27 / 04 / 2024

vera in life

vera in life

Vera Group Life İn Vera'da teslimler Şubat 2014'te gerçekleşecek, projede fiyatlar 74 bin liradan başlıyor

Vera Group Life İn Vera'da 74 bin liraya!

Esenyurt Life İn Vera'da fiyatlar 74 bin liradan başlıyor, projede 40 ay vade farksız taksitle konut sahibi olunabiliyor

Yapıvera İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıvera İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün beğcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Korkmaz tarafından kuruldu.

Volkswagen Caddy modellerinde büyük indirim! Tüm Caddy modellerine tam 45.500 TL indirim yapıldı!

Ticari araç sınıfında en çok tercih edilen marka ve modellerden olan Volkswagen Caddy’in Life, Style, Impression ve Cargo modellerine tam 45.500 TL indirim yapıldı. İşte 15 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Onur Park Life İstanbul 3. etapta hastane inşa edilecek!

Onur Park Life İstanbul'un üçüncü etapta bir de hastane inşa edilmesi planlanıyormuş. Firma buranın işletmesini bir hastane zincirine verecekmiş. Kiralama için hastane gruplarıyla görüşmelere başlanmış... 

Vera İskele Lojistik İnşaat Reklam Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vera İskele Lojistik İnşaat Reklam Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Mehmet Gürverçin tarafından Beykoz’da 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Pendik Marina Life sakinlerine inşaat şoku!

Pendik Çınardere Mahallesinde inşa edilen Marina Life site sakinleri Ekim ayından bu yana mağduriyet yaşıyorlar. 

Eman Life Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eman Life Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Selma Benşin ve Tevfik Benşin ortaklığında 1 milyon 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Seven Life Pendik’in temeli atıldı!

Abdullah Tarakcıoğlu İnşaat ve ortakları Varyapı ile Kumantaş Yapı tarafından 25 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen Seven Life Pendik’in temeli atıldı.

Port Life Tuzla'da 0 faizle! Yüzde 50 peşin yüzde 50 teslimata kadar taksitle!

Tuzla Marina'nın yanında inşa edilen proje 5 katlı 3 bloktan oluşuyor. Toplamda 184 dairenin yer aldığı Port Life Tuzla'da Özdemir Grup imzası bulunuyor.

Mostar Life Grand Houses Başakşehir’in en iddialı projesi olmaya aday!

Çolakoğlu Group, Bordo Yapı ve İntes Yapı ortaklığında geliştirilen Mostar Life Grand Houses projesi Başakşehir’in en iddialı projesi olmaya aday.

Mostar Life Grand Houses, Başakşehir’in yeni yaşam alanı olacak!

Çolakoğlu Group, Bordo Yapı ve İntes Yapı ortaklığı tarafından geliştirilen Mostar Life Grand Houses projesi Başakşehir’in en iddialı projesi olmaya aday. 12 blokta 354 konuttan oluşan projeden yüzde 0,89 faiz oranı ile 120 ay vadeyle konut almak mümkün.

Esenyurt Life In Vera iletişim bilgileri!

Tüyap Fuar Merkezi’ne 7 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede toplam 1.056 adet daire bulunuyor. Esenyurt Life In Vera iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 607 1 607 olarak belirlendi.

Vera Group Life In Vera Evleri iletişim!

Tüyap Fuar Merkezi’ne 7 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede 1.056 adet daire bulunuyor. Vera Group Life In Vera Evleri iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 0212 607 1 607 olarak belirlendi.

Esenyurt Life In Vera adres bilgileri!

Vera Group imzasıyla hayata geçirilen projede 1.056 adet daire yer alıyor. Esenyurt Life In Vera adres bilgileri kapsamında Atatürk Havalimanı’na 15 dakika uzaklıkta bulunuyor.

vera in life Haberi

vera in life

Vera Group tarafından 29 bin 200 metrekarelik alan üzerinde 7 blok halinde inşa edilen Life İn Vera projesinde 1850 konut yer alıyor. Projede stüdyo, 1+1 ve 2+1  konut seçenekleri yer alıyor.


Life İn Vera fiyatları;

Stüdyo daireler 74 bin liradan,

1 oda 1 salon daireler 129 bin liradan,

2 oda 1 salon daireler 190 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Anahtar teslimlerinin Şubat 2014'te gerçekleşmesi planlanan projeden banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor. 



Esenyurt Vera Evleri'nde; stüdyo daireler 39 ile 47 metrekare arasında, 1+1 daireler 65 ile 75 metrekare arasında, 2+1 daireler 111 ile 115 metrekare arasında değişen alanlara sahip olarak tasarlandı.


Life İn Vera konum olarak; Atatürk Havalimanı'na 15 dakika, deniz otobüsüne 3 dakika, TÜYAP Fuar Merkezi'ne 7 dakika,  E5 ve E6 karayollarına...