27 / 04 / 2024

Vekon ankara yapı fuarı

Vekon ankara yapı fuarı

Bölgesindeki en büyük yapı fuarı olma özelliğini taşıyan Ankara Yapı Fuarına katlanır konteynerlerinden Vekonas ile katılan firma Vekon, ziyaretçilerini 2. Salonda 411 numaralı standında ağırlıyor.

Vekon İstanbul Yapı Fuarı'na katıldı!

İstanbul Yapı Fuarı bu yıl 23 Mayıs’ta düzenlendi. Vefa’nın ön üretimli yapı çözümleri markası Vekon, fuarda yerini aldı.

Ankara'ya 50 bin kişilik stat geliyor!

Ankara, yapımı yılan hikayesine dönen yeni stadını beklerken, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'ten dün gece sürpriz bir açıklama geldi

Ankara Yapı Malzemeleri, İnşaat ve Emlak Günleri başladı!

Ankara Etimesgut'ta düzenlenecek Yapı Malzemeleri, İnşaat, Dekorasyon ve Emlak Günleri bugün başladı. 100'e yakın markanın ürün ve hizmetleri ile yer alacağı yapı fuarı 29 Mayıs'a kadar sürecek.

Vekon, 39. Yapı Fuarı’nda ön üretimli yapı çözümlerini tanıtacak!

Ön üretimli yapı sektörünün en deneyimli markaları arasında yer alan Vekon, 39. Yapı Fuarı’nda anahtar teslim ön üretimli yapı çözümlerini hem yurtiçi hem yurtdışı müşterileriyle buluşturuyor.

Turkeybuild Ankara Yapı Fuarı başlıyor!

Sektördeki en son yenilik ve teknolojilerin sergilendiği, bölgenin en büyük yapı fuarı olan Yapı Fuarı -Turkeybuild Ankara, bu yıl 1-4 Ekim 2015 tarihleri arasında ATO Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilecek.

Milli Savunma Bakanlığı Ankara yapım ihalesi tamamlandı!

MİLLİ Savunma Bakanlığı Genel Kurmay Başkanlığı Bağlıları Ve Müsteşarlık Ankara İnşaat Emlak Bölge Başkanlığı 2014/70890 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık artırma ihale usulü ile gerçekleştirdi.

Murat Akça: Ankara gayrimenkulde güneye yöneliyor!

Büyümesini sürdüren Ankara, yapılan yatırımlar sayesinde dev bir şantiye konumuna geldi. Başkent halkı artık kent merkezine sıkışmaktansa daha geniş bölgelerde yaşamını sürdürmeyi tercih ederken yatırımlar da bu noktada gelişiyor.

Ankara yapı denetim firmalarının şantiyeleri denetlendi!

ÇEVRE ve Şehiıcilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü, Ankara'da yapı denetim firmalarının şantiyesinde denetim gerçekleştirdi. Ankara ve ilçelerinde son 2 ay içerisinde yapılan 708 şantiye denetlendi...

Kratos, Ankara Yapı Fuarı’nda inşaat sektörüyle buluştu!

Kratos, Ankara Yapı Fuarı’nda inşaat sektörüyle buluştu. Takviye malzemeleri sektöründe dünya lideri olan Kordsa Global, uzmanlık ve de deneyimini yeni ürünü Kratos’la yapı sektörüne taşıyor.

Vekon, Ankara Yapı Fuarı'na katlanır konteynerleri ile katıldı!

Bölgesindeki en büyük yapı fuarı olma özelliğini taşıyan Ankara Yapı Fuarına katlanır konteynerlerinden Vekonas ile katılan firma Vekon, ziyaretçilerini 2. Salonda 411 numaralı standında ağırlıyor.

Ekobord, Ankara Yapı Fuarı'nda çevre dostu ürünleriyle dikkat çekiyor!

Yapı malzemeleri sektörüne iddialı bir giriş yapan Vefa’nın yeni markası Ekobord, Ankara Yapı Fuarında sektör profesyonelleri ile bir araya geliyor. Ekobord, Ankara Yapı Fuarı'nda çevre dostu ürünleriyle dikkat çekiyor.

Ankara Yapı Fuarı, 23 Ekim’de başlıyor!

Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara, 23 - 26 Ekim tarihlerinde Congresium - ATO Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenecek. Yapı Fuarı - Turkeybuild Ankara bölgenin en büyük yapı buluşması olarak öne çıkıyor.

Kratos, Ankara Yapı Fuarı’nda inşaat sektörüyle buluşuyor!

Kratos, Ankara Yapı Fuarı’nda inşaat sektörüyle buluşuyor. Takviye malzemeleri sektöründe dünya lideri olan Kordsa Global, uzmanlık ve deneyimini yeni ürünü Kratos ile yapı sektörüne taşıyor.

Vekon ankara yapı fuarı Haberi

Vekon ankara yapı fuarı

Vefa Holding bünyesinde faaliyet gösteren ve büyük inşaat şirketlerinin çözüm ortağı olan Vekon, bu yıl 23 – 26 Ekim tarihleri arasında 27’incisi düzenlenen Ankara Yapı Fuarında katlanır konteynerlerinden Vekonas ile yerini aldı.


Ankara merkezli olmak üzere tüm bölgedeki firmaları, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarını, yatırımcıları sektör profesyonelleri ile bir araya getiren fuarda; Vekon, ziyaretçilerini 2. Salonda 48 metrekarelik alanda yer alan 411 numaralı standında ağırlıyor.


Vekon Genel Müdürü Özgül Yücel, fuarda katlanabilme özelliği ile nakliye ve depolama maliyetlerinde avantaj sağlayan bu nedenle de büyük ilgi gören Vekonas ile yer aldıklarını belirtti.


1 haftada 600 kişilik işçi kampı kuruyor


Vekon’un sektöre pek çok yenilik getirmesini sağlayan inovatif yaklaşımının bir sonucu olan Vekonas’ın özellikle inşaat şantiyelerinde kullanılan ofis ve yaşam konteynerlerinin geliştirilmesi ile üretildiğini söyleyen...