30 / 04 / 2024

Venedik değil Çeşme

Venedik değil Çeşme

Metrekareye 168 kilogram rekor yağışın düştüğü Çeşme'de, 200'den fazla ev, villa, işyeri, araçlar ve yollar sular altında kaldı. Evlerinde mahsur kalanları ise AFAD ekipleri kurtardı

Kadıköylüler: Söğütlüçeşme AVM-Gar projesi 'kazanım' değil, rant projesidir!

Bazı Kadıköy sakinleri Söğütlüçeşme'de hayata geçirilen Söğütlüçeşme AVM-Gar projesine karşı ‘kazanım’ değil, kent suçudur, rant projesidir" diyerek tepki gösterdi.

İzmir'deki Güzelbahçe ve Çeşme ilçelerinin imar planı askıya çıkarıldı!

Mülkiyeti Hazine’ye kayıtlı, İzmir’in Güzelbahçe ve Çeşme ilçelerindeki kimi parsellerin imar planları, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından değiştirilerek özelleştirme kapsamına alındı.

Yazlık ilçede arazi sahibi olmak isteyenlere müjde! Çeşme'de 1.559 metrekarelik arazi satılıyor! 

Çeşme Belediyesi, İzmir ili, Çeşme ilçesi, Germiyan Mahallesi'nde yer alan araziyi satıyor. Peki Çeşme Germiyan'da yer alan arazinin fiyatı ve geçici teminat bedeli ne kadar? 

İzmir’de gayrimenkul yatırımcısına en çok kazandıran ilçe hangisi oldu?

Denge Değerleme, İzmir Pandemi Öncesi ve Sonrası Yazlık Gayrimenkul İlçe Raporu’na göre, İzmir'de gayrimenkul yatırımcısına en çok kazandıran ilçe Çeşme oldu.

Çeşme’de kentsel dönüşüme gidilecek çok sayıda yapı stoku var!

İzmir Seferihisar'da meydana gelen deprem Çeşme'de de hissedildi. İzmir'in bir çok ilçesinde olduğu gibi Çeşme’de acilen kentsel dönüşüme gidilmesi gereken çok sayıda yapı stoku var.

Folkart Ilıca Çeşme'de 2 milyon 750 bin TL'ye 4+1! Yeni Proje!

Villa projesi olarak hayata geçirilen Folkart Ilıca'da 32 adet ikiz villa yer alıyor. Çeşme'de inşa edilen Folkart Ilıca Çeşme'de anahtar teslimlerin 2018 yılı Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Muhittin Dalgıç'tan Çeşme'de betonlaşma açıklaması!

İzmir Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, basında çıkan ‘Çeşme betonlaşıyor’ açıklamalarına cevap verdi. Dalgıç, '‘Çeşme betonlaşıyor’ deniliyor. Bu mümkün değil'' açıklamasında bulundu.

Çeşme'de rezidans projelerine büyük talep var!

Gayrimenkul sektöründeki hareketlen Çeşme'de de sürüyor. Reisdere ve Ilıca bölgesinde rezidans konutlara talep patlaması var.

Çeşme'de yerli turist bereketi!

Çeşme'de görülmesinin turizme olumsuz bir etki yapmayacağını söyleyen Demir, ilçenin popüler olması nedeniyle sürekli gündeme geldiğimi belirtti.

Çeşme'de inşaat yasağı 1 Haziran'da başlıyor!

İzmir Çeşme'de Mayıs ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda İzmir'in Çeşme ilçesinde, yaz sezonu nedeniyle inşaat yasağının 1 Haziran ve 15 Eylül 2016 tarihleri arasında gerçekleşmesine karar verildi.

İzmir Çeşme TOKİ Konutları'nın ilk etabı Eylül'de teslim!

İzmir'in Çeşme ilçesinde Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapılan bin 75 konutluk projenin ilk etabı yüzde 56 seviyesine ulaştı. ilk etab Eylül ayında bitirilerek sahiplerine teslim edilecek.

Çeşme TOKİ Konutları'na yoğun ilgi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) İzmir'in Çeşme ilçesinde yerel mimariyle yaptığı konutların bölge halkından yoğun ilgi gördüğü bildirildi. TOKİ Başkanı Ergün Turan, ilçedeki sosyal konut projesinin Türkiye'de bir örnek oluşturduğunu söyledi.

Emlak Konut İmrahor ve Kazlıçeşme arsa değerleme raporları!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., İstanbul Fatih İmrahor ve Zeytinburnu Kazlıçeşme'de yer alan parsellere ilişkin değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte raporlar...

Venedik değil Çeşme Haberi

Venedik değil Çeşme

İzmir'in Çeşme ilçesinde önceki gün akşam saatlerinde başlayan ve gece etkisini artıran sağanak yağış hayatı felç etti. Çeşme, Ilıca ve Alaçatı'da 200'den fazla ev, villa, işyeri, araçlar ve yollar sular altında, bazı vatandaşlar da binalarda mahsur kaldı. Bölgeye gönderilen AFAD ve itfaiye su altı ekipleri, botlarla ve belediyeye ait iş makinelerinin desteğiyle vatandaşları kurtardı. Doğum yapmak üzere olan hamile bir kadın da AFAD ve 112 Acil servis ekipleri tarafından kurtarılarak hastaneye sevk edildi. Ilıca Polis Karakolu'nu da su bastı. Bazı bölgelerde elektrikler kesildi. İtfaiye ekipleri bazı yerlerde 2 metreye ulaşan suları tahliye etmek için gece sabaha kadar ve dün gün boyunca çalıştı. 


İLÇEDE YAĞIŞ REKORU


Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, "İlçe tarihinin en yüksek miktardaki yağışı kaydedildi. Çeşme tarihinde görülmemiş bir...