28 / 04 / 2024

Velibaba Hakyapı Onlife satılık daire

Velibaba Hakyapı Onlife satılık daire

Ön talep toplamaya başlayan Hakyapı Onlife Pendik projesi 430 daire ve 15 adet ticari ünitelerden meydana geliyor. Hakyapı Onlife iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Aydos Ormanı’nın hemen yanında konut projesi yapılacak!

İstanbul Kartal’daki Aydos Ormanı “millet bahçesi” yapılacağı öğrenildi. Projeye ilişkin itirazlara karşın Aydos’taki çalışmalar hız kesmeden devam ederken, ormanın bileşenlerinden Velibaba Ormanı’nın yanı başında konut projesi için adım atıldı.

Nurtaş Pendik'te son 3+1 konut!

Hak Yapı tarafından Pendik Velibaba'da hayata geçirilen Nurtaş Pendik'te son 3+1 konut fırsatı devam ediyor. Peki Nurtaş Pendik 3+1 daire fiyatı ne kadar? Nurtaş Pendik sosyal donatıları neler? Nurtaş Pendik ile ilgili ayrıntılar.

Pendik 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Pendik ilçesi, Çınardere, Yayalar, Velibaba, Ertuğrul Gazi, Ankara Caddesi, Yenişehir, Çamlık, Güzelyalı, Şeyhli, D-100 Karayolu, Kurtköy 3961 ada, 41 parsel ve Turizm, Özel Sağlık, Özel Eğitim ve Sosyal Kültürel Tesis Alanlarına ilişkin 1/5000 ölçekli 13.01.2023 tasdik tarihli plan notu tadilatı as

Pendik Velibaba Mahallesi 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı!

Pendik ilçesi, Velibaba (Dolayoba) Mahallesi, 10442 ada, 1, 2 parseller ile Pınar Caddesi ve Çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli 30.11.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Velibaba Restorasyon İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Velibaba Restorasyon İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Ömer Aparslan Dursun tarafından kuruldu.

Hakyap İnşaat Çelik İthalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Sultangazi Şubesi açıldı!

Hakyap İnşaat Çelik İthalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Sultangazi Şubesi bugün Sultangazi'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Halit Kollik tarafından açıldı.

Pendik Velibaba Aile Sağlık Merkezi'nin inşaatı başladı!

Pendik Belediyesi, Velibaba Mahallesi’nde inşa edeceği aile sağlık merkezi için çalışmalara başladı. Merkezin 2022 yılında bitirilmesi hedefleniyor. 

Pendik Çınardere Mahallesi imar planı askıda!

Pendik Çınardere Mahallesi - Yayalar - Velibaba ve Ertuğrulgazi Mahallelerinin bir kısmına ilişkin imar planı askıya çıktı...

Hak Yapı Onlife ve Winlife'ta kazandıran fırsat!

Hak Yapı imzalı Onlife ve Winlife projeleri, yatırımcısına kazandırmaya devam ediyor. Onlife'ta vade farksız 60 ay vade fırsatı, Winlife'ta ise 2 sene ay boyunca 2 bin TL kira garantisi sunuluyor..

Winlife'ta kira garantisi, Onlife'ta 0 faiz fırsatı!

Hak Yapı tarafından hayata geçirilen Winlife ve Onlife projeleri için hazırlanan kampanyalar yatırımcısına kazandırmaya devam ediyor..

Hak Yapı Onlife ve Winlife yatırımcılarına kazandırıyor!

Hak Yapı, Pendik'te hayata geçirdiği Winlife ve Onlife projelerinde hazırladığı kampanyalarla yatırımcılarına kazandırmaya devam ediyor..

Winlife ve Onlife'ta kazandıran kampanya dönemi!

Hak Yapı, başlattığı kampanya ile Pendik’te hayata geçirdiği Winlife'ta kira garantisi ve Onlife'ta ise ödeme kolaylığı sunuyor..

Onlife ve Winlife Evleri'nde kampanyalı ödeme fırsatı!

Hak Yapı tarafından Pendik'te hayata geçirilen Winlife ve Onlife projelerinde kampanya hazırlandı. Winlife'ta 24 ay 2 bin TL kira garantisi, Onlife'ta ise 60 ay vade farksız ödeme kolaylığı sunuluyor..

Velibaba Hakyapı Onlife satılık daire Haberi

Velibaba Hakyapı Onlife satılık daire

10 katlı 10 blok halinde yükselen Hakyapı Onlife projesi 430 daire ve 15 adet ticari ünitelerden meydana geliyor. 


Aydos Velibaba'da hayata geçirilen  Hak Yapı  Onlife projesi Hak Yapı imzası taşıyor. Proje 16 bin 86 metrekarelik alan üzerinde inşa ediliyor.


Hak Yapı Onlife Evleri'nde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon teraslı daireler yer alıyor. Projede daire sahiplerine  yüzme havuzu, sauna, spor salonu, kapalı ve açık çocuk oyun alanları ,daireye özel tanımlı otopark, güvenlik gibi donatılar sağlanıyor.


Hakyapı Onlife iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 1 620 olarak belirtiliyor. 


Telefon: 444 1 620

Web adresi: http://www.hakyapiinsaat.com/

Pınar...