06 / 07 / 2024

vergi ödeme takvimi

vergi ödeme takvimi

Hangi ayda hangi vergilerin ödenmesi gerektiğine ilişkin bilgiler, Gelir İdaresi Başkanlığı'nın internet sayfasında açıklanıyor. Buna göre, Temmuz'da hangi vergiler ödenecek? İşte vergi takvimi Temmuz 2014..

Vergi ödemeleri mart 2014!

Vergi ödemeleri mart 2014 bilgilerine göre, bu ay ödenecek vergiler kapsamında emlak vergisi, kira gelir vergisi ve çevre temizlik vergisi de yer alıyor. İşte ödenecek gayrimenkul vergileri...

Vergi takvimi Kasım 2013!

Gelir İdaresi Başkanlığı'nın resmi web sayfasında yer alan vergi takvimi Kasım 2013 bilgilerine göre Kasım ayında emlak vergisi 2. taksit ödemeleri yapılacak. İşte diğer vergi ödeme zamanları...

2024 Kurban Bayramı emekli ikramiyesinin yatırılacağı tarihler belli oldu! Haziran 2024 bayram ikramiyesi ödeme takvimi!

Milyonlarca kişi tarafından merakla beklenen Kurban Bayramı ikramiyelerinin hesaplara yatırılacağı tarih belli oldu. İşte bayram ikramiyesi ödeme takvimi Haziran 2024....

Geçici vergi uzatıldı mı, son ödeme tarihi ne zaman?

Vergi mevzuatında yapılan yeni düzenleme ile beraber, geçici vergi ödemeleri için beklenen süre uzatıldığı kaydedildi. Vergi mükelleflerinin merak ile beklediği 2024 yılına ait geçici vergi beyannamelerinin son teslim tarihi ve ödeme süresi hakkında önemli bir açıklama belirtildi.

Aile destek ödemesi Mayıs 2024 hesaplara yattı mı? Aile destek ödemesi ne kadar? Mayıs 2024 ödeme takvimi!

Aile destek ödemeleri ile ilgili araştırmalar Mayıs ayının ilk haftası ile birlikte hız kazandı. Peki aile destek ödemesi Mayıs 2024 ne zaman yatacak? İşte ayrıntılar...

Nisan 2024 emekli maaş ödeme takvimi belli oldu! Nisan 2024 maaşları ne zaman yatırılacak? 

Milyonlarca emekli maaş ödemelerinin hesaplara ne zaman yatırılacağı ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki Nisan 2024 maaşları ne zaman yatırılacak? 

Emlak vergisini ödemeyenler dikkat! Emlak vergisi birinci taksit son ödeme tarihi ne zaman? Emlak vergisi ödeme takvimi!

Ev sahiplerinin gündeminde emlak vergisi ödemeleri yar alıyor. Emlak vergisini ödemeyen ev sahipleri son tarihi merak ediyor. Peki emlak vergisi birinci taksit son ödeme tarihi ne zaman? Emlak vergisi ödeme takvimi!

Konut sahipleri dikkat! Emlak vergisi son ödeme tarihi ne zaman? 2024 emlak vergisi taksit ödeme takvimi!

Milyonlarca konut sahibini yakından ilgilendiren emlak vergisinde son ödeme tarihi araştırılıyor. Peki emlak vergisinin ilk taksiti ne zaman ödenecek, son ödeme tarihi ne zaman? Emlak vergisi nereden, nasıl ödenir?

SSK, Emekli Sandığı ve Bağ-Kur emeklilerine yeni haber! Bayram ikramiyesi ödeme tarihi tarih belli oldu!

Milyonlarca emeklinin dört gözle beklediği emekli bayram ikramiyelerinin ödeme takvimi belli oldu. 

THY'den tüm çalışanlarına 25 bin TL bayram ikramiyesi! THY bayram ikramiyesi ne zaman ödenecek?

Türk Hava Yolları çalışanlarına 25 bin TL bayram ikramiyesi vereceği öğrenildi. Peki THY bayram ikramiyesi ne zaman ödenecek? İşte THY Bayram ikramiyesi ödeme takvimi.

Son dakika! Emekliye ek zam ödeme takvimi belli oldu! Hemen bu tarihlere bakın!

Emekli maaş farkları için milyonlarca kişi tarafından merakla beklenen ödeme tarihleri resmen belli oldu. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre SSK emeklilerine 6 Şubat tarihinde, Bağ-Kur'lulara 7 Şubat tarihinde maaş farkı yatırılacak. 

Emekli maaş farkları takvimi belli oldu! Yüzde 5'lik ek zamda son dakika gelişmesi! 

Milyonlarca emekli ek ödeme takvimi için gelecek açıklamaları merakla takip ediyor. Peki zamlı maaşlar ne zaman yatacak? SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin ek zam takvimi belli oldu. İşte ayrıntılar..

5 bin TL emekli ikramiye ödeme tarihleri belli oldu: Çalışan emekliye ikramiye Aralık'ta! İşte ödeme takvimi...

Çalışan emeklilere 5 bin Türk Lirası ikramiye ödenmesine dair önerge, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edildi. Peki 5 bin TL'lik emekli ikramiye ödemeleri ne zaman yapılacak? İşte detaylar...

KYK burs ödemeleri başladı! İşte 2023-2024 KYK burs-kredi ödeme takvimi!

KYK burs ve öğrenim kredisi ödeme tarihleri az önce belli oldu. Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) tarafından burs almaya hak kazanan öğrencilerin ödemeleri T.C. kimlik numaralarının son hanesine göre 3 farklı günde yapılıyor. İşte 2023-2024 KYK burs-kredi ödeme takvimi...

Maaş ödemelerinde son dakika! 19, 21, 23, 25, 28 Kasım SSK ve Bağ-Kur emeklisi maaş ödeme tarihleri!

Milyonlarca emekli maaş ödemelerinin hesaplara yatırılacağı takvimi sorguluyor. Emekli maaşı alanların ödemeleri tahsis numaralarının son hanesine göre belirleniyor. İşte Kasım 2023 ödeme takvimi...

vergi ödeme takvimi Haberi

vergi ödeme takvimi

Vergi takvimi Temmuz 2014!

Hangi ayda hangi vergilerin ödenmesi gerektiğine ilişkin bilgiler, Gelir İdaresi Başkanlığı'nın resmi internet sayfasında açıklanıyor. Buna göre, Temmuz ayında hangi vergiler ödenecek?


Temmuz ayına ait vergi takvimine göre bu ay, Değer artış kazancı vergisi ile kira gelir vergisinin ikinci taksiti ödenecek.


Temmuz ayı vergi takvimi..

İlk Tarih Son Tarih Konu

01/07/2014 09/07/2014 16-30 Haziran 2014 Dönemine Ait Noterlerce Yapılan Makbuz Karşılığı Ödemelere Ait Beyannamenin Verilmesi ve Ödenmesi

 

01/07/2014 15/07/2014 Haziran 2014 Dönemine Ait Kaynak Kullanımı Destekleme Fonu Kesintisi Bildirimi ve Ödemesi

 

01/07/2014 21/07/2014 Haziran 2014 Dönemine Ait İlan ve Reklam Vergisinin Beyanı ve Ödemesi

 

01/07/2014 21/07/2014 Haziran 2014 Dönemine Ait Müşterek Bahislere İlişkin Eğlence Vergisinin Beyanı ve...