04 / 05 / 2024

Vektör Asansör 2014 büyüme

Vektör Asansör 2014 büyüme

İnşaat sektöründeki daralmaya karşın Vektör Asansör 2014'ü yüzde 20 büyüme ile geride bıraktı. Şirket, bu yıl da mevcut iş hacmini korumayı hedefliyor..

Vektör Dekor İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vektör Dekor İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Serdar Canoğlu tarafından kuruldu.

Vektör Yol Yapı Taahhüt Trafik İşaretleri Ve Zemin Kaplama Sistemleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vektör Yol Yapı Taahhüt Trafik İşaretleri Ve Zemin Kaplama Sistemleri Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Tafralı tarafından kuruldu.

Hatay'daki tarihi taş bina Şehir Müzesi'ne dönüştürüldü!

Hoşgörü şehri Hatay'ın tarihi, günlük yaşamı ve kültürü, 2014 yılına kadar 66 sene boyunca Antakya Arkeoloji Müzesi olarak hizmet veren tarihi taş bina Şehir Müzesi'ne dönüştürüldü!

Torun Center asansör kazası davasında 6 kişi beraat etti!

Şişli'de 2014 yılında 10 işçinin ölümüne neden olan asansör kazasıyla ilgili yeni gelişme yaşandı. Davada, eski TOKİ çalışanı 6 sanığın beraatine karar verildi.

Vektör Proses Mühendislik Ve Endüstriyel Ekipmanlar Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vektör Proses Mühendislik Ve Endüstriyel Ekipmanlar Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Semih Şahin tarafından kuruldu. 

Torunlar'ın asansör davasında yeni gelişme!

İstanbul Mecidiyeköy’de 6 Eylül 2014'te eski Ali Sami Yen Stadı’nın yerine inşa edilen Torunlar İnşaat’a ait rezidans inşaatında gerçekleşen ve 10 işçinin yaşamını yitirdiği asansör faciası davasında bilirkişi raporu mahkemeye ulaştı.

Torun Center asansör kazasında 9 sanığa para cezası!

Şişli'de 6 Eylül 2014'te 10 işçinin ölümüyle sonuçlanan asansör kazasına ilişkin davada yargılanan 9 sanığa, 60 bin 800'er adli para cezası kesildi. 

Şişli'deki asansör kazası davası başladı!

Şişli'de 6 Eylül 2014'te 10 işçinin ölümüyle sonuçlanan asansör kazasına ilişkin 25 sanığın yargılandığı dava haricinde, haklarında dava açılan 6 eski TOKİ çalışanının yargı süreci başladı.

Asansör Yönetmeliği Taslağı yayımlandı!

29 Haziran 2016 tarihinde Resmi Gazete'de Bilim,Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Avrupa Birliği mevzuatına uyum çerçevesinde (2014/33/AB) Asansör Yönetmeliği taslağı yayımlandı...

Vektör Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vektör Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kurtuluş Gürdal tarafından 20 bin TL sermaye ile 12 Ocak'ta Kadıköy, Sahrayıcedit Mahallesi, Cebesoy Sokak Akpınar'da kuruldu.

Kayseri'de 75 bin konuta ihtiyaç var!

İnşaat sektörü Kayseri'de son yıllarda en çok gelişen sektörler arasında gösteriliyor. 2013 yılında yaklaşık yüzde 7 oranında büyüyen sektör, 2014'te de benzer oranda büyüme ivmesi yakaladı.

Bursa'da inşaat sektörü yatırımları artıyor!

Yıllık ortalama yüzde 5,9 büyüme gerçekleştiren inşaat sektörü, 2014 yılında yüzde 4,5-5 büyüme gerçekleştirdi. Fakat dolarda yaşanan artış inşaat sektörünün 2015 yılının ilk yarısında büyüme hızını düşürdü.

Saf GYO, Vektör Gayrimenkul Değerleme ile çalışmayacak!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Vektör Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Kurul listesinden çıkmak üzere Sermaye Piyasası Kurulu'na başvurdu.

Vektör Asansör 2014 büyüme Haberi

Vektör Asansör 2014 büyüme

İnşaat sektöründeki daralmaya karşın Vektör Asansör 2014'ü yüzde 20 büyüme ile geride bıraktı. 

Şirket, bu yıl da mevcut iş hacmini korumayı hedefliyor. 

Faaliyetlerine Mersin'de 2006 yılında başladıklarını, geçen yıl ise yapüamnaya giderek "Vektör Asansör" adı altında çalışmalarını yürüttüklerini anlatan Vektör Asansör Genel Müdürü Fikri Sözen, sundukları hizmetlerde her zaman kaliteyi ön planda tuttuklarını vurguladı. Çalışmalarını 8 kişiyle sürdürdüklerini dile getiren Sözen, geçtiğimiz yıla ilişkin belirledikleri hedeflere ulaştıklarını ve iş hacmi bakımından da yüzde 20 artış yakaladıklarını söyledi. Teknik olarak istenilen her türlü talebi karşılayabileceklerinin altını çizen Sözen, geçen yıl elde ettikleri artışı, bu yıl da korumak istediklerini ifade etti. 

Sözen, "İnşaat sektöründeki durgunluğun devam edeceğini talimin ediyorum. Bu nedenle ağırlığımızı bakım ve revizyon çalışmalarına vereceğiz. Asansör Bakım ve İşletme Yönetmeliği'nin 10'ncu ;...