08 / 05 / 2024

 Velibaba Onlife satış ofisi

 Velibaba Onlife satış ofisi

2020’nin Ocak ayında teslim edilmesi hedeflenen Onlife Pendik Evleri'nde 60 ay vade farksız ödeme kolaylığı sunuluyor..

Onlife Hakyapı Evleri satılık daire!

Onlife Evleri İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te Hakyapı tarafından hayata geçirildi. Projede 2+1, 3+1 ve 3+1 teraslı daire tiplerine yer veriliyor...

Pendik MS Mega Aydos Evleri satılık!

İstanbul Pendik'e bağlı Velibaba Mahallesi'nde yer alan MS Mega Aydos Evleri kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçiriliyor. Pendik MS Mega Aydos Evleri satılık daireler haberimizin içinde yer alıyor.

Seven Life Pendik satışta! 255 bin TL’ye 2+1 daire!

Varyapı ile Kumantaş Yapı tarafından Pendik Velibaba’da hayata geçirilecek olan Seven Life Pendik projesi görücüye çıktı. Projede 2+1 daireler, lansmana özel 255 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Doğa Konakları metrekaresi 1.700 TL'den satışa sunuluyor!

Beza inşaat tarafından Pendik Velibaba' da hayata geçirilen Doğa Konakları, metrekaresi 1.700 TL' den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Projede, toplam 103 daire yer alıyor...

Doğa Konakları metrekaresi 1. 700 TL'den satışa sunuldu!

Velibaba' da hayata geçirilen Doğa Konakları, metrekaresi 1 .700 TL' den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Bölgenin ilk markalı konut projesinde toplam 103 daire yer alıyor...

Sülüntepe, Velibaba ve Fevziçakmak Mahalleleri tapularına kavuşuyor!

Pendik Belediyesi, Ertuğrulgazi Mahallesi'nden sonra Sülüntepe, Velibaba ve Fevziçakmak Mahallelerinde de hak sahiplerine tapularını kazandırıyor. Üç adet parseli daha Hazine'den devralan Pendik Belediyesi, arsaların satış işlemlerine başlayacak

Pendik Sülüntepe, Velibaba ve Fevziçakmak Mahalleleri tapularına kavuşuyor!

Pendik Belediyesi, Ertuğrulgazi Mahallesi’nden sonra Sülüntepe, Velibaba ve Fevziçakmak Mahallelerinde de hak sahiplerine tapularını kazandırıyor. Üç adet parseli daha Hazine’den devralan Pendik Belediyesi, arsaların satış işlemlerine başlayacak.

7 ay bekleyen taksitler ilgi gördü, Starland`da satışlar hızlandı

Ali Ağaoğlu, My World'ün Starland etabında başlattıkları kampanya ile birlikte satış ofislerinde haftasonu kuyruk oluştuğunu söyledi.

`Tutsat` tutmadı yap-satçılar rölantide

Yap-sat yöntemiyle konut üreten müteahhitler, faizler yeterince inmediği için tutsattan umduğunu bulamayıp bekleme dönemine girerken, TOKİ'nin kendilerine rakip olmalarından yakınmaya başladı.

Eltes Güneşi Evleri`nde de 2. el satış RE/MAX ABC`de

8 yıldır Ağaoğlu'nun teslim ettiği tüm projelerde site içinde ofis açarak hizmet veren RE/MAX ABC Ofisi, Türkiye'nin önemli gayrimenkul projelerinin ikinci el satış ofisi olarak, sektörde yeni bir dönem başlattı.

İzmir Çandarlı‘da satılık arsa

Dikili Çandarlı Belediye Başkanlığı beldede bulunan 11 arsayı satışa çıkardı.

25 milyar dolarlık 2B satışı için düğmeye basılıyor

Hükümet, orman niteliğini yitirmiş arazilerin satışına ilişkin 2B düzenlemesini önümüzdeki yıl başında yapılacak yerel seçimlere yetiştirmek istiyor.

Hastaneyi açtı yalıyı satıyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçen cumartesi günü açılan Etiler'deki Dünya Göz Hastanesi'nin sahibi Eray Kapıcıoğlu, Rumelihisarı'ndaki yalısını satışa çıkardı. Kapıcıoğlu'nun 2007'de 7 milyon dolara satın aldığı belirtilen yalı için ne kadar

 Velibaba Onlife satış ofisi Haberi

 Velibaba Onlife satış ofisi

429 daireden meydana gelen  nlife projesi İstanbul'un oksijen oranı en yüksek bölgesi olan Aydos Velibaba'da hayata geçiriliyor. Proje Hak Yapı imzası taşıyor.

2+1, 3+1, 3+1 teraslı konut tiplerinin yer aldığı Hakyapı Onlife projesinde dairelerin büyüklükleri 85 metrekare ile157 metrekare arasında değişiyor. 

2020’nin Ocak ayında teslim edilmesi hedeflenen Onlife Pendik Evleri'nde yüzme havuzu, sauna, spor salonu, kapalı ve açık çocuk oyun alanları ,daireye özel tanımlı otopark, güvenlik gibi ortak alanlar mevcut.

Hakyapı Onlife'ta 60 ay vade farksız ödeme fırsatı!

Şehir içi ulaşım açısından büyük avantaja sahip bir lokasyonda konumlanan Velibaba Onlife’ta 60 ay vade farksız ödeme kolaylığı sunuluyor.   Proje Sabiha Gökçen Havalimanı’na 10 dakika, E-5 ve TEM otoyoluna ise 4 km mesafede yükseliyor.   

Telefon: 444 1 620

http://www.hakyapiinsaat.com/ 

Özge ÖZDEMİR...