05 / 05 / 2024

Vektör Asansör

Vektör Asansör

İnşaat sektöründeki daralmaya karşın Vektör Asansör 2014'ü yüzde 20 büyüme ile geride bıraktı. Şirket, bu yıl da mevcut iş hacmini korumayı hedefliyor..

Vektör Dekor İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vektör Dekor İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Serdar Canoğlu tarafından kuruldu.

Vektör Yol Yapı Taahhüt Trafik İşaretleri Ve Zemin Kaplama Sistemleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vektör Yol Yapı Taahhüt Trafik İşaretleri Ve Zemin Kaplama Sistemleri Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Tafralı tarafından kuruldu.

Vektör Proses Mühendislik Ve Endüstriyel Ekipmanlar Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vektör Proses Mühendislik Ve Endüstriyel Ekipmanlar Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Semih Şahin tarafından kuruldu. 

Vektör Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vektör Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kurtuluş Gürdal tarafından 20 bin TL sermaye ile 12 Ocak'ta Kadıköy, Sahrayıcedit Mahallesi, Cebesoy Sokak Akpınar'da kuruldu.

Saf GYO, Vektör Gayrimenkul Değerleme ile çalışmayacak!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Vektör Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Kurul listesinden çıkmak üzere Sermaye Piyasası Kurulu'na başvurdu.

Vektör Tasarım Dekorasyon İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vektör Tasarım Dekorasyon İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Özcan Nadir ve Yalçın Karakuş tarafından 100 bin TL sermaye ile 23 Haziran 2015 tarihinde Pendik'te kuruldu.

Saf GYO Vektör Gayrimenkul Değerleme ile çalışacak!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Vektör Gayrimenkul Değerleme ile çalışacak.

Vektör Dinamik Proje Mühendislik ve Müşavirlik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Vektör Dinamik Proje Mühendislik ve Müşavirlik Hizmetleri Limited Şirketi, Emrah Somay, Onur Türkoğlu, Hasan Özoğul, Zühtü Ferah tarafından 10 bin 500 TL'lik sermaye ile kuruldu.

Vektör Asansör 2014'te yüzde 20 büyüdü!

İnşaat sektöründeki daralmaya karşın Vektör Asansör 2014'ü yüzde 20 büyüme ile geride bıraktı. Şirket, bu yıl da mevcut iş hacmini korumayı hedefliyor..

Halk GYO'dan 9 gayrimenkule ait değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., şirket portföyündeki 9 gayrimenkule ilişkin Vektör Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanan revize raporları, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

126 bin asansör denetlendi yüzde 77'si bozuk çıktı!

Son üç yılda 125 bin 860 asansörün periyodik muayenesinin gerçekleştirildiği ve ilk kontrolü gerçekleştirilen 107 bin 170 asansörün yüzde 77,2'sine denk gelen 82 bin 725’inin kırmızı etiket aldığı bildirildi.

Torunlar GYO ve asansör firması suçlamaları reddetti!

Ali Sami Yen Stadı'nın arsasına yapılan inşaatın 32. katından yere çakılan asansörde 10 işçinin öldüğü faciasının ardından tutuklanan Torunlar GYO'nun proje sorumlusu, asansör firması teknik sorumlusu ve 2 tekniker suçlamaları reddetti...

Doğru tasarlanmış bir asansörün düşme ihtimali 12 milyonda bir!

Mecidiyeköy ’ deki Torunlar GYO ’ nun inşa ettiği rezidansta yaşanan asansör faciası, gözleri inşaatlarda kullanılan asansörlerin yanı sıra tamamlanmış binalardaki asansörlerin kalite ve güvenilirliğine çevirdi...

Vektör Asansör Haberi

Vektör Asansör

İnşaat sektöründeki daralmaya karşın Vektör Asansör 2014'ü yüzde 20 büyüme ile geride bıraktı. 

Şirket, bu yıl da mevcut iş hacmini korumayı hedefliyor. 

Faaliyetlerine Mersin'de 2006 yılında başladıklarını, geçen yıl ise yapüamnaya giderek "Vektör Asansör" adı altında çalışmalarını yürüttüklerini anlatan Vektör Asansör Genel Müdürü Fikri Sözen, sundukları hizmetlerde her zaman kaliteyi ön planda tuttuklarını vurguladı. Çalışmalarını 8 kişiyle sürdürdüklerini dile getiren Sözen, geçtiğimiz yıla ilişkin belirledikleri hedeflere ulaştıklarını ve iş hacmi bakımından da yüzde 20 artış yakaladıklarını söyledi. Teknik olarak istenilen her türlü talebi karşılayabileceklerinin altını çizen Sözen, geçen yıl elde ettikleri artışı, bu yıl da korumak istediklerini ifade etti. 

Sözen, "İnşaat sektöründeki durgunluğun devam edeceğini talimin ediyorum. Bu nedenle ağırlığımızı bakım ve revizyon çalışmalarına vereceğiz. Asansör Bakım ve İşletme Yönetmeliği'nin 10'ncu ;...