilometre uzaklıkta bulunan projede 1.500 adet daire bulunuyor. Natura Gayrimenkul Doğa City fiyat listesine göre daireler 279 bin TL'den başlıyor.

Ankara Doğa City iletişim bilgileri!

Daire büyüklüklerinin 134 metrekareden başlayan proje konum bilgisine göre şehir merkezine sadece 20 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Ankara Doğa City iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 243 18 00 olarak belirlendi.

1Coastal City fiyat listesi!

1Coastal City fiyat listesi dairelerin konum ve alanlarına bağlı olarak değişiyor. Özyurtlar İnşaat imzası ile yükselen proje 47 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Harput Yapı Vega City satılık! 290 bin liraya!

Harput Yapı Vega City satılık daire fiyatları 290 bin lira ile 345 bin lira arasında değişiyor. Vega City Evleri projesinde teslimler Şubat ayında yapılıyor...

Vega City Konutları! 290 bin liradan başlıyor!

Vega City Konutları projesinde evlerin fiyatları 290 bin lira ile 345 bin lira arasında değişiyor. Vega City Konutları projesinde banka kredisi ile taksitli ödemeler yapılıyor...

vega city konum Haberi

vega city konum

Toplam 81 adet dairenin yer aldığı Vega City projesi, Harput Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. 2 bin 400 metrekare alan üzerinde yükselen projede teslimler 2014 yılının Mart ayında yapılacak.


Vega City nerede konumlandırılıyor?


Proje Kadıköy, Üsküdar, ve Boğaz Köprüsü'ne 10 dakika, Ataşehir ve Çamlıca’ ya 5 dakika uzaklıkta yer alıyor.Vega city Çamlıca Eyüboğlu Koleji Karşısında konumlandırılıyor.


Vega City nerede - adres!

Esenevler Mahallesi Yunus Emre Caddesi Divit Sokak Ümraniye / İstanbul


Vega City nerede - kroki!



0216 313 23 23

http://www.harputyapi.com.tr

Esra Nur...