11 / 05 / 2024

vekon prefabrik genel müdürü Özgül Yücel

vekon prefabrik genel müdürü Özgül Yücel

Holding bünyesindeki şirketler içinde genel müdür olarak görev alan ilk kadın olan Vekon Prefabrik Genel Müdürü Mimar Özgül Yücel kimdir? İşte mimar Özgül Yücel'in biyografisi...

Deprem sonrası prefabrik çelik ev taleplerinde rekor artış!

Karmod Genel Müdürü Abdullah Yüceer yaptığı açıklamada deprem sonrası prefabrik çelik ev taleplerinde rekor artış yaşandığını ve çağrı merkezine günlük ortalama 1000 adete yakın konut talebi geldiğini söyledi.

Türkiye, prefabrik sektöründe önemli bir oyuncu!

Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ Genel Müdürü Mustafa Tolunay yaptığı açıklamada, "Türkiye, prefabrik sektöründe dünyada son derece önemli bir oyuncu olmuştur" dedi.

Çelik aksamlı prefabrik konutlar daha güvenli!

Karmod Genel Müdürü Durmaz, "Çelik aksamlı prefabrik konutlar, klasik betonarme sisteme göre daha uzun ömürlü, çürüme yapmaz ve deprem şartları dikkate alındığında betonarme yapılara göre çok daha güvenli." şeklinde konuştu...

Prefabrik evlere en çok talebin olduğu il Antalya!

Prefabrik evler en çok Antalya'da tercih edildi. Karmod Genel Müdürü Hakan Durmaz, "Antalya bölgesindeki talep artışında Aksu ilçesinde açılışını gerçekleştirdiğimiz satış ofisimizin büyük katkısı oldu." dedi...

Prefabrik Yapı A.Ş. öğrencilerle buluşmaya devam ediyor!

Prefabrik Yapı A.Ş, Sakarya Üniversitesi öğrencileriyle buluştu.Prefabrik Yapı A.Ş. Genel Müdürü . Mustafa Tolunay’ın konuşmacı olarak katıldığı seminerde öğrencilere; Sürdürülebilir Yapılar, BIM (Yapı Bilgi Modeli) ve Endüstri 4.0 genel başlığı altında bilgilendirdi..

Prefabrik Yapı, Sustainable Brands 2017 konferansına katıldı!

Prefabrik Yapı AŞ, Sustainable Brands 2017 konferansında Bronz Sponsor olarak yer aldı.Prefabrik Yapı AŞ Genel Müdürü Mustafa Tolunay, konferansta bir söyleşi gerçekleştirdi.

Kahramanmaraş Andırın Devlet Hastanesi için prefabrik bina yapıldı!

Kahramanmaraş Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine Bağlı Andırın İlçe Devlet Hastanesinde yapımı gerçekleştirilen Prefabrik bina hizmete girmiştir.

Konut fiyatlarındaki yükseliş prefabrik evlere talebi artırdı!

Karmod Genel Müdürü Hakan Durmaz yaptığı açıklamada, betonarme konut fiyatlarındaki yükselişin prefabrik evlere talebi artırdığını söyledi.

Mustafa Tolunay: Prefabrik yapı daha avantajlı!

Prefabrik Yapı Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Tolunay:"Her sektörde olduğu gibi prefabrik yapı sektöründe de doğru bir yaklaşımla sürdürülebilir yapılar yapmak tabii ki mümkün. Hatta prefabrik yapı sektörü, diğer yapı sektörlerine göre daha da avantajlı"

Prefi Prefabrik çalışma alanını genişletecek!

Modüler prefabrike yapıların üretiminde hizmet verdiklerini belirten Prefi Prefabrik Genel Müdür Yardımcısı Kemal Karaküçük, firma olarak 2015 yılım verimli geçirdiklerini belirtti.

Karmod Prefabrik'in kurumsal web sitesi yenilendi!

Karmod Prefabrik, kurumsal web sitesini yenileyerek hizmete açtı. Karmod Genel Müdürü Hakan Durmaz, internet mecrasının, Türkiye ve tüm dünyadaki müşterilerinin kendilerine ulaşabilmesi için önemli bir unsur olduğunu vurguladı.

Prefabrik Yapı, mülteciler için yaşam alanları yapıyor!

Almanya'da yeni bir hayata başlayan Suriyeli mültecilerin yaşam konteynırları Türkiye'den gidiyor. Prefabrik Yapı A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Tolunay, Suriyeli mülteciler için Almanya'dan ciddi oranda yaşam konteyneri siparişi aldıklarını açıkladı

Sayın Prefabrik İnşaat bu yıl farklı projelere imza atacak!

Sayın Prefabrik İnşaat şirketi bu yıl farklı projelere imza atacak. 2015'de büyümesini sürdüren şirketin Genel Müdürü Bülent Kılıç, şirket hakkında açıklamalarda bulundu.

vekon prefabrik genel müdürü Özgül Yücel Haberi

vekon prefabrik genel müdürü Özgül Yücel

Özgül Yücel kimdir?

Mimar Özgül Yücel, Vefa Holding bünyesindeki Vekon Prefabrike Yapı Çözümleri A.Ş. Genel Müdürlüğü’ne 16 Aralık 2013 tarihinde atandı. Özgül Yücel, 2001 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nden mezun.


1979 yılında İstanbul’da doğan Özgül Yücel, mezuniyetinin ardından proje ve taahhüt firmalarında şantiye ve proje yöneticisi olarak deneyim kazanan Yücel, 2004 yılında başlayan Vefa kariyerine Pazarlama Müdür Yardımcısı olarak adım attı.


2005 yılında Türkiye’nin ilk pratik hazır konut çözümü olan Nestavilla markasının oluşumuna, ürünün geliştirme ve satış süreçleri ile katkı sağladı. 2006 yılından itibaren ekibiyle birlikte Vekon’un özellikle yurtdışında iş yapan büyük müteahhit firmalara çözümler sunan bir marka olması için çalıştı. Özgül Yücel,son olarak Pazarlama ve Satış Direktörlüğü görevini üstlendiği Vekon’daki kariyerine Genel Müdür olarak devam ediyor.


Evli ve 11 yaşında ikiz...