06 / 05 / 2024

vergi borcu kısa mesaj

vergi borcu kısa mesaj

Gelir İdaresi Başkanlığı Kısa Mesaj Bigilnedirme Servisi (GIB KMBS) servisi sayesinde vergi borcu öğrenilebiliyor. Servisten avea, Turkcell ve vodafone aboneleri faydalanabiliyor. İşte vergi borcu öğrenme kısa mesaj numarası..

6 yıldır ödenmeyen 10 bin liralık vergi borcu için devlet kaç lira tahsil eder?

Devlet, kamusal harcamalarını finanse etmek için, kanunlarda belirlenen esaslara uygun olarak vatandaş ve kurumlardan (para) vergi alır. Peki, devlete vergi borcu olduğu halde ödemeyenlerin vergi ödemeleri artar mı?

Vergi affı 2023 başvuru nasıl yapılır? 2023 vergi affı başvuru ne zaman? Vergi borcu ödenmezse ne olur?

Vergi borcu yapılandırma; belli zaman dilimlerinde, kişinin ödemesi gereken verginin belli oranının silinmesi ve kalan kısmının devlet tarafından belirlenen tarihler içinde taksitler ile ödenme işlemidir. İşte bu konuya dair detaylar!

Vergi borcu olanların akılları karışık! Vergi borcu nasıl ödenir? İnternetten vergi borcu nasıl ödenir?

Vergi borcu olan vatandaşların akıllarına takılan birtakım sorular bulunmaktadır. Onlardan biri de vergi borcunun nasıl ödendiğidir. İşte bu konuya dair diğer detaylar!

Bendevi Palandöken: İmar barışı en kısa zamanda hayata geçirilmeli!

Bendevi Palandöken, "Yurt dışında elde edilen gelirlerin yurt içine getirilmesi için varlık barışı, vergi barışı, imar barışı ve birikmiş borçların yapılandırılması gibi düzenlemeler en kısa zamanda hayata geçirilmeli" dedi...

Kısa vadeli dış borç 126 milyar dolar!

Kısa vadeli dış borç stoku, temmuzda geçen yılın sonuna kıyasla yüzde 7.9 artarak 126 milyar dolar oldu. Kamu sektörünün kısa vadeli borcu 2018 yıl sonuna göre yüzde 4.9 artarak 23.6 milyar dolara, özel sektörün kısa vadeli dış borcu yüzde 8.5 artarak 95.9 milyar dolara ulaştı.

Kısa süreli kiralamalar kontrol altında!

TÜROB, kamuoyunda günlük kiralık evler olarak bilinen kısa dönemli kiralamalarla ilgili ısrarla gündeme getirdiği uyarılar sonuç veriyor.

Konutta fiyatlarında kısa vadede artış yok!

Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Murat Bayrak, konut fiyatları ile ilgili görüşlerini paylaştı. Bayrak, kısa vadede fiyat artışı beklenmediğini belirtti.

Emlak danışmanlığı yasası kısa zamanda çıkacak!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Konya Emlakçılar odası Başkanı Sedat Altınay ile toplantı gerçekleştirdi. Tüfenkci, emlak danışmanlığı yasasının en kısa zamanda çıkarılacağının sözünü verdi.

Asya Grup Organizasyon Turizm Taşımacılık Sağlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asya Grup Organizasyon Turizm Taşımacılık Sağlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Çağla Tezer Akkuş tarafından kuruldu.

Yeşil Bakış Kısa Film Yarışması'nı 5 kişilik jüri değerlendirecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın düzenlediği Yeşil Bakış Kısa Film Yarışması'nın değerlendirmesini 5 kişiden oluşan jüri heyeti yapacak.

Bursa'da tek tip imar uygulaması kısa sürece hayata geçirilecek!

İSSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Altınöz, tek tip imar uygulamasının Bursa'da en kısa sürede hayata geçirileceğini ifade etti.

Yeşil Bakış Kısa Film Yarışması başlıyor!

150 bin TL ödüllü Yeşil Bakış Kısa Film Yarışması başlıyor.Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin talimatıyla başlayan yarışmanın kayıtları 17 Mart 2017'ye kadar alınacak.

1915 Köprüsü için sözleşme en kısa süreyi veren firma ile imzalanacak!

Çanakkale 1915 Köprüsü için İtalyanlar, Japonlar, Koreli ve Çinliler yarıştı. En kısa süreli teklif 5.5 yılla Daelim-Limak-SK-Yapı Merkezi OGG’den geldi. Ulaştırma Bakanı Arslan, “En kısa süreyi veren grupla sözleşme imzalanacak” dedi.

vergi borcu kısa mesaj Haberi

vergi borcu kısa mesaj

Vergi borcu öğrenme kısa mesaj numarası!

Gelir İdaresi Başkanlığı Kısa Mesaj Bigilnedirme Servisi GİB KMBS; Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından açıklanan bilgilerin kullanıcılara otomatik bildirimle iletilmesi ve/veya sistem kullanıcılarının sorgulama yaparak cevap alması şeklinde hizmet verilmesidir.


Bu projenin amacı, Başkanlık tarafından üretilen bilgilerin kamuoyuna daha hızlı ulaştırılması, veri dağıtım çeşitliliğinin arttırılması, insan gücü ve kaynak kullanımında tassarruf sağlanmasıdır. 


Bu sayede vergi mükellefleri Başkanlık arasında daha etkin bir bilgi alışveriş köprüsü kurulması ve vergiye gönüllü uyum sürecine katkı sağlanması planlanmaktadır.


GIB KMBS Servisinden avea, Turkcell ve vodafone aboneleri faydalanabilir.


Kısa mesajla vergi borcu öğrenme..

Vergi borcunuzu 1189'a kısa mesaj atarak öğrenebilirsiniz. "BORÇ TC KİMLİK NO NÜFUS CÜZDANI SERİ-SIRA NO ANNE KIZLIK SOYADININ İLK 2 HARFİ" yazarak 1189'a mesaj gönderebilirsiniz. 


Örnek mesaj:

Kime: 1189

Mesaj: BORÇ 01234567891 112233 KE


Ölüm halinde...