27 / 04 / 2024

Vepica Uluslararası Proje iletişim

Vepica Uluslararası Proje iletişim

Vepica Uluslararası Proje Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Vepıca Grupo Internacıonal Sl tarafından kuruldu.

Türkiye, Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi Listesi'nde ikinci sırada!

Türkiye, 40 firma ile "Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi Listesi"nde ikincilik konumunu korurken, Türk müteahhitlerin 30 milyar doları aşan proje üstlendiği belirtildi. İşte ayrıntılar...

Suudi Arabistan'daki King Khalid Uluslararası Havalimanı'nın yapımı IC İçtaş İnşaat'a emanet!

Suudi Arabistan King Khalid Uluslararası Havalimanı’nın mühendislik ve yapım ihalesini kazanan şirket IC İçtaş İnşaat oldu. İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

Vepica Uluslararası Proje Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Vepica Uluslararası Proje Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Vepıca Grupo Internacıonal Sl tarafından kuruldu.

Türk inşaat sektörü uluslararası pazarda marka haline geldi!

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Mithat Yenigün, Türk inşaat sektörünün uluslararası pazarda marka haline geldiğinin altını çizdi. Yenigün, yurt dışında yıllık 20 milyar dolar, orta vadede ise 50 milyar doların üzerinde proje üstlenme hedefini koruduklarını söyledi.

Upm Proje Uluslararası İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Upm Proje Uluslararası İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tahir Uzer tarafından kuruldu.

Türk müteahhitleri 10 ayda 9.4 milyar dolarlık proje üstlendi!

Ekonomik krizin ardından toparlanma sürecine giren Türkiye'nin uluslararası müteahhitlik hizmetleri 9 milyar 472 milyon dolar tutarında 158 proje üstlendi.

GMW Mimarlık’tan global projeler için tasarım yönetimi ve koordinasyon hizmeti!

GMW Mimarlık mimari proje üretimi dışında, pek çok uluslararası proje grubuna yönetim ve koordinasyon konularında danışmanlık hizmeti vererek Türkiye’de benzeri olmayan bir başarıya imza atıyor…

Dekar Kıyıbahçe'ye uluslararası birincilik ödülü!

Gayrimenkul sektörünün öncü ve yenilikçi markaları arasında yer alan Dekar Yapı’nın İstanbul Çekmeköy Ömerli’de geliştirdiği yeni projesi “Dekar Kıyıbahçe”, ABD’de düzenlenen “En İyi Uluslararası Sürdürülebilir Uygulamalar Yarışması”nda, 37 proje arasında birinci oldu.

Türk müteahhitler yeni proje tutarını 35 milyar dolara çıkaracak!

Türk Müteahhitler, yurtdışındaki yeni proje tutarını Cumhuriyetin 100’üncü yılında 35 milyara, 2030 yılında ise 50 milyar dolara yükseltecek uluslararası inşaat pazarından alınan payını yüzde 7’ye çıkaracak.

Kayı Medikal ve Philips işbirliklerini uluslararası boyuta taşıyan anlaşma!

Kayı Holding ve Philips işbirliklerini uluslararası boyuta taşıyan anlaşma imzaladı. Anlaşma sağlık teknolojileri, altyapı, proje finansmanı ve yönetimi, klinik ve bakım çözümlerinin yanı sıra bölge ülkelerinde sağlık hizmetlerini kapsıyor.

Türk müteahhitler dünyanın birçok yerinde proje yapıyor!

Avrupalı Uluslararası Müteahhitler Birliği Genel Kurulu, 4-6 Ekim’de İzmir’de düzenlendi. Toplantıda konuşan Türk Yapı Malzemeleri Komitesi Başkanı Serdar Urfalılar, ''Türk müteahhitler dünyanın birçok yerinde proje yapıyor'' dedi.

7. Proje Yönetim Zirvesi gerçekleştirildi!

Uluslararası Proje Yönetim Enstitüsü (UPYE) ile Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü her yıl ortaklaşa “Proje Yönetim Zirvesi” 21 Nisan'da gerçekleştirildi.

7. Proje Yönetim Zirvesi 21 Nisan'da!

Uluslararası Proje Yönetim Enstitüsü (UPYE) ile Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü her yıl ortaklaşa “Proje Yönetim Zirvesi” düzenliyor.

Vepica Uluslararası Proje iletişim Haberi

Vepica Uluslararası Proje iletişim

Vepica Uluslararası Proje Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Vepıca Grupo Internacıonal Sl tarafından kuruldu.

Vepica Uluslararası Proje Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi konusu:
1. Petrol, Gaz, Enerji Üretimi, Alternatif Enerjiler, İnşaat ve Metalürji sektörlerinde mühendislik, danışmanlık, projelendirme, tasarım ve diğer tüm endüstriyel hizmetleri verebilir, 2. Her türlü petrol, gaz, maden ve yeraltı kaynaklarının gerekli izinleri almak şartıyla arama, tetkik, çıkarma çalışmalarını ve madencilik faaliyetlerini yapabilir. Bu madenlerin ve yeraltı kaynaklarının işletmeciliğini yapabilir. Madenleri satın alabilir, satabilir, kiralayabilir, kiraya verebilir. Çıkarılan madenleri işleyebilir, ham, cevher veya mamul madde olarak satabilir, ithal ve ihraç edebilir. Madenlerin işlenmesi için tesis kurabilir, makine ve gerekli ekipmanı alabilir, satabilir, ithal ve ihraç edebilir. Devletin her türlü maden...